Esimden sogudum yardim

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
Arkadaslar bir senelik evliyim ver 2 aylik bebegim var. Esimle cok sorunlu bir sekilde evlendik. Kısaca babasi cok cimri onun bize karismasi ve dugundeki takilarimi almasi yüzünden ama bunlari atlattik. Hamileligimde sorunlu gecti. Ilk zamanlar düşük tehlikesi vardi. Sonrada erken dogum. Bebegime ozurlu teshisi falan kondu. Erken dogum sebebiyle hastanede yattim . Sonra da evde yatmam gerekiyordu fakat kaynanam bana yardimci olmak yerine koye gidince kiz kardesim bize gel ben bakarim sana dedi. Babamin evine geldik esimle,teyzemde bize geldi. Esim babama ve diger 12 yasindaki kiz kardesime kotu davrandi kavga ettik. Cok dokundu bana boyle davranmasi. Ayrica hastanede de cimrilik yapti banada bagirdi falan. Tum bunlarin genelinde cok sogudum esimden. Aslinda iyi biri ailesiyle birlikte karimiza alip konuştuk yaptiklarinin yanlis oldugunu kabul etti. Asil konu ben ona nasil yeniden isinirim . Nasil yeniden severim fikir verirseniz cok sevinirim.

Eşiniz onu yeniden sevmeniz için birşeyler yapmıyorsa, hatalarının farkında olup telafi yoluna gitmiyorsa yeniden ısınamazsiniz..
Yoksa lafta herkes evet hataliyim der, önemli olan icraat

Görücü usulü ile mi evlendin
Yoksa kendin mi bulup aşk evliliği mi

Çok zor ben 2 yıldır bunun savaşını veriyorum Allah'ım beni sevmesin isterse yeter ki ben seveyim hatta aptal aşık olayım diyorum ama yok

Karsiniza alin ve konusun deyinki böyle böyle ben senden sogdum böyle devam ederse biz olamayiz... birsey yapman gerek gönlümü alman lazim düzelmen lazim istersen terapiyede gidebiliriz fln de... yok hic bir icraat yoksa zorlama .. ayril demiyorum ama senin icin cabalamayaN birisiyle beraber yasamak zorunda deyilsin cnm

yanlış yaptığınız bir şey var: ÇOCUK YAPMAK.

neden bu kadar çabuk çocuk yaptınız?
eşiniz daha evliliğe alışmamış, daha sorunlarınızı çözememişsiniz... ama çocuk yapmışsınız. kınamıyorum ama yaptığınız çok yanlış. çocuğa yazık. bence eşinizle beraber bir aile danışmanlığına gidin. psikoloğa her şeyinizi açıkça anlatın. eminim çözümü olacaktır. ama mutlaka eşinizle beraber gidin. annenizi babanızı eşinizin anne ve babasını görmeyin biraz uzaklaşıp birbirinize vakit ayırın. eşiniz eve gelince hoşgeldin canım diyerek gülümseyin çünkü onun için de zor bir durum ve zaten kendi de kabul etmiş yanlış yaptığını. mutlaka beraber bir evlilik terapistine danışmana gidin. siz daha evliliğin ne demek olduğunu kavrayamadan çocuk yapınca eşiniz biraz afallamış. çünkü erkek kadından daha geç olgunlaşır. biraz sabredin eminim düzelecektir. çocuğumuz seni özledi babası falan deyin. bütün sıkıntıları yalnızca beraber oldunuz zaman atlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…