• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden şiddet gördüm

sonsuzakadar

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
14
0
6
İzmir
10 aylık evliyim eşimden ilk kez bugün şiddet gördüm.Birbirimizi çok severek evlendik, belki de bu bizi körleştirdi.Aslında pek çok konuda iyi anlaşıyoruz.Ama bir konuda da tıkandık mı tıkanıyoruz.Dün beni tartakladı,vücudumda izler oluştu.Şu an ikimiz de çok kötüyüz.O kendini affedemediğini söylüyor, kendinden utandığını.Bütün gün düşünmüş öfkeyi kontrol etmeyle ilgili bir merkez bulmuş oraya gideceğini söylüyor.Napacağımı bilmiyorum, ona bir şans vermeliyim?

geçmiş olsun öncelikle..10 aylık evlilik bitirirlmez bunun için bende.tabi tartakladı dediğin için böyle söylüyorum tam olarak nasıl birşey geçti aranızda bilmiyorum.konu nedir bu arada belliki baya inatlaşmışsınız?bende kesinlikle burnunu sürtmelisin o kendini affetsin affetmesin bir süre ona bu yaptığını çektirmelisin.yani şiddet uygula demiyorum tabi soğuk olki senin sıcak oldugun zamanları özlesin seni kırdığını fark etsin.bir merkeze gitmek istiyorsada gitsin ayrıca..

Geçmiş olsun.Yeni evlisiniz daha bu durum normal değil.Daha kötü boyutlara gidebilir.
Öfke kontrolü yoksa tedavi olmalı.
Uzun sürede çocuk düşünmemeni öneririm.

Bu durumda bosanmakdan baska daha neyi düsünebilir insan???
Cok üzüldüm adina. Ondan herseyi bekle cünkü En tehlikeli insan vijdani olmayandir. Insanin hayatdaki her konuda kendine hakim olmasi okadar önem tasiyorki. Bu nasil bi saygisizlik nasil bi davranis anlamis degilim. Bu tür davranislar degismez. Üzgünüm ama birdaha siddet görmek istiyorsan affet.

Son düzenleme:
sağolun,çok zor bir durum, kafam çok karışık.Ne yapacağımı bilmiyorum, bunun son olacağını bilsem belki affederim.tedavi merkezine de gideceğini söylüyor.offf kafam çok karışık.kimseye de anlatmak istemiyorum

sağolun,çok zor bir durum, kafam çok karışık.Ne yapacağımı bilmiyorum, bunun son olacağını bilsem belki affederim.tedavi merkezine de gideceğini söylüyor.offf kafam çok karışık.kimseye de anlatmak istemiyorum

canım çok üzüldüm...
gitsin tedavi olsun evliliğini bitirme derim ben , tedavi olması için şans ver
dilerim çok mutlu olursunuz

Yerinizde olsam bir hastaneye gidip darp raporu alırdım. İlerde ne yaşayacağınız belli değil, barışırsınız yada barışmazsınız size kalmış ama boşanma kararı alman halinde elinde bir raporunun olması senin haklarını korumanda faydalı olacaktır derim ben:26:
kadına şiddete kesinlikle karşıyım ve bunu birkez yaşarsan tekrarı gelebilir diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı..

Zaten affedemiyorum ben de.Tüm pişmanlığına ve tedavi olacağını söylemesine karşın affetmeye çalışsam da olmuyor.Sinirlerim bozuldu.Olur olmaz her şeye kızmaya, bağırmaya başladım.Kendimi tanıyamıyorum.

şiddet tedavi edilecek bi hastalık değildir. grip bi hastalıktır, kanser bi hastalıktır. istediği kadar tedavi olsun aylar sonra yine en ufak bir sorunda kas gücünü kullanmak isteyecek çünkü kafa yapısı bu. bu bir hastalık değil bu bir algı'dır. kendi üstünlüğünü böyle kuruyor, gücünü böyle ispat ediyor ona göre. yine şiddete sığınacak, çünkü bir insan neyse o dur.

kendini koru ve arkana bakmadan uzaklaş. kolay değil ama ömür boyu bir işkenceden kurtar kendini. herşey önce küfürle, sonra dayakla başlar.. bu adam kendini şiddetle tatmin ediyor. senin hayatın çok kıymetli. toplum için, onun bunun için bunu feda etme. lütfen...

acaba çok ağır laflar falan mı söledin kavga sırasında.belki çok kızdıracak bikaç bieşy sölemişsindir..ben de şiddet gördüm ağır tahrik etmiştim ondan soruyorum.

