Kızlar eski konulardan biliyorsunuz zaten eşim cezaevindeydi 4 gün sonra tahliye oluyor cezaevinden . Ben bu 6 aylık süreçte soğudumu düşünüyorum ondan eski yaptıklarını hatırladıkça ordan çıkacak ama eskisi gibi olmayacağım çünkü orda beni telefonla arayınca bile açasım gelmiyor görüşlerine gidesim gelmiyor. Ama ortada 2 tane çocuk var. Onlara çok üzülüyorum kaynanamlar büyük olanı yurda vereceklerini söylüyorlardı ben çok itiraz ettim günlerce ağladım eşimin çıkacağını öğrenince bu fikirden vazgeçtiler ama bu süreçte psikolojim alt üst oldu hepsinden nefret ettim özelliklede eşimden . Diğer eltimin çocuklarına yıllarca gül gibi baktılar benim çocuklarıma çok haksızlık yapıldı neyse Eşimin bir arkadaşı vardı birseye ihtiyacınız falan varmı gibisinden aradabir hal hatır soruyordu. Son 2 haftadır sadece sosyal medya üzerinden konuşuyoruz aramızda bi yakınlaşma oldu daha doğrusu o benden hoşlanıyor. Ben uzak duruyorum ama biryandan da kendimi tutamıyorum konuşmak istiyorum acaba çok yalnız ve bunalmış bi durumda olduğum İçin mi bilmiyorum ama bi taraftan bana iyi geliyor galiba bende hoşlanmaya başladım ama eşim aklıma gelince vicdan azabı çekiyorum ve ilk defa böyle birsey yaptığım İçin tedirginim çünkü o kadar şey yaşadık iyi yada kötü cezaevinde ona bunu yapmak beni çok üzüyor ama dışarda olsaydı beni aldatmaya devam edecekti diyorum kendi kendime Zaten 4 gün sonra çıkacak pişman olduğunu söylüyor ama bunu zaman gösterecek Gene linç edeceğinizi bilerek yazdım çünkü derdimi birtek buraya anlatabiliyorum .
Öncelikle Merhaba !
bir kaç konudur seni takip ediyorum konuları ve yazdığın yorumları ama sadece okudum ve geçtim .
Yahu empati kurayım diyorum nereden tutsam elimde kalıyor ve artık dayanamayıp yorum yapma isteği duydum.
Sen daha eşimi seviyorum ama beni aldatıyor temalı konunu açalı 20 gün olmuş. Sonra gebeliğinle ilgili konunda yine yakın bir tarih. Sonra yine bugün eşimden soğuyorum başkasından hoşlanıyorum! ne.nasıl?
( Sizde pek insafsız ve anlayışsız çıktınız, stresini sıkıntını bende atmalı mesajlarını yazmaya başla şimdiden)
Yani bir cahillik ettin erken evlendin, yetmedi çocuk sahibi oldun. hani oda yetmemiş ki eşinde nasıl olmuşsa sadece kendisi isteyerek seni gebe bırakmış.(yersen).
Hadi seni aldatan adama saygın kalmamış ( oysaki 20 gün önce sevgin vardı?)
Evinde kaldığın aileye de bir minnet borcunda yoktur diyelim .
AYIP değilmi 2 tane evladın var ?? (Allah bağışlasın ve Rabbim bahtlarını size rağmen güzel yazsın inşallah).
Kendine de mi bir parça sevgi duymuyorsun da kurtulmaya çalıştığın adamın sana ahlaksızca yazan arkadaşından medet umacak pozisyona sokuyorsun kendini? Birinden görmüşsün bir hayır, bir de git onda gör diyeceğim de işte çocuklarına içim gidiyor

Yazık diyorum ,hem sana , hem babalığı sadece yapmak zanneden eşine ve onun ahlaksız arkadaşına.
Kalp kadar beyinde insan için gerekli bir organdır. ara sıra onu da aktif kullanmayı dene.saygılar