Eşimden soğudum

Tam mevzu nedir ben anlayamadım. Adam başta yanınızda durmuş. Daha sonra ne oldu da bu hale geldiniz?

Ya öncelikle şu konunun içinde ''inançsızlık'' meselesine takılanlara ayrı ayrı saçmaladıklarını iletmek isterim. kusura bakmayın da kime ne? bu kimseyi asla ilgilendirmez. ben de böyleyim ve kayınvalidem bu tarz paylaşımlar yapsaydı ağzının payını fazlasıyla alırdı. eşine gelince bence al karşına konuş. sorunlarınızı sakince konuşarak çözün derim. boşanmalık durumlar göremedim. Sevgilerimle...

Bosanmak icin asiri erken ve dogruyu söylemek gerekirse ortada somut bir sebep yok.
KV whatsapp üzerinden laf sokuyor diye bosanmak bence asiri cocukca bir davranis.
hayata ve insanlara karsi olan direncinizi yükseltseniz iyi olur.

Ya öncelikle şu konunun içinde ''inançsızlık'' meselesine takılanlara ayrı ayrı saçmaladıklarını iletmek isterim. kusura bakmayın da kime ne? bu kimseyi asla ilgilendirmez. ben de böyleyim ve kayınvalidem bu tarz paylaşımlar yapsaydı ağzının payını fazlasıyla alırdı. eşine gelince bence al karşına konuş. sorunlarınızı sakince konuşarak çözün derim. boşanmalık durumlar göremedim. Sevgilerimle...

100% katiliyorum.
KV saygisizligin dibine vurmus- burdaki yorumlara diyecek laf bile bulamiyorum.
konusahibin neden kendini bu duruma maruz biraktigini anlamadim- cevap vermek veya Whatsappden engellemek aslinda zor degil.

Şahsi düşüncem, herkesin inancı kendisine.
Kimseyi de alakadar etmez. Kayınvalidenize gereken cevabı yerinde ve zamanında vermeliydiniz.
Kimse kimseyi bu anlamda yargılayamaz ve sorgulayamaz.

Öte yandan ne gerek var eşiniz ile gerilmeye bu konularda.
Eşiniz ile düzgün bir şekilde karşılıklı birbirinizi ifade ederek konuşun ve durumu değerlendirin.
Daha 3 aylık evliliğinizde herhangi birinizin aklına "boşanma" fikrinin gelmesi saçma.
Hemen ilk karşınıza çıkan sorunda kaçacaksanız eğer, evlilik böyle yürümez.
Daha durun, yolun başındasınız, daha önünüze ne engeller ne badireler çıkacak.
Sakin olmayı ve sakin kalmayı öğrenmek zorundasınız.

Bu sadece eşiniz ile alakalı bir durum değil, hayat böyle malesef,
Mücadeleden ibaret.
Siz mücadele etmeyi öğrenmez ve her önünüze çıkan engelde hemen pes etme yolunu seçerseniz.
Hayatınız zorlukla geçer ve mutlu olamazsınız.
Nacizane tavsiyem, sakinlikle hareket edin.

İnançlı bir insanım ama mesajlarda inançsızlığa vurgu yapanları hiç anlamadım bu tarz şeylerin inançla ne ilgisi var ? Kayinvalidenin inanç meselesinden konu sahibini vurmaya çalışması da çok çirkin, tüm inançlı insanlar muhteşem insanlar ya zaten.

Konuya dönecek olursak ayrılık kararı için çok erken, acele karar vermeyin.

Aynen öyle, ben kapattım konuyu kesin kapattım umrumda değil dedim özür diledim ondan senin hatan değil dedim, oda ben hep yanındayım görüşme onlarla dedi, ama bu akşam ki tavırları ses tonu beni çıldırttı, ne bilmem ne yapması yeaaa, ne öylesi yeaaaa, ilk defa benimle böyle konuştu sen benimle böyle konuşamazsın diye bağardım o bağırdı ben bağırdım, sonuç güzelim evliliğimi mahfettiler ve eşimi değiştirmeye başladılar.

Bana siz de biraz agresifsiniz gibi geldi. Eğer halen eşinizi seviyorsanız biraz sabredin ve eşinizi sizi anlamaya yönlendirin. Sürekli çekişme ve kavgalarla onu karşı tarafın saflarına itiyorsunuz. Tabi suç siz de değil ama ne yapalım bir şeyler için suçlu olmasak da uğraşmamız ve mücadele etmemiz gerekli.
Daha 3 aylık evlisiniz ya biraz nefes alın. Bence durumu iyice değerlendirin ve sorunları belirleyin. sonrasında bu sorunların üstesinden gelmek için bir yol çizin. Baktınız tüm yolları tükettiniz sonra soğuyun eşinizden.
Tabi ben ne mücadele edeceğim o etsin, ben ne uğraşacağım onlar uğraşsın diyorsanız o ayrı. Böyle birbirinize bağıra bağıra problemleri çözemeyip büyüteceğiniz belli.

Evet çok konu açıyorsunuz. Kendinizi biraz rahat bırakın salın. Daha yeni evlisiniz. Kolay değil düzen oturtmak, alışmak. İsterseniz 10 yıl sevgili olduktan sonra evlenin, farketmez. Sevgililik evlilik gibi değildir. Lütfen biraz sakin olun. Daha sakin daha relaks. Öfkeyle kötü laflar etmeyin. Durun bi. Bırakın kvalideyi elalemi. Karşınızda sevdiğiniz adam var. Yaşanılan ve yaşanılacak güzel günleri düşünün. Ve az daha sakin olun.

Canım benim... Güzel hemcinsim.. Eşimi 14 yaşımdan beri seviyorum. 21 yaşımdayım. 18yaşında evlendim.. İlk aylar değil ilk sene çok zor :) gerçekten güven bana.. Ondan nefret ettiğin de olacak içine sığdıramadığın günler de olacak..
Karısını seven bir adam, ilk başlarda aile dolduruşuna gelse bile evliliği rayına oturtup alıştığı zaman mutlaka karısından yana olacaktır.

İlk 1,5 sene gerçekten çok zordu.. Bende aynı senin gibi düşünürdüm.. Ağlardım tartışırdım neden evlendim derdim.. Çok şükür artık iyi ki evlenmişim diyorum..
Sadece evlilik farklı ve buna alışması zaman alıyor iki taraf içinde..
Her şeyin düzelmesini ve mutlu olmanı isterim canım ❤️

Eşinizde inançsızsa kayınvalide niye tek size laf söylüyor?

Evlilikte ilk 1 yıl kabus gibidir genelde,hemen bosanmaa lafları etmeyın.Sonra yuzyuze bakacaksınız.

Back
X