- 28 Ağustos 2020
- 8.945
- 40.795
- 498
- Konu Sahibi Hatice5050
-
Ay çıldırcam şimdi. Bütün bunların üstüne bir de hamileyken dayak yiyip yine de boşamadınız mı bu ayıyı?Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam
Bunları mahkemeye sunun lütfen. Öyle hiçbir istemiyorum mıy mıy yapmayın. Size çektirdiği o iki senenin bedelini ödemeli.Evet iki yıldır ödediğim faturalar hepsi banka üzerinde
Bir de siddet uygulamıs, siddetin bence büyügü küçüğü olmaz ama ne drmrk kulak zarım patlıcaktı. İşte şimdi cok net bosanın hanım efendi hem sizin paranızla ailesini beslicek hem size eli kalkıcak, yok ya?Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam
Alismis kudurmuştan beterdir derler.Yok okumuyorlar.Birini akrabamın yaninda işe soktum asgari ücretli.iki ay çalıştı. Iş zor diyip çıktı
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Maaş aldığımda eşimle konusacam herşeyi. Şu an benle konuşmuyor .Eğer kabul etmezse ayrilacam. Zaten bitmiş bir evlilik beni menfaati için kullanıyor. Sevgim bitince gözümdeki perdede kalktı.Artik benle konuşmamasıni umursamıyorum.O kadar yiprandimki beni gören sana ne oldu diyor.Artik psikolojimi geçtim fiziksel olarakta çöktüm ki dışardan ınsanlar bunu farkediyor.En yakın zamanda psikolojik destekte alacam.Insallah benim ve kızım için herşey çok güzel olur
Oha şiddet de uygulamış. Bence direkt annenize gidin, boşanın. Böyle bir adama nasıl acıyıp geri dönebildiniz? Açık açık söyleyeyim, sizi sevdiği falan yok. Resmen paranız için sizi kullanıyor. Sakın onunla kavga etmeyin, tepki bile vermeyin. Yokmuş gb hakaret edin. Uzun uzun açıklama bile yapmayın. O hatasının farkında ama siz onu alttan aldığınız için tepeye çıkmış.Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam
Ödeyemem deyin borçlara gitti para geri kalanıda çocuğun geleceği için birikim yapmam lazım diyin niye başka ailenin geçimini sen sağlıyosun ki eşinin isteğide saçma ailesinin bunu kabul etmesi ayrı saçmaMerhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Üyelik iptali yazıyor.Konu sahibi banlanmış, sebebini bilen var mı ?
Konu açtı şimdi de pişman mı olduÜyelik iptali yazıyor.
Çok zor bir durum ama siz ayaklarınızın üzerinde durabilen güçlü bir kadınsınız ve bu anlattıklarınıza göre de eşiniz zaten sizden ayrı tamamen bağımsız hareket ediyor . Sizin sadece durumu resmileştirmeniz gerekiyor gibi gözüküyor .Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Kendisi kapattırmışNeden üyelik iptali oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?