eşimden nefret ediyorum

Şeytana uymuşmuş.Çatır çutur defalarca aldat sonra şeytana uydum de çık işin içinden.
Her ne hikmetse hertürlü pisliği yapan bu kişiler, şeytana uyup kendilerine zarar verecek şeyler yapmıyor hep başkalarının canını acıtacak şeyler yapıyorlar.
Eşinin bir daha şeytana uymayacağının garantisi var mı ?
Ya bu olayları hazmedip önüne bakacaksın yada boşanacaksın başka çıkış yolu yok.Hem hazmedemem hem de boşanamam dersen olan senin akıl ve beden sağlığına olur.

İnşallah çocuk yoktur

Bosanamiyor um bu adamdan mutlu olamıyorum onunla kimseye anlatamıyorum herkes sıkıldı benden çünkü çocuklarıma sağlıklı bir anne alamıyorum Evimi temzileyemiyorum. Allah a isyan etmiyorum tövbe ama bu halim beni çok korkutuyo

En iyi erkek pişman erkektir. Pişman ise gerçekten tadını çıkar.

sni çook iyi anlıyorm cnm .. öyle böyle yaşıyosun bi şekilde unutmuyosun unutmuş gbi yaparak çocklarn için gülüyorsun çoğu kez için ağlarken.. RAbbim yardımcın olsn

Madem bosanma istiyorsun ama boşanamiyorsun kendin icin ve cocuklarin icin yaşa. Birak o ne yapiyorsa yapsin. Gorme, umursama, merak etme senin için etkisiz eleman olsun. Resmi olarak bosanamiyorsun ama beyninde boşa gitsin. Eline firsat gecerse yani tekrar aldatirsa, ailen arkanda durursa ya da maddi imkanin olursa bosanirsin. Ha aldatti ha aldatacak kismini gec, anlam yukleme eşine. Ben olsam boyle yapardim.

defalarca aldatmış dövmüş ama sizi seviyor..
kendinizi kandırdığınızın farkına çok geç olmadan varırsınız umarım.

Sadece erkeklere var heralde bu şeytan?sen şeytana uysan o ne yapardı hiç sordun mu?

Daha 7 ay önce aldatmış ve dayak atmış size. Bende üstünden yıllar geçti ama siz yinede unutamıyorsunuz sandım.

Ne diyebilirim kii. Keşke hafızayı sildirebilmenin imkanı olsaydı.

Ne olur çocuklarınız için toparlanin. Kiymayin onlara. Emanet yavrular size.

Ne yılı kardesim 7 ay daha 2 ay önce pişman oldu u ana kadar hep zher etti beni suçladı devam etti gizli tlf kullandı neler neler

Böyle aynı yatakta başka kadınla görse yinede kocasinin lafina inanancak tiplerdensiniz sanırım. İlkkez aldatilmis olsaniz neyapayim diye danisiyor olsaniz hadi bir nebze akil veririz. Fakat defalarca aldatildim affettim nedir? Bu çok iğrenç. Size dokundugunda mideniz bulanmiyor mu? Birakin dokunmayi yüzüne bakinca onu sevebiliyor musunuz? O sizi sevmiyor. Suçlu sizsiniz kusura bakmayin, yasal olarak bile boşanma davalarinda konu aldatmak ise 1kez,l cayıp affederseniz, tekrar bu konuyu boşanma sebebi gösteremiyorsunuz bile. Size pes diyorum

Aldatmanın bazı durumlar hariç sevmekle bir ilgisi yok bazı şeref yoksunu uçkuru bozuklar sırf başka yemeğin tadına bakmak yada hala birini tavlayabiliyormuyum egosunu tatmin etmek yada eşiyle yatakta yapamadıklarını yapmak hatta sadece arkadaş arasında skor tablosu yükseltmek için yapıyo bu şerefsizliği ve kesinlikle o çok güvendiğiniz kocalarınızda sizi kıyısından köşesinden aldattı yada aldatıcak çünkü içlerinde var sizde bilicek yada bilmiceksiniz ve yaşadığınız zaman böyle bdv de ahkam kesmeye benzemicek bekara karı boşamak kolay derler nekadar çabuk BOŞAN kelimesini öylece acıtıp acıtmıcanı düşünmeden bütün değerleri yıkıp telaffuz edebiliyorsunuz kadının kadına ettiğini kimse yapamazmış dertleşmek için burda konu açanlara karşı avını bekleyen leş yiyiciler gibi bekleyen kadınlar var nerden vursak nerden saldırsak diye birbirleriyle adeta yarışıyolar sorsan kendi evlilikleride mükemmel değildir ama burda sanki en mükemmel onlarmış gibi davranan egosu tavan yapmış kadınlar kulübü var malesef bir yılı aşkın üyeliğimde ben kendimde dahil okadar yerden yere vurulan haksız yargılanan konu ve konu sahibi gördümki buda bunlardan biri sevgili konu sahibi eşin düşündüğün gibi seni seviyordur mutlaka sende evliliğinden vazgeçmek istemiyorsan piskolojik yardım almanı tavsiye ederim umarım fayda eder ve daha sağlıklı kararlar almanda yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…