eşimden nefret ediyorum

Bu konuyu buraya açmanız hiç iyi olmayacak psikolojiniz açısından. Boşanmaya dusunmuyorsaniz keşke acmasaydiniz konuyu.

Eğer defalarca aldatmissa , bir daha yapmayacagindan nasıl emin oluyorsunuz ?

Kaç defa şeytana uyulur ki şeytana uymak en büyük bahane.
Sizin şeytaniniz yok mu ?

Ben sana su imkansiz sizi sevmemis vs demeyeceğim eger boyle bir durum varsa bosan ve kendine yepyeni bir hayat kur etrafındada seni gerçekten seven ve sevdigine emin olduğun insanlar olsun cnm sadece bunu tavsiye ederm bu durumda

Evet haklısınız 1 sen burda açmam aldım herkes haklı. Ama benim avutulmya ihtiyacım var sizi dinledik ce daha kötü oluyorum. Beni adeta kullandı çok Üzgünüm bilemezsiniz

Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9
Seninle benzer şeyler yaşamışız. Şu an herşeyi kontrolüm altında. Bende affettim. Çocuklar emeğim vs. Şeytana arkadaşa uyar mı? Ondan mıdır dersen hayır. Ama verilen emek çocuklar ve Zaman'ında duymuş olduğum sevgiye istinaden son bir şans verdim. Şu an herşeyi benim kontrolümde. Hiç ama hiç saklısı yok. Takip etmeye uzun sürede devam etmeyeceğim. Ama bir daha Karşıma böyle bir durum çıkarsa hatta sadece şüpheye bile düşersem affım yok. Senelerim heba olmuş bundan sonrasını etmem. Tek ve son bir şans. Ha iyi miyim hayır tabi ki. Psikolojim bozuk aklımdan çıkmıyor bazen uyuyamıyor yiyemiyorum. Psikolojik yardım alıyorum. Ama madem bir şans verdim. Eskileri çok açmıyorum. Bekleyip göreceğiz. Son bir şans verdikse Hakkı'nı vermek gerek. Ama bir daha benzer bir durum yaşarsan maddi imkanın varsa kaç. Öyle kolay değil yuva yıkmak. Bunu sana söyleyen emin ol kör cahil maddi imkansızlıkları olan bir kadın değil.o Nasıl düzenini bozmamak istiyorsa sende istemiyorsun. ÇOCUKLARIN için son bir şans. En kötü ne olacak. Bugün değil o zmn boşanacaksın. Allah yardımcın ve yardımcımız olsun. Kimseyede yaşatmasın.

Peki nerden biliyorsunuz sizi sevdiğini? Ve şuan aldatmadığını eğer GERÇEKTEN EMİNSENİZ son bir şans verin ona ve HEP DUA EDİN .

Allah yrdımcın olsun kendını olc bıc nasıl bı hayat ıstyrsun nasıl mutlu olrsun bunu anlamaya calıs ve uygula zıra bu sekıkde hayat gecmez

Ribambo. Aynen aynen içimi okudun gerçekten kardesim. Yıllardır kaynana lardanayrilamadim tan ayrıldım rahatladım huzura kavuştu derken bunlar oldu son kere de çok pişman olduğunu gördüm son şans bile verme bir daha olursa boşanmak sana helaldir dedi seni ne diyeyim gerçekten son şans. Ve arayışı girme dedi piskologum olursa sonra düşün dedi

İşte nasıl mutlu olabilirim die soruyorum sizlere böyle ölüyorum her gün

Aynen bende zerre şüpheli eski hareketlerini görmüyorum herseyden haberim var kendi söylüyor sormadan

İşte bu yüzden aldatildiysan affetme deniyor.

Siz ağlarken teselli eder umarım. .

Aldatilma ve siddet evliligin temellerini sarsan bi durum.. herkesin kendi karari ama ben boyle insanin beni hala sevdigine inanmazdim. Seni seviyor ama baska kadinla olmaktanda cekinmiyor oh ne guzel.

Türk kadınının vereceği klasik cevap. Eşim beni aldatmaz... e aldatmış? - Eşim beni seviyor. Bence eşinizle olan göbek bağınız neden yada onun göbek bağı neden bunu çözün. Neden vazgeçemiyor sizden yada siz ondan. Evlilik mi çıkar ilişkisi mi bu. Yeniden başlamak zordur ama şunu diyeyim kendinize duyduğunuz saygı ve verdiğiniz kıymetle alakalı bir durum bu. Ne kadar değerlisiniz hakkınız olan ne... Ben beni defalarca aldatan birine eşim diyemem. Katlanmam. Çünkü o artık aldatmıyor arayış içine girmiş uygun birini bulamamış demektir. Yani birgün terkedilmeye de hazır olun derim.

Terk ederse çok üzülmem herhalde dedim ya sevemiyorum artik rahatladım derim herhalde. Şuan ciddi bi rahatsızlığı var emin olun hiç umrumda değil

İşte nasıl mutlu olabilirim die soruyorum sizlere böyle ölüyorum her gün
Kendine ve çocuklarına Zaman ayır. Öz güvenini artırmak için elinden geleni yap. Hayatın ondan ve sana yaşattığı acılardan ibaret olmadığının farkında ol. Önce senin mutluluğun sonra çocukların en son o. Hakettiğini düşündüğün kadar sevgini göster. İçinden gelmiyorsa yapma.Duygularını saklama içinden gelmeyen hiçbirşeyi rol yaparak yapmaya çalışma. Senin ona iyi davranman gerektiği düşüncesinde emin olki değil. Yaşattıklarından sonra birde bunu bekliyor olamaz. Olmamalı. O anda onunla konuşmak istemiyorsan. Çık biraz dolaş kafanı dağıt. Psikolojik yardım almaya devam et. Doktorumun söylediğine göre ilaçta sihirli değnek değil. Zaman ve karşı tarafın sana kendine yeniden güvenmene yetecek özen ve sabrı göstermesi ile geçecek. Ne kadar geçerse tabi.çok uzun zaman olmadığı için sana tamamen geçer diyemiyorum.zamanla göreceğiz. Sen kendini Mutlu etmeye çalış. Kimseden birşey bekleme.. O gayret ve yeniden sana emek vermek zorunda. Ama senin Mutlu olman için bu fazla bir yüzde oluşturmamalı.

Bende öyle yapmaya çalışıyorum çocuklarım ailem ibadetlerimle meşgul. Olmaya çalışıyorum ama bazen o kadar boşlukta oluyorum ki nasıl yaparım bilemiyorum

Bende öyle yapmaya çalışıyorum çocuklarım ailem ibadetlerimle meşgul. Olmaya çalışıyorum ama bazen o kadar boşlukta oluyorum ki nasıl yaparım bilemiyorum
Evlilik terapistini de deneyebilirsiniz. Ama benim bu süreçte en çok işime yarayan ibadet oldu. Dua edip Allah'a sığınmak Şimdilerde daha iyiyim. Öğreneli ne kadar Zaman oldu bilmiyorum. Tekrarlayan afların söz konuşumu onuda tam anlamadım. Pek çok kez aldattığını son seferde mi öğrendin. Yoksa affedip tekrar tekrar af mı ettin. Her halükarda bu son olsun. Bunu ona inandırman değil senin inanman önemli. ben öğreneli 6 ay geçti. Zaman umarım işine yarar.

Her seferde yakaladım affettim birde bi sürü dayaklar yedim. Evet bu son. Bende ogreneli 7ay oldu ama izin vermedi acılarım kabuk tutsun. Bende allaha yönelir pişman ölü diye dua ediyorum ama hiç tık yok bu yüzden coknkorkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…