Eşimden şiddet görüyorum

hacerimsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
8
-31
1
22
Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım

ya böyle bilemedim edemedim tahmin edemedim işlerini geçeceksiniz. Aileniz engel olduğunda istemediğinde işinize gelmediği için kulağınızı kapayıp koşa koşa kocaya gidiyorsanız işinize geldiği gibi, canınız nasıl isterse davranabiliyorsanız ailenize rağmen gidip korunabilirdiniz de.

ama siz bile isteye korunmamışsınız. siz istemedim o istedi diyorsunuz ama istemeyen insan gider korunmayı akıl ederdi. 3 aylık evlisiniz bismillah gidip çocuk sahibi olmuşsunuz hemen bir de rezalet bi tiple. Saygısız bir insanla. Üzücü.

Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım
Bu çocuğu doğurun, kırkınız çıkar çıkmaz bir tane daha yapın sonra bir tane daha..

Kaç ablacım kaç bebeği de kendini de kurtar.3 aylık evli birde hamile kadına el kaldırıyor.Hayvan herif boşa onu.

İzin vermemiş olmaları kızlarının dayak yemesine müsaade edecekleri anlamına gelmiyor. Aglamayana meme yok. Acindir kendini 1'se 5 anlat. Sen tercih olamazsın onların cocugusun sana bakmak zorundalar. Sokaklara mi düşeyim kendimi mi satayım de. Ne zaman birinin ailesi izin vermese o adamdan bir cacık olmuyor

allah aşkına sizi döven adamın koynuna nasıl giriyorsunuz? eee aileniz demişti. olabilir insan hata yapar. gidin özür dileyin. en azından anneniz babanız sizi karnında bebeğiniz varken dövmez. nasıl ayağa kaldırmazsınız o evi ya. o evi nasıl başına yıkmadınız. bu konuyu ben kendim şikayet edeceğim. yetkililer bebeğin peşine düşsünler diye.

Yani ilk geceden hamile kalsaymışsın ne diyelim sana şimdi. Aynı eve girmeden kimseyi tanıdım diyemiyorsun o yüzden burda hemen çocuk yapmayın önce tanıyın diyoruz. Yapılacak bir şey yok maalesef şiddet geldiyse boşanmak en mantıklı olan.

Zararın neresinden dönersen kar.
Boşanmaktan başka çaren yok.
Dilersen 30 sene çek yine döver bu adam.
3 aylık evlilikte en başından beri şiddet görüyorsun 2 aylık gebesin.
Ne diyeyim zorla mı seviştiniz?
Seni dövdükten sonra nasıl karşılık verdin ya hiç mi aklına gelmedi bari hap alayım gizli gizli diye?

Evliliğimden önce böyle değildi evlendikden sonra çok değişti inan bilemedim böyle olacağını ,şimdi ise bana çok iyi davranıyor ama yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum
Madem o kadar iyiydi, ailen niye karşı çıktı evlenmenize? Senin göremediğini onlar görmüş demek ki.

Benim annem de ilk evlendiğin de bu sıkıntıları yaşamış bana hamileymiş ben sinirli bir insan sorunlu bir çocuk oldum anne karnın da olanları bebek duyuyor senin hissettiklerini hissediyor o yüzden değişcek diye bekleme annen ve baban ile konuş evladısın kabul ederler seni onlar sana sen evladına sahip çık kaldığın zaman kabullenmiş oluyorsun kabullendiğin için de şiddet daha da artıyor sanırım Allah yardımcın olsun evladının ve senin hep yüzünüz gülsün inşAllah 🤲🏻🌺

Ben istemiyordum o istediği için oldu ama hamileyim diye artık bana şiddet uygulayamaz diyordum
O istedi diye mi? 😲
Çocuk büyük bir sorumluluk ve hamilelik şiddeti engellemez bunu sana kim söyledi?
Ailenin yanına dön. Bebek bari bunu yaşamasın.
Bende şiddet mağduru bir anneyim. Ailemin yanındayım ve boşanma davam var. Bu adamlar düzelmez onu da bil. Ailen derki gençtin hata yaptın biz dedik ama sen diyeceksin ki haklısınız pişmanım. Çocuğun daha iyi bir ortamı hak ediyor. Ailene dön.

Ailenin istemediği adamla evlenmeyi bildin istemediğin halde hamile kalmamayı mı bilemedin? Hani deseydin ki kandım sözlerine inandım yine değişmedi filan anlardım da adam 3 aylık evlilikte daha cicim ayı olmadan şiddet moduna geçmiş sen bu adamdan ne bekliyorsun ki. Canın bu kadar ucuz mu?

Evliliğimden önce böyle değildi evlendikden sonra çok değişti inan bilemedim böyle olacağını ,şimdi ise bana çok iyi davranıyor ama yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum
Hmm kesin iyi davranıyordur. Tabii. Adam savunacak birşey icat etmeniz gerekiyordu

Dürüst değilsiniz evlenir evlenmez pata küte şiddet yapmıyor insanlar o yüzden koyu renkle çizdiğim kısımlarınızda çelişiyorsunuz.

Hiç bir aile durduk yere bunla evlenme demez eskiden de narsist baskıcı biriymiş sadece dozu artmış.

Kaçar gibi hamile kalmasaydınız keşke yasal süre içindeyseniz aldırın.

Kocanız asla düzelmeyecek beklemeyin.

Back
X