Esimden siddet gordum acil yardim

çok üzüldüm sizin adınıza..
yorumlarınızdan ailemden de şiddet görüyorum demişsiniz ben burayı anlayamadım ya.. şok oldum
ailenizde mi dövüyor sizi
Burda belki benim yorumumu garipseyecekler ama.. kadın sıgınma evine gitmek hiç kolay birşey değil..
birkere ist. kadın sıgınma evleri cok kalabalık hijyen olmaz dogru düzgün bebeginz hastalık kapabilir vs ..
başka yardım alabileceğiniz hiç mi aile büyüğünüz yok acaba ?
darp raporu neden almıyorsunuz çok hata etmişsiniz
eğer böyle mağdur olarak kalmaya devam ederseniz hep bunları yaşayacaksınız.
bakın benim de bu hayatta birtane annem var ve afedersiniz s.. sizin teki ile evli
allah korusun başıma böyle bir olay gelse asla gitme annemin evine haa annem asla geri çevirmez lakin o adamın yanında 1 dakika kalamam. !
yapacagım tek şey eşimi evden kovalamak olurdu o anda yada polisi cagırır herkese onu rezil eder darp raporu ve uzaklaştrma alırdım .. çalışıyorum bir şekilde bir süre kafamı toplardım ne yapacağımı düşünür eşimin ailesi ile konuşurdum..
bunu neden yazdım hani alternatif yollara bakardım kadın sıgınma evini hiç düşünmeden evvel.

İstanbul'da olman biraz talihsizlik olmuş çünkü oradaki sığınma evleri çok kalabalık..
sığınma evinde psikolojik yardım ,kreş yardımı ve iş ayarlama durumları oluyor.en fazla altı ay kalabiliyorsun.bu zaman içerisinde kendine iş bulup çalışıp para toplama süresi sağlanıyor.gunde üç öğün yemek veriliyor.

Yalnız İstanbul'da ki sığınma evleri cook kalabalık malum hijyenik olmuyor,çocuğun küçük hasta olma ihtimali var,seninde öyle..
Herkes bir dertten orda,çok mutlu insanlar içinde olmayacaksın bunu bil..

Ne mezunusun?lise mezunları için Ekim'de önlisans mezunları için Kasım'da lisans mezunları içinde temmuzda KPSS sınavı olacak..

Eğer ölüm tehlikesiyle altında değilsen çocuğunun uyuduğu vakitlerde,sınava kadar disini sıkıp hergun ders calissan eminim sınavı kazanırsın,ve ömürlük rahat edersin..ama çok çalışman lazım tek amacım bu olacak.aklini topla ,bence başarırsin..
Pardon çocuğun yokmuş,çocuk Doğana kadar ikinci önerimi dinle derim..

Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.

Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.

Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
Nolur bana bi akil verin ne yapacagimi nasil davranacagimi hic bilmiyorum.
Ya aklım almiyor bi anne baba evladını nasıl kabul etmez nasıl gönlü razı olur elin adamının elinde eziyet çekmesine önce allah ailenin içine biraz merhamet duygusu versn. Sende aç davani gt babanın evine sokağa atacak halleri yok ise başlarsın nafaka alırsın küçükte olsa bi ev tutar hayatını kurarsın sonra. Ama bu süreç içinde çok sabırlı olmak zorundasın tabi allah yardımcın olsn

Hemen darp raporu alın, elinizde olsun.

Ailenize de eşinize de yazıklar olsun.

Güçlü olmak zorundasınız kendiniz ve çocuğunuz için. 183ü arayıp yardım talep edebilirsiniz.

Kendinizi toparlayıp bebeğiniz biraz büyüyünce de bir iş bulur çalışırsınız inşallah.

Asla eşinizle devam etmeyin asla, bugün kabul ederseniz yarın daha kötüsünü yapacak.

Bu süre içinde umarım aileniz insan olduklarını hatırlar ve yanınıza olurlar. Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.

Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.

Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
Darp raporu al , kadın sığınma evine git ,ailen ve eşin senden haber alamasin bak nasıl tutuşuyor paçaları .. Kadın sığınma evleri bilgi vermiyor ,1.derece yakınlara bile ..ailen bu durumda yaptığından utanır ,ders alır ,yanlarına gittiginde de eşini boşarsın. .

