Eşimden sakladığım borçlarım

Söylerken de "sana önemli bir şey söyleyeceğim bir hatadır ettim" tarzında söylemeyin. Normal birşeymiş gibi saklamış gibi değil de söylemeye fırsat bulamamışsınız ya da önemli bulmamışsınız gibi söyleyin.
Aylık gelirinizi bilmiyorum ama 4000 tl o kadar da çok bir borç değil yani söyleseniz de sorun olmaz kızmazdı bence.
Bu kadar dert etmeyin borç ödenir allah sağlık versin de.

Ooo ayni seyi kocaniz yapmış olsaydı topa tutarlardi valla burda borcun ne icin yapildigi onemli degil eşten saklanmis olmasi önemli burada.

Tabi erkekler bizim gibi cazgir olmadiklari genel itobari ile her konuda anlayisli olduklari icin takicaksin fino kopegi bakislarini biraz gozleri boyle poncik poncik yap yani. Oderim sandim uzulme diye soylemek istemedim özür dilerim falan de . Olmadi iki damla timsah gözyaşı da eklersin gidisata gore.Hemen boynuna atlar zaten.

Allahım bu erkekleri kandirmasi ne kadar kolay ya

Tepkisinden çok korkmuyorum tama aşkım der.ya şöyle söylim asla ters tepki vermez bana.kizmaz falan...ama ben yerin dibine gireceğim. Onun o dürüstlüğü iyiliği beni yerin dibine sokacak

Bu borç ortak borcmus. Size ait olsa saklamanız anlarım.
Olduğu gibi anlatın ; borcumuz var. Zamanında eskiye düştüğümüz için biriken bir borç. öderim nasılsa diye düşündüm ama yapamadım, yardımına ihtiyacım var deyin.
Ayrıca ezilmeden , kendinizden emin anlatın.

Evet ben de başka yollarla iki kere eşimin benden gizli harcamasını öğrendim, tek dert ettiğim benden neden gizledi oldu. Ki gizledi yani önemsiz görüp anlatmadı değil. birinde banka dekontunu görüp kredi çektiğini öğrendim diğeri için de yeni konu açmıştım zaten.

Ama itiraf ediyorum ilkini gizlemese de kızardım çünkü kredi çektiği konuya zaten yeterince harcama yapmıştık. Tabi gizlediği için kızmakla kalmayıp gürledim

İkincide de kızardım yine istemediğim bir yere harcama yaptığı için ama gizlediği için olay çok çok daha büyüdü.

Konu sahibi gizledim psikolojisiyle anlatma, çok önemsemediğin için anlatma ihtiyacı duymamış gibi anlat. Çok büyümez konu o zaman

Bence karşına al unutmuşum onemsemedim bir gün söylerim diye düşündüm gibi cümlelerle güzel güzel kendini ifade et ama en kisa surede konuş. Anlayışlı ise anlar seni. Sende hemen konuş ki rahatla daha fazla yıpratma kendini.

Bu durumu senin kocan yapsa eminim ki kiyameti koparir evin üstünü altina getirir hatta bosanmaya kadar giderdin. Kendinize yapilmasini istemediginiz seyleri bir baskasina neden yapiyorsunuz

Gizli kapaklı bişey yapmamışsınız ki iyi niyetle yapmışsınız, dümdüz anlatın isterseniz.
Bende borç yapmıştım ama takı vs almıştım , öğrense kötü olurdu:)) siz aynen bu şekilde niyetinizin iyi olduğunu ama ödeyemediğinizi filan anlatın, umarım anlayışla karşılar

eşine söyle kurtul. ve bir daha da yaparım ederiz geciniriz diye vborc yapoma. ayak ve yorgan sözünü bundan sonra kulagına küpe yap.

Bence gereksiz bir strese girmişsiniz. Olağan bir durum. Zaten 2niz de çalışıyorsunuz. Gizli kapaklı bir durum da yok ortada.
Çok mühim bir şeymiş gibi onun da aklına düşürüp, stresle, mahcubiyetle anlatmayın sakın. Sonra ortada bir şey mi var moduna girmesin.
Krediye 4-5 bin fazla başvuralım benim o civarlarda kartlarıma ve düğün zamanından kalan borçlarım var dersiniz olur biter.
Burada hesap verilecek, dert edilecek bir durum yok. Sıkmayın canınızı.

Ne kadar itici bir üslup bu..
4 bin gibi bir rakam için kimse kimseyi topa tutmaz merak etmeyin.

Aslında söylemen doğru olan.Ancak söyledikten sonra hemen tepki vermesede zamanla farkında olmadan aklında yer edicek ve müthiş bir güven problemi oluşacak.İmkanınız varsa kendiniz ödeyin kurtulun derim.Tabi özellikle vurguluyorum imkanınız varsa.Eğer imkanınız yoksa tatlı dille halletmeye çalışın derim.

Oldugu gibi soyle yanlis bisey yapmamissiniz ya yanlis yere harrcamak borclanmakta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…