Esimden soğudum

Hatice5050

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
39
47
3
32
Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin

Babası yaşlı hiç-bir geliri yok.Evde iki yetişkin kardeşi var fakat çalışmıyorlar iş yok deyip yatıyorlar evde.Ben kızımı bırakıp işe gidiyorum akşam gelip evle uğraşıyorum. Ne kendime ne kızıma birşey alamıyorum. Eşimi sevdiğim için sabrediyordum ama artık dayanamıyorum herşeyden soğudum. Annesi habire sigara içiyor bize acımıyor. Eşimi kullanıyorlar.esim onlar hakkında konuşmama izin vermiyor çok anneci.Ne ben ne kızım onun umrunda değiliz. Sadece onları düşünüyor

Konuştuğumuzda hep ben annem için yapıyorum annem zamanında çok zorluk çekti diyor.Ama bizi düşünmüyor ailem beni başkalarına bakayım diye okutmadi

İki yetişkin kardeş yan gelip yatıyor sizin maaşınızı yiyorlar öyle mi? Allahım daha neler görücez. Ne kadar sabırlı bi insanmışsınız inanamıyorum. Bu konunun tartışılır bir yanı bile yok maalesef benim için ayrılık sebebi kesinlikle.

Konuştuğumuzda hep ben annem için yapıyorum annem zamanında çok zorluk çekti diyor.Ama bizi düşünmüyor ailem beni başkalarına bakayım diye okutmadi
O zaman kendi baksın annesine. Düşüncesiz davranıp sizi eşinize karşı kışkırtmak istemem ama buna çözüm bulunması lazım. Buraya yazdığınız kadarıyla size yapılan haksızlık. Büyüklerinize danışın. Gerekirse işe gitmeyin, tüm yükün altında eşiniz kalırsa anlar herşeyi. Allah kolaylık versin size.

Aslında işe girerler diye eşime yardım amaclı sabrediyordum ama onlar çalışmaya niyetli değil

Ücretsiz izne ayrılacaktım ama zor durumda kalan ben ve çocuğum olacaktı. O yine ailesine bakmaya devam edecekti.Dolap boşaldığında bile bunu sıkıntı yapmıyor yine ben alıyorum herşeyi. Annesi ihtiyaç için para isteyip cilt bakımı ve kıyafete veriyor. Kızım doğduğunda bi tane çöp almadılar. Işe gidince ailem kızıma bakiyor

kendi ödemiyormuş bir de size ödetiyormus yok artık ya kendinize gelin bence dur demenin zamanı coktan gelmiş. neden mecbur gibi davranıyorsunuz adama
Mecbur hissetmiyorum ama ayrılırsam kızıma haksızlık edermisim gibi geliyor. Babasını çok seviyor

Mecbur hissetmiyorum ama ayrılırsam kızıma haksızlık edermisim gibi geliyor. Babasını çok seviyor
o zaman net bir sekilde ifade edin paranızı aileesine yedirmeyin. annemlerin ihtiyacı var biraz da onlara yardım edeceğim deyip kendinize birikim yapın. görürsünüz gerçek yüzlrini hepsinin zaten

Kardeşlerinin çalışması lazım siz çalışmasanız eşinin maaşı iki aile geçindirmeye uygun mu

Yok kredi olduğu için yetmez
Siz onun ailesine bakmak zorunda değilsiniz hadi anne baba tek olur bakılır ama çalışma yaşında kardeşleri varmış bence göndermeyin kendi paranızla eve bişeyler alın ya da kendinize harcayın kardeşleri çalışsın
Anne babanın maaşı yokmu gelirleri

Çok tuhaf..Allah yardımcınız olsun. Durumun içinde olmayana sallamak kolay tabi. 10 sene sonrasında pişman olmayacağınız, geriye dönüp baktığınızda iyi ki diyeceğiniz kararlar almanız dileğiyle.

Hamileyken gittim.Sonra ağladı konuştu ikna etti.Ben onlara bakmasam aç kalırlar falan dedi.O hâline üzüldüm affettim

Inşallah doğru kararı veririm.Çok yoruldum

Bu ay konusacam ödemicegimi soylicem yine zorlarsa büyük ihtimalle ayrılacak.Kizima bir gelecek hazırlamak istiyorum.Ömür boyu onlara bakamam

Boşanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…