- 4 Şubat 2019
- 4.220
- 9.032
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Tam mevzu nedir ben anlayamadım. Adam başta yanınızda durmuş. Daha sonra ne oldu da bu hale geldiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öncelikle şu konunun içinde ''inançsızlık'' meselesine takılanlara ayrı ayrı saçmaladıklarını iletmek isterim. kusura bakmayın da kime ne? bu kimseyi asla ilgilendirmez. ben de böyleyim ve kayınvalidem bu tarz paylaşımlar yapsaydı ağzının payını fazlasıyla alırdı. eşine gelince bence al karşına konuş. sorunlarınızı sakince konuşarak çözün derim. boşanmalık durumlar göremedim. Sevgilerimle...
Aynen öyle, ben kapattım konuyu kesin kapattım umrumda değil dedim özür diledim ondan senin hatan değil dedim, oda ben hep yanındayım görüşme onlarla dedi, ama bu akşam ki tavırları ses tonu beni çıldırttı, ne bilmem ne yapması yeaaa, ne öylesi yeaaaa, ilk defa benimle böyle konuştu sen benimle böyle konuşamazsın diye bağardım o bağırdı ben bağırdım, sonuç güzelim evliliğimi mahfettiler ve eşimi değiştirmeye başladılar.
Üffff saçmalamayın.Teşekkür ederım, boşanmaya karar verdık, neler talep etmeliyim?