şiddet tedavi edilecek bi hastalık değildir. grip bi hastalıktır, kanser bi hastalıktır. istediği kadar tedavi olsun aylar sonra yine en ufak bir sorunda kas gücünü kullanmak isteyecek çünkü kafa yapısı bu. bu bir hastalık değil bu bir algı'dır. kendi üstünlüğünü böyle kuruyor, gücünü böyle ispat ediyor ona göre. yine şiddete sığınacak, çünkü bir insan neyse o dur.

kendini koru ve arkana bakmadan uzaklaş. kolay değil ama ömür boyu bir işkenceden kurtar kendini. herşey önce küfürle, sonra dayakla başlar.. bu adam kendini şiddetle tatmin ediyor. senin hayatın çok kıymetli. toplum için, onun bunun için bunu feda etme. lütfen...

yapamadım gidemedim :( çok seviyorum, onun da çok sevdiğine inanıyorum, Risk alıyorum.teK BİR ŞANS... BAŞKA DA BİR ŞANS VERMEYECEĞİM ŞİDDETLE İLGİLİ ALGISINI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN

yapamadım gidemedim :( çok seviyorum, onun da çok sevdiğine inanıyorum, Risk alıyorum.teK BİR ŞANS... BAŞKA DA BİR ŞANS VERMEYECEĞİM ŞİDDETLE İLGİLİ ALGISINI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN

madem aşk var diyorsun umarım herşey istediğin gibi olur canım.
ama lütfen kendine dikkat et, bunu affedebilmenin çok zor olduğunu ama sevgin ve ona inancın için bir şans daha verdiğini, en ufak bir yanlışında herşeyi bitireceğini çok iyi anlaması lazım..

sen yine de güvenme çok. el kaldırsa bile bitir. telefonun hızlı aramalarına polisi, hastaneyi kaydet. önlemlerini al. ne bileyim, çok hassasım ben bu konuda.

inşallah düzelir de mutlu olsursun, geçmiş olsun hayatım..

Ya şimdi bekara karı boşamak kolay derler. Bu çok doğru bi söz. Buraya yazmışlar boşa gitsin falan. Adam hatasının farkında. Biraz burnu sürtsün, asla kolay affetme. Biraz aklı başına gelsin. Hatasını iyice sorgulasın. Sonra konuş, bunun bir tekrarı daha olmayacağını, bunu asla kabullenmeyeceğini belirt. Tartışmalarda iki taraf da suçlu oluyor bana göre. Her ki taraf da sakin olmasını bilmiyor. Sonra sonuç bu oluyor. Biraz kendini de düzelt. Ben 7 ayda şunu anladım ki sakin olmadan, susman gerektiği yerde susmadan yürümüyor. Önce sukunet. Sonra konuşabilmek.. Sonra sorunlara bi bakıyorsun hiç olmaması gereken boş şeylermiş... Şimdiki insanlarda "böyle mi yaptı hemen boşa/boşanalım" düşüncesi var. Eskiden hiçbir şey bu kadar kolay değildi. Ve eskiden daha güzeldi.

10 aylık evliyim eşimden ilk kez bugün şiddet gördüm.Birbirimizi çok severek evlendik, belki de bu bizi körleştirdi.Aslında pek çok konuda iyi anlaşıyoruz.Ama bir konuda da tıkandık mı tıkanıyoruz.Dün beni tartakladı,vücudumda izler oluştu.Şu an ikimiz de çok kötüyüz.O kendini affedemediğini söylüyor, kendinden utandığını.Bütün gün düşünmüş öfkeyi kontrol etmeyle ilgili bir merkez bulmuş oraya gideceğini söylüyor.Napacağımı bilmiyorum, ona bir şans vermeliyim?

Yaptığı hiçte affedilir bişey değil tabiiki ama yine de öyle hemen bitti de deme bence.evlilik yürütmek zordur ve en fazla yük hep kadınların üzerindedir,bütün fedakarlıklar kadından beklenir.madem pişman olmuş sende onun gözünü korkut ve bir daha böyle bişey olmaması gerektiğini belirt.belki eskisinden çok daha iyi olursunuz.

Back
X