Ailen neden kabul etmiyor?
Evliliğini onaylamıyorlar mıydı?
Hemen bir sağlık merkezine git darp raporu al ve fotoğrafla.
Ailenle tam olarak konuştun mu? Halen reddediyorlarsa kadın sığınma merkezlerine git ailene de izini kaybettir bence yeni bir hayata başla.

böyle bir adamla evli kalmamalısın canım.çok üzülüyorum böyle yazıları okuduğum zaman mutlaka ama mutlaka darp raporu almalısın.nasıl bir vicdan bu üstelik bir de hamile bir kadına vurmak o bebeğin günahı nedir.Allahım yardımcın olsun şiddetin affı olmaz olamaz.hiç bir kadın şiddet görmeyi haketmiyor sebep ne olursa olsun.

allah yardımcın olsun ...ailen arkanda olsaydi zaten kocan cesaret edemezdi şiddete ...ailen buyuk ihtimal yuvan bozulmasin ne var dayak yediysen sus otur cocugun var tarzi dusunebilir ...güçsüz oldunmu azicik sinirlensin şiddet gösterir ... aile çok önemli inşallah vercegıniz kararda allah yardim eder

Simdi sen esinden dayak yiyorsun ailen seni kabul etmiyormu?Ailen dedigin insanlar ozmu?dogurdugun besleyip buyuttugun gozunden sakindigin evladin dayak yiyor aile diye siginiyor ve kabul etmiyorlar,ne diyeyim kime kizayim,bilmiyorum yukari tukursem.biyik alta tukursem sakal denilen cinsten bir dert bosan desek el kadar bebeyle ne olucak?evinde otur desek o hic olmaz adam adam degilki...Rabbim yardimcin olsun insallah tez zamanda bir cikis kapisi bulursun...

Darp raporu almayi dusunuyor musunuz? Daha onceden de siddet olmus ilk degil son da olmayacak.
Ailenizi bir sekilde ikna edin hic olmadi kadin siginma evine gidin , cocuk icin evliliginizi devam ettirmeyin mutsuz bir evlilikte cocuk mutlu olmaz.

birkitapbirkalem.blogspot.com
Okumanızı tavsiye ederim

Elleri kırılsın.ailenizde şiddet gördüğünüzü biliyor ve buna rağmen kabul etmiyorsa ol arada yazıklar olsun.kadın sığınma evini ara kardeşim kurtar kendini zamanla bi düzen kurarsın.böyle konular içimi acıtıyor :(

arkadaslar bugun esimle baristik gercekten pisman olmus cok yalvardi asla bir daha olmaz,eger olursa bosanirsin hicbirsey demem dedi.
Bana vurdugu icin cok uzuldugunu cok vicdan azabi cektgini soyledi.
Eger bir daha ayni olay olursa bosanacagimo soyledim oturduk konustuk ikimizde hatalarimizla yuzlestik ve baristik ben buraya konu acinca yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkur ediyorum.

arkadaslar bugun esimle baristik gercekten pisman olmus cok yalvardi asla bir daha olmaz,eger olursa bosanirsin hicbirsey demem dedi.
Eger bir daha ayni olay olursa bosanacagimo soyledim oturduk konustuk ikimizde hatalarimizla yuzlestik ve baristik ben buraya konu acinca yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkur ediyorum.
Bi daha ki sefere canlı kalırsanız bosanirsiniz.

Evet, size ne yazilsa bosunaymis.
Pismanmis.
Bir saha olmazmis.
Ozur dilemis.

Neyse.

Ya hiçbir şey yapmadan böyle barışıyor ya kadınlar çok kızıyorum gerçekten. En azından barışılacaksa da öncesinde öyle iyi bir ders verilmeli ki bir anlamı olsun yahu. Hiçbi şey yapılmasa bile en azından o karakolun kapısına kadar gidildiğini o şiddet uygulayan eş bilmeli, evde değil gelip o karakolun kapısında yalvarıp yakarmalı!! Bu kadar kolay kabul edilmemeli bu özürler.. Neyse umarım tekrarı olmaz, geçmiş olsun.

zaten yazacağım şeyi kendiniz konunuzda kırmızı olarak belirttigim yerde yazmışsınız.

Ailenin kabul etmek istememesi de ne enteresan şeydir yahu anne babalık evlenene kadar mı oluyordu?

Back
X