Esimden soğudum

Saka demi bu konu???Eger doğruysa resmen adamlar kendilerine baktiracak birini bulmuşlar ohhh yaşıyorlar bir güzel.Siz ailenize yollayin maasinizi bakin sizi nasıl ailenizin yanına postaliyor.
Bu adami seviyorsanız bence psikolojik destek alin ve ondan kurtulun.Cocuk icin falan demeyinnn cocuk için bile cekilir bir durum yok ortada

Evde iki kocaman insan yatarken sizin o evi geçindirmeniz garip gerçekten. Bir zamana kadar yardım edilir o an zor durumdalardır vs ama iki sene olmuş ve sonu da yok gibi duruyor.

Dikkatim çeken bir diğer nokta da şu 200 bin düğün ve araba borcu demişsiniz. Eş ailesine bakmasanız da kendinize bir şey alacak para kalmaz ki elinizde bu durumda. Üstüne bir de hemen çocuk masrafı eklenmiş.

Anne babasının bı geliri vardır diye düşünüyorum çocuğuma yatırım yapmak varken ki zaten borç var diyorsunuz borçları ödemek yerine asla böyle birşeye izin vermezdim destek amaçlı bir iki sefer tamam der ama sonrasina olmaz yani baktım olmuyor bende maaşımın yarısını kendi anne babama yollar ay sonuna kadar tavana baktirirdim esimi

Ödemicem dediğimde benle günlerce konuşmuyor burun kiviriyor. İlk başlarda sevdiğim için katlanıyordum. Ama o beni sevseydi bu şekilde davranmazdı bana.Kabul etmedigimde küsüyor ne sorsam cevap vermiyor. Sırf o benle iyi olsun diye şimdiye kadar yaptım. Bakıyorumda ben ona iyiysem o bana iyi.Ona ters düştüğümde çok gaddar vicdansız oluyor

Çalışma çağındaki gençler kaç yaşında merak ettim.2 yıldır hiç mi işe girmediler.ya da okul filan mı okuyorlar
Yok okumuyorlar.Birini akrabamın yaninda işe soktum asgari ücretli.iki ay çalıştı. Iş zor diyip çıktı

Konuştuğumuzda hep ben annem için yapıyorum annem zamanında çok zorluk çekti diyor.Ama bizi düşünmüyor ailem beni başkalarına bakayım diye okutmadi
kesinlikle ekonomik şiddete ve acındırmaya mahal vermeyin
hemen bu ayın 15 inde "ben maaşımı artık kