- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Tepkisinden çok korkmuyorum tama aşkım der.ya şöyle söylim asla ters tepki vermez bana.kizmaz falan...ama ben yerin dibine gireceğim. Onun o dürüstlüğü iyiliği beni yerin dibine sokacak
Evet ben de başka yollarla iki kere eşimin benden gizli harcamasını öğrendim, tek dert ettiğim benden neden gizledi oldu. Ki gizledi yani önemsiz görüp anlatmadı değil. birinde banka dekontunu görüp kredi çektiğini öğrendim diğeri için de yeni konu açmıştım zaten.Evet gösterdim kavgalar ettik.
Tabii bunda eşimin de tutumu etkili oldu
O da bana "kumarda mı yedim sanki nereye gittiği belli ne var bunda " tarzında bir savunma yapmıştı ki benim asıl derdim saklamış olması idi.
Sonradan özürler diledi ama olan oldu.
İnsan şunu düşünüyor, madem meşru yollarla gitti o para niye saklıyor ki?
Tabii ben başka şekillerde öğrendim gelip kendi anlatsa tepkim böyle olmazdı..
Anlatmamazlık yapmayın sakın, başka yerden duyarsa kötü olur, ödense bitse bile ilerde bir şekilde öğrenilebilir, o zaman da sorun olur böyle şeyler güven zedeleyici.
Benim öğrenmem de imkansız gibi birşeydi hiç olmaz denecek tesadüfler zinciri sonucunda öğrendim
kusura bakma öyle bir adama böyle davranarak hak etmissin yerin dibinbe girmeyiTepkisinden çok korkmuyorum tama aşkım der.ya şöyle söylim asla ters tepki vermez bana.kizmaz falan...ama ben yerin dibine gireceğim. Onun o dürüstlüğü iyiliği beni yerin dibine sokacak
Öyle bir adamı haketmek de iyi bişeykusura bakma öyle bir adama böyle davranarak hak etmissin yerin dibinbe girmeyi
Birde hakkini vermek var demi ;Öyle bir adamı haketmek de iyi bişeyAllah nasip etmiş çok şükür
Gizli kapaklı bişey yapmamışsınız ki iyi niyetle yapmışsınız, dümdüz anlatın isterseniz.Evlendik evlenme aşamasında oldu. Kredi kartıma taksitler çoğaldı. Hep eve gitti.zaten ekstrelere bakınca görecek. Kendime özel olarak aldığım çok az şey var ki genelde onları peşin alırım. Birde maaş kartında eksiye düştüm her ay az az kapatırım dedim.sonra eşimin de kredi kartı borcu olunca onunkini odedik. Bende kirayı ödedim faturaları ödedim. E öyle olunca saklamıştim bir kere sonra ödeyemedim. Evlilik aşamasında oldu yani...zaten eşime hep maddi olarak yardım ederim.ortak herşeyimiz
eşine söyle kurtul. ve bir daha da yaparım ederiz geciniriz diye vborc yapoma. ayak ve yorgan sözünü bundan sonra kulagına küpe yap.Evlendik evlenme aşamasında oldu. Kredi kartıma taksitler çoğaldı. Hep eve gitti.zaten ekstrelere bakınca görecek. Kendime özel olarak aldığım çok az şey var ki genelde onları peşin alırım. Birde maaş kartında eksiye düştüm her ay az az kapatırım dedim.sonra eşimin de kredi kartı borcu olunca onunkini odedik. Bende kirayı ödedim faturaları ödedim. E öyle olunca saklamıştim bir kere sonra ödeyemedim. Evlilik aşamasında oldu yani...zaten eşime hep maddi olarak yardım ederim.ortak herşeyimiz
Sen merak etme tatlımBirde hakkini vermek var demi ;
Ooo ayni seyi kocaniz yapmış olsaydı topa tutarlardi valla burdaborcun ne icin yapildigi onemli degil eşten saklanmis olmasi önemli burada.
Tabi erkekler bizim gibi cazgir olmadiklari genel itobari ile her konuda anlayisli olduklari icin takicaksin fino kopegi bakislarini biraz gozleri boyle poncik poncik yap yani. Oderim sandim uzulme diye soylemek istemedim özür dilerim falan de . Olmadi iki damla timsah gözyaşı da eklersin gidisata gore.Hemen boynuna atlar zaten.
Allahım bu erkekleri kandirmasi ne kadar kolay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?