Eşimden Sakladığım Olay Ve Kaygılarım

Bu açıdan bakınca evet çok doğru ve kendi çevremde de bu tür yorumlarda bulunacak insanlar tanıyorum ben de. Hatta çoğunluktalar. Üzücü. Şefkatli yaklaşımın için ne kadar teşekkür etsem az.

Bu açıdan bakınca evet çok doğru ve kendi çevremde de bu tür yorumlarda bulunacak insanlar tanıyorum ben de. Hatta çoğunluktalar. Üzücü. Şefkatli yaklaşımın için ne kadar teşekkür etsem az.
Şefkatli değil de her üye kadar kendi açımdan deneyimlerime ve bilgime dayanarak gerçekçi yaklaşmaya çalıştım aslında. Zaten sen derdini çok net ,akıcı ve ayrıntılı ifade etmişsin, e içinde yaşadığımız toplum da ortada...Sende bir hata veya tutarsızlık görseydim bunu da çat diye söylerdim zaten, bilen bilir teşekküre gerek yok yani, ne zaman istersen biz buradayız...

Gerçekten mi ya. Umut he. Gerçekten çoğu erkekten betersiniz. Konuyu açtığıma pişman oldum sizinki gibi yorumlar yüzünden.
Eşin böyle der. Erkek zihnine fabl yapıyorum :) ben seni haksız bulmam tabiki. Ama toplum zihni pis erkek zihni pis. Erkek olsam bu toplumda böyle düşünürüm diyorum. Durup durup şu aşamada söylemen başına iş açar diyorum. Ne yaparsan yap yahu yoksa.

Kesinlikle... Bu ülkede tacize karşı ses cikaramazsin şok olursun genelde olan bu. Dillenmemis ne vakalar vardir. Herkes bir degil, kimi bas bas bagirir kimi susar içine atar. Bu ayrım handmaid's taleda cok guzel islenio aslinda ve özünde susmamak bastirmamak gerektiği. Ama pratikte oyle ilerleyemeyebilio. Ben öz dayımın el tacizine ugradigimi anneme yillar sonra soyleyebildim ve ogrendim ki onu da öpmeye kalkmis cok sonra ogrendim ki teyzemi de yanimda soyun bi sarılayım gibi sikistirmis falan. Kimsenin neticede bisey yaptigi yok. Niye çünkü eli sakat durumu kötü herkeste sacma sapan bi acima hissi derinde. Bi cok parametre olabilir bi olayin icinde.

O şekilde duyunca farklı algıladım. Kusura bakmayın biraz yükseldim galiba çok hassas bir anıma denk geldi

Eşiniz fevri biriyse söylemeyin zaten bu saatten sonra elini kana bulayacak birisiyse. Elinizdede mutlaka bir kanıt olması lazim yani benim aklıma şuan şu geliyor bir daha o şahisla gorusmeyin esiniz yaninizda olmadan zaten gorusmuyorsunuz ama bir şekilde sizi cagirir falan gorusmeyin asla. Karşi karşiya gelmek zorunda kaldiginiz bir durum olursa telefonunuzdan ses kaydı baslatın bir sarkıntilik yaparsa kanıt olmuş olur ama açık açık size karşi biseyler soylemiyorsa yani bu aman sen yanliş anlamissindir,sen nasil iftira atarsına donmeyecekse eşinize söylersiniz o şahısın net hareketlerini ispat etmeden söylemeyin butun aile size düsman kesilip kapinin önunede koyabilirler.

Altın cakallikta çığır aşmış maşallah üçte iki he diğer olaya gelirsek zamanında söyleseydin keşke şuan iftira atıyor der kaynin kötü olan sen olursun eşinde sana sorar ozaman neden sakladım smdi söyledin diye

tekrar sana asilrsa mutlaka söylemelisin sonucta senin namusun evliligini riske atacak durum belkide o bana asiliyordu diyebilirde serefsiz adam olamayan sahis Allah yardimcin olsun amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…