Eşimden şiddet görüyorum

hacerimsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
8
-31
1
22
Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım

İlk geceden hamile kalırken hiç korkmadın mı daha bu adamı tanımıyorum ya evlenince gerçek yüzü ortaya çıkarsa diye
Evliliğimden önce böyle değildi evlendikden sonra çok değişti inan bilemedim böyle olacağını ,şimdi ise bana çok iyi davranıyor ama yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum

Öncelikle yolun başındayken dönmelisiniz acilen. Anlamadığım nokta şu zaten üç aylık evlisiniz ve cicim ayları geçmeden şiddet başlıyor siz birde üstüne cocuk yapmışsınız. Şu an hamile olmasaydınız inanın bana her şey daha kolay olacaktı ama maalesef en büyük hata en başta yapılmış bir kere. Nolursa olsun ailenizle konusun ve o adamı da o evi de terk edin. Hamile karısına acımayan bir insan asla değişmez. Adi aik

bu adam evlenmeden önce illaki yüzünü göstermiştir ama sen sevgisinden böyle yapıyor diye normalleştirmişsindir...
ailende istememiş zaten. İlişkiye girmeyi bilen bir insan korunmayıda bilmesi lazımdı olan her zamanki gibi çocuğa malesef.
Darp raporu al ve ailenin evine git boşanma davası aç başka ne tavsiye verebilirizki?
yada bu hödükle evli kalacaksan her dediğine okey de alttan al.

Öncelikle yolun başındayken dönmelisiniz acilen. Anlamadığım nokta şu zaten üç aylık evlisiniz ve cicim ayları geçmeden şiddet başlıyor siz birde üstüne cocuk yapmışsınız. Şu an hamile olmasaydınız inanın bana her şey daha kolay olacaktı ama maalesef en büyük hata en başta yapılmış bir kere. Nolursa olsun ailenizle konusun ve o adamı da o evi de terk edin. Hamile karısına acımayan bir insan asla değişmez. Adi adam.
İki gün önce en son şiddet gördüm ve şimdi bana karşı çok iyi davranıyor tekrar aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum

Ailen evlenmeni istemediyse, şuan gördüğün şiddete de "iyi oldu kendin ettin kendin buldun" mu diyecekler. Ne olursa olsun en büyük suçu da işlesen ailen belki kızar eder ama sahip çıkar.
Sahip ciksalar bile zamani gelince yüzüme vururlar diye endişe ediyorum biz sana demiştik biz sana söylemiştik dicekler

Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım
Bebeği aldırma durumunuz var mi

Iki gun once siddet gormussunuz, simdi cok iyi davraniyor diyorsunuz. Bu esinizin duzeldigine dair bir gösterge değil. Siddet olan evde cocuk büyütülmemeli. Ailenize habrr verip bosanmak icin adim atmalisiniz. Gordugunuz siddet erken doguma sebep olabilir. Burda bir konu vardi, kadin kocasi yuzunden erken dogum yapti bebegi hala kuvozde duruyor, kendiside bosanma davasiyla ugrasiyor. Simdilik size hersey kolay görünüyor. Ileride cok pisman olacaksiniz

Belki sert bir yorum olacak ama bir zorunluluğunuz yokmuş şiddet gördüğünüz evde birde çocuk yapmışsınız eşinize psikopatlık derecesinde bağlı olsanız da ondan habersiz korunabilirdiniz. Bu durumda diyebileceğim tek şey çocuğunuz şiddet sonucu karnınızda ölmezse umarım sosyal hizmetler tarafından alınır ve daha sağlıklı psikolojide büyür. Sizin ayrılacağınızı da düşünmüyorum.

Sahip ciksalar bile zamani gelince yüzüme vururlar diye endişe ediyorum biz sana demiştik biz sana söylemiştik dicekler
Ya tabi bu dovulmekten daha kotu birsey di mi? Cahil misiniz aptal mi? Size degilde bebeginize aciyorum onu boyle psikopat bir babayla buyutmeye hakkiniz var mi?

Böyle sağlıksız bir ortama neden çocuk yaptınız ileride o çocuktan nasıl sağlıklı bir psikoloji bekleyebilirsiniz. Mutlaka aileniz gördüğü şeyler vardır buraya yazmıyorsunuz. Hiçbir anne baba körü körüne evlenme demez ama siz görmek istemediğiniz için bok var gibi gidip evlendiniz ve üstüne çocuk yaparak mum diktiniz.

Kusura bakmayın evliliğin ilk günlerinde dayak yiyip hâlâ o adamla sevişecek bir de hamile kalacak kadar cesursaniz bundan sonraya da katlanirsiniz ne desek boş biz ayrıl desek çocuğu o yoksa hasta anne babayı bahane edeni çok gördük.

Size gram acımadım olan o karninizdaki bebeğe olacak eskiden olsa kinamayayim derdim belki akıl edemedi derdim yaşı küçük derdim ama bu zamanda bunların hiç biri bahane değil herkes her an her bilgiye anında ulaşıyor kk ne girdiğinizde göre buradaki konuları da okuyorsunuzdur hiç mi ders almadınız dayak yediğiniz adamla sevişmeyi biliyorsunuz da korunmayı mi bilmiyorsunuz birde aileniz uyarmış sizi koca kıtlığı vardı da koşa koşa evlenip hemen çocuk yaptınız

Haksız değiller adamın ne manyak olduğunu görmüşler ama siz ,sizi doğurup buyutenlere değil az çok tanıdığınız adama guvenmissiniz.Eminim adam kendini saklamadi siz gormemeyi tercih ettiniz

Back
X