- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi sema colak
hiç bişey bilmiyosanuz alo 183'ü arayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon çocuğun yokmuş,çocuk Doğana kadar ikinci önerimi dinle derim..İstanbul'da olman biraz talihsizlik olmuş çünkü oradaki sığınma evleri çok kalabalık..
sığınma evinde psikolojik yardım ,kreş yardımı ve iş ayarlama durumları oluyor.en fazla altı ay kalabiliyorsun.bu zaman içerisinde kendine iş bulup çalışıp para toplama süresi sağlanıyor.gunde üç öğün yemek veriliyor.
Yalnız İstanbul'da ki sığınma evleri cook kalabalık malum hijyenik olmuyor,çocuğun küçük hasta olma ihtimali var,seninde öyle..
Herkes bir dertten orda,çok mutlu insanlar içinde olmayacaksın bunu bil..
Ne mezunusun?lise mezunları için Ekim'de önlisans mezunları için Kasım'da lisans mezunları içinde temmuzda KPSS sınavı olacak..
Eğer ölüm tehlikesiyle altında değilsen çocuğunun uyuduğu vakitlerde,sınava kadar disini sıkıp hergun ders calissan eminim sınavı kazanırsın,ve ömürlük rahat edersin..ama çok çalışman lazım tek amacım bu olacak.aklini topla ,bence başarırsin..
Ya aklım almiyor bi anne baba evladını nasıl kabul etmez nasıl gönlü razı olur elin adamının elinde eziyet çekmesine önce allah ailenin içine biraz merhamet duygusu versn. Sende aç davani gt babanın evine sokağa atacak halleri yok ise başlarsın nafaka alırsın küçükte olsa bi ev tutar hayatını kurarsın sonra. Ama bu süreç içinde çok sabırlı olmak zorundasın tabi allah yardımcın olsnMerhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.
Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.
Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
Nolur bana bi akil verin ne yapacagimi nasil davranacagimi hic bilmiyorum.
Darp raporu al , kadın sığınma evine git ,ailen ve eşin senden haber alamasin bak nasıl tutuşuyor paçaları .. Kadın sığınma evleri bilgi vermiyor ,1.derece yakınlara bile ..ailen bu durumda yaptığından utanır ,ders alır ,yanlarına gittiginde de eşini boşarsın. .Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.
Daha once bi kere benj ittirdi bir daha yapmuyacagim dedi baristik bi iki ay sonraki tartismada koluma yumruk vurdu hamileydim yine baristim suan 4 aylik bebegim var dun gece yine tartistik ve ittirme tokat vurma kolumu sikma falan oldu.
Kendimi cok aciz cok kotu hissediyorum evli kalmaya devam ettigim surece bu siddet artarak devam edicek.
Bosanmak istiyorum ailem beni kabul etmiyor hicbi maddi gucum yok calismiyorum calismak istesem kucuk bebegim var yapamam.
Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.
Darp raporu almayi dusunuyor musunuz? Daha onceden de siddet olmus ilk degil son da olmayacak.
Ailenizi bir sekilde ikna edin hic olmadi kadin siginma evine gidin , cocuk icin evliliginizi devam ettirmeyin mutsuz bir evlilikte cocuk mutlu olmaz.
Bi daha ki sefere canlı kalırsanız bosanirsiniz.arkadaslar bugun esimle baristik gercekten pisman olmus cok yalvardi asla bir daha olmaz,eger olursa bosanirsin hicbirsey demem dedi.
Bana vurdugu icin cok uzuldugunu cok vicdan azabi cektgini soyledi.
Eger bir daha ayni olay olursa bosanacagimo soyledim oturduk konustuk ikimizde hatalarimizla yuzlestik ve baristik ben buraya konu acinca yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkur ediyorum.
arkadaslar bugun esimle baristik gercekten pisman olmus cok yalvardi asla bir daha olmaz,eger olursa bosanirsin hicbirsey demem dedi.
Eger bir daha ayni olay olursa bosanacagimo soyledim oturduk konustuk ikimizde hatalarimizla yuzlestik ve baristik ben buraya konu acinca yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkur ediyorum.
arkadaslar bugun esimle baristik gercekten pisman olmus cok yalvardi asla bir daha olmaz,eger olursa bosanirsin hicbirsey demem dedi.
zaten yazacağım şeyi kendiniz konunuzda kırmızı olarak belirttigim yerde yazmışsınız.Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim ne kadar soylemeye utansamda dun gece esim tarafindan siddet gordum her tarafim morluk icinde.