- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Yarın yaptıracağım bu gece nasıl geçecek:)hemen kan testi yaptır:)
Sus kiz sus simdi sende fesat damgasini yersin
Ne kadar itici bir üslup bu..
4 bin gibi bir rakam için kimse kimseyi topa tutmaz merak etmeyin.
Valla ben eşmden gizli babama 15bin çektim söylemedim kendimede olsa söylemem bitiyor 2ay sonra çokta vicdan yapmayın dürüst olacam diye ileride ne sorun yaşayacagınızı bilemezsiniz hatta tavsiyem kenara para bile koyunBenim sorunum da bu yoksa ödemeyecek bişey değil. Benim bir maasimla bile deriz nerdeyse tamamını...ama sorun bu değil saklamış olmam
Farkindaysaniz muhim olan olay burda 4 bin degil eşinden saklamis olmasi. Dikkatli okumadiniz sanirim mesajimi
Kızlar daha söyleyemedim..ama en kısa sürede söyleyeceğim.bugun kan testi vereceğim. Bana dua edin inşallah bebeğim icimdedir. Çok değişik duygular içindeyim şuan. İnanın ne para hiçbirsey umrumda değil ki ben yanlış bsiey yapmadım. Sadece eşimin borçlarına ağırlık verdik.o kadar.bugun söyleyeceğim inşallah. Kredi çekerken 4 bin fazla çekelim o da ödenir gider diyeceğim. Seninde borcun varsa onu da çekelim diyeceğim ki krediyle ödenir biter en azından. Zaten kendime doğru düzgün düğün zamanı aldığım hiçbirsey yoktu.siminde beni kuracağını düşünmüyorum.suan bu konuya kafa yormak istemiyorum.soyleyip bitircem o kadar. Ben kötü niyetli biri olsaydım eğer parayı car cur ederdim.esimin borçlarını (ki ortak borçlar) ödemek için kendimi mahvetmezdim. Düğün zamanı oluyor böyle şeyler. Ki siz biliyorsunuz kızların masrafı düğün zamanı daha çok. Maaşım var çok şükür kendim öderim bunda birey yok...İnşallah bebeğim vardır içimde.buna çok ihtiyacım var.cnku doğuda çalışıyorum ve burda beni hayata bağlayan biseyn olmasını çok istiyorum......
Gayet dikkatli okudum.
Saygı, üslup ortada.
Ahhahaaha çok tatlı ^.^Eşime söyledim..Şuan nasıl rahatım anlatamam anlatamam....Keşke deseydin oderdik birlikte dedi.hic kızmadı kızlar. Güvenin gitti mi dedim neden girsin güvenim dedi.sadece zoruma gitti dedi
Ya işte onun borcu vardı bende dedim kendi harcamalarimdan kısıp az az öderim dedimniye sakladığını anlamadım ben. zaten ortak harcamalarmış.borç ikinizin borcu söyle bilsin.
Ahhahaaha çok tatlı ^.^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?