Eşimden şiddet görüyorum

hacerimsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
8
-31
1
22
Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım

Bu yazdığınız hamile biri için biraz fazla ağır degil mi ?
Ölmezse umarım yazmışım umarım ölsün dememişim ki bu şartlarda çocuğun büyümesi bana göre daha kötü bir durum. Ayrıca hamile olabilir ama birilerinin gerçekleri söylemesi ve onunda algılaması lazım. Şiddet görüyorum ailem evlenme dediği için gidemiyorum diyen bir kişi gördüğü şiddettin sonuçlarını algılaması gerekir. Belki şiddetin sonucunda neler olabileceğini algılar da ayrılır.

Her cevabınız çelişkili..
Önce "Çocuğu ben istemedim o istedi" dediniz, sonra "Hamile kalınca vurmaz diye düşündüm" dediniz. "Korun" diyenlere "Bilemedim" dediniz.. Cahil cühela bir köy köşesinde yaşayan ilkokul mezunu biri değilseniz bu dedikleriniz çelişkili, doğum kontrol hapı denen şeyi bilmiyor olduğunuza ben inanmıyorum.

"Ailem istememişti" diye şimdi aileye dönemiyor oluşunuz da acayip.
İki gün konuşur susarlar.
Hamile halinizle dayak yemek mi, yoksa iki gün laf dinlemek mi diye seçiminiz var diyoruz,
Onu duyunca da kayıplara karışıyorsunuz.
Nerdesiniz, niye cevap yazmıyorsunuz hiçbir şeye?

keşke bu adamdan hamile kalmasaydınız, ki olmuş artık bu.. insan hamile eşinin ekstra üstüne titrer şiddet nedir... bence aileme söyleyemem çünkü onları dinlemedim modundan çıkıp ailenizle paylaşın. eşinizde de bunun rahatlığı var gibi. ve bir an önce de o adamı boşayın...

Koşa koşa bu adamları baba yapıyorsunuz ya pes!! Sana koca olamamış, çocuğuna ne verecek bu herif?
Hayırdır cahiliye devrinde miyiz ya? Doğum kontrolle ilgili Google'da küçük bir arama yapsan, bir doktora gitsen, burada bile sorsan yol gösterir herkes.
Git ailene soyle. En kotu ne olabilir? Sokağa mi atarlar, onlar da mı döver?

Şiddet gördüğün bir mikroptan nasıl hamile kaldın? Nasıl ilişkiye girdin? Tecavüz ettiyse de korunsaydın ablacığım!
Boşanacaksın yapacak başka birşey yok.

Sen istediğin kadar dayağını yiyebilirsin sorun yok ama resmen dayağa ortak olsun oh ona da vursun diye bir çocuk dünyaya getirmek? Ne farkı var bu durumun?
Boşanmayı bile “yeaa ailem başıma kakar” diyerek düşünmeyen birinin anneliğinden ne beklenir.
Bebeğe üzüldüm. Kim bilir yavrum bu canavar babanın elinde nasıl dayaklar görecek , nasıl hırpalanacak onu korumayan bir canavardan ayrılmayan bir annesi var anası ana değil babası baba değil.
Kelimelerin bittiği yer.
Sana tek sözüm! Dayağını yerken karnını koru o yavruda anomali olmasın vurmaya bağlı!!!!

Dayak yedin,öyle bir psikopatı çektiğin yetmez gibi çocuk yaptın.Hadi hepsini düşünemedin hata yaptın da elin adamından dayak yiyeceğine,ana baban diliyle dövsün daha iyi bunu da mı anlamıyorsunuz arkadaş.
Olan o çocuğa olacak sinmiş korkak bir anne, psikopat bir babayla yaşayacak,çok yazık.

Ölmezse umarım yazmışım umarım ölsün dememişim ki bu şartlarda çocuğun büyümesi bana göre daha kötü bir durum.
Pardon anlamadim bu şartlarda büyümesi ölmesinden daha mi kötü bir durum diyorsunuz yani?
Yoksa bu adamdan kaçıp kurtulmasinda herkes hemfikir fakat bu yazdığınızı ben mi yanlış anlıyorum yoksa ciddimisiniz😲

Pardon anlamadim bu şartlarda büyümesi ölmesinden daha mi kötü bir durum diyorsunuz yani?
Yoksa bu adamdan kaçıp kurtulmasinda herkes hemfikir fakat bu yazdığınızı ben mi yanlış anlıyorum yoksa ciddimisiniz😲
Aslında ciddiyim. Ben bu şekilde olan evliliklerde bebeklerin dünyaya gelmesini doğru bulmuyorum. Henüz bebek değilken dünyaya getirmeme kararı verilmeli ya da sosyal hizmetler almalı diye düşünüyorum. Çok şiddet olan bir evde büyüdüm annem sonrasında ayrıldı ama ne ben ne kardeşlerim düzgün psikolojiye sahip değiliz. Ayrıca dışarıdan bakıldığında daha kolay duruyor olabilir ama o şekilde olmuyor. Uzun uzun yazmak da istemedim ama şunu her insan hatırlamalı sen yanlış seçimlerinin hatalarının bedelini ödeyebilirsiniz ama küçücük bir bebeğe çocuğa ödetemezsin düzgün bir yaşam sunamayacaksan dünyaya getirmemelisin. Sonradan ekstrem şeyler yaşanır o ayrı ama bu durum bile bile lades.

Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım
Neden hemen hamile kaldınız?
Böyle birinin yanında hâlâ neden duruyorsunuz?

Valla ananın babanın hizmetini gör bir iki laf ederler ama evlatsın atmazlar. çocuğun en azından dayak yemez elin herifinden hem sen hem evladın dayak yiyeceğine varsın baban konuşsun söylensin git elini ayağını öp babacığının hala bahane. Koca delisi.

Önünüzde 3 yol var doğurup dayak yemeye devam hayatın bitti, boşanıp doğuracaksın gencecik yazında yine hayatın yükü omuzlarında yada cocugu aldırıp bosanacaksın. Cocuksuz kadın dul olmaz heryere sığar. Tekrar evlenebilirsin. Bir yanlıs yaptım der gecersin

Aslında ciddiyim. Ben bu şekilde olan evliliklerde bebeklerin dünyaya gelmesini doğru bulmuyorum. Henüz bebek değilken dünyaya getirmeme kararı verilmeli ya da sosyal hizmetler almalı diye düşünüyorum. Çok şiddet olan bir evde büyüdüm annem sonrasında ayrıldı ama ne ben ne kardeşlerim düzgün psikolojiye sahip değiliz. Ayrıca dışarıdan bakıldığında daha kolay duruyor olabilir ama o şekilde olmuyor. Uzun uzun yazmak da istemedim ama şunu her insan hatırlamalı sen yanlış seçimlerinin hatalarının bedelini ödeyebilirsiniz ama küçücük bir bebeğe çocuğa ödetemezsin düzgün bir yaşam sunamayacaksan dünyaya getirmemelisin. Sonradan ekstrem şeyler yaşanır o ayrı ama bu durum bile bile lades.
Evet bende geçimsiz bir aileye bebek gelmesine karşıyım elbet ama bu konudaki cenin rahame düşmüş bir kere ölmesini asla dunyaya gelmesinden daha dogrudur şeklinde yorumlayamam, içim parcalanir.
Bu arada Herşeye rağmen iyiki doğmuşsunuz🌷

Back
X