- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Borcunuzu anlatin kirmak istemedim seni dersin. Zamanla duzelir cok da abartilacak bir mevzu degil bence. ( parayi sacma bir yere harcamadiysaniz) bi hata yaptiniz kartlari vererek vicdaninizi rahatlatmaya calismayin. Konusarak halledin en fazla 3 5 gun kuserKızlar merhaba eşimden sakladığım birtakım borcum var.calsiiyorum öğretmenim. Zamanla öderim eşimin canı sıkılmasın diye düşündüm.cok değildi çünkü. Eşim herşeyini bana söyler nereye borcu var birlikte öderiz onları. Bu hafta kredi çekeceğiz araba almak için krediyi ben çekeceğim. Ama eşime henüz borcumu söyleyemedim. 4 bin civarı borcum.benim fikrim kredi üzerine borcum kadar daha çekip aylık maasimla krediyi ödemek. Hepsini eşimin canı sıkılmasın borcumuz var diye düşünüp o yüzden sakladım. Şimdi ne yapacağım ben.kafam o kadar karışık ki.......hiçbir zaman bir konuda dahi yalan söylemem. Eşime de söylemedim ama sakladım sadece...ay ay ödemeye çalıştım ama eşimin de borcu çok gelince benim maasimla geçinmeye başladık...bana lütfen yardımcı olun ben bunu nasıl açıklayacağım.....
Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor.ben nasip söyleyeceğim bunu.benden neden sakladın diyecek. Güveni kırılacak. Acaba diyorum zaten üzerime kredi çekeceğim. Al kartlarım sende kalsın diyeyim mi? Herşeyimi bilir görür ne yapıyorum nereye harcıyorum..off kafam karışık. Şu arkadaşınıza bir yardım
HıhıSen merak etme tatlımhakkını çok iyi veriyorum....
Sen bence çok darbe yemişsin belli
Kredi çekmedim:)Merak ettim esinizden habersiz krediyi cekip ne yaptiniz ki esinizden sakliyosunuz??
:) 3 5 günde kusemez sanırım....çünkü hamileyim sanırımBorcunuzu anlatin kirmak istemedim seni dersin. Zamanla duzelir cok da abartilacak bir mevzu degil bence. ( parayi sacma bir yere harcamadiysaniz) bi hata yaptiniz kartlari vererek vicdaninizi rahatlatmaya calismayin. Konusarak halledin en fazla 3 5 gun kuser
Ne o kizz acı mı geldi gercekleri okumakSen bence çok darbe yemişsin belliben yoruldum hayat falan....eşim gibisini görünce de bende olsa diye iç geçirip keşke diyorsun fesatlık yani
Şuan haberi var aradım söyledim:) test doğru mu bilmiyorumeşinize sana 2 tane haberim var
1. si 4000 bin borcum var
2. si hamileyim
adamın surat ifadesi
Canımm iki taksitte öderim borçlar...çekmisken hepsini çekeyimSizin derdiniz komple batmak olmalı .
4 bin borcu ödeyememişsiniz yada ödememiş 4bin olmuş ( aynı şey ) birde araba kredisi çekmek istiyosunuz.
Kredi çekin borcunuzu ödeyin o bitince araba kredisi çekersiniz . Eşinizede anlatın durumu daha fazla zaman geçmeden
Sana hayat baya acı gelmiş bence:)Ne o kizz acı mı geldi gercekleri okumak
Yav he heeSana hayat baya acı gelmiş bence:)
Canimmm hamile misin konuyla çok alakasız ama :) ya bugün şoklar yaşadım üst üste...gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı ama gayet belli çizgi. Bunun yanılma ihtimali var mıNe icin bu borc o onemli evlenme asamasinda olmustur falan normal seyler bence esinize anlatim buna tepki gosterilmez ama keske soyleseydin hallederdik der buyuk ihtimal kizilcak birsey degil bunlar
Canımm iki taksitte öderim borçlar...çekmisken hepsini çekeyim
benimde silik cıkmıstı ilk yaptıgımda:) ilk bes dakikada cıkmıs olması onemli oyleyse buyuk ihtimal bebek vardır:)Canimmm hamile misin konuyla çok alakasız ama :) ya bugün şoklar yaşadım üst üste...gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı ama gayet belli çizgi. Bunun yanılma ihtimali var mı
Evet 3 dk dan sonra çıktı zaten:) 5 dk tutmadım bile....Yaaa hadi inşallah...benimde silik cıkmıstı ilk yaptıgımda:) ilk bes dakikada cıkmıs olması onemli oyleyse buyuk ihtimal bebek vardır:)
hemen kan testi yaptır:)Evet 3 dk dan sonra çıktı zaten:) 5 dk tutmadım bile....Yaaa hadi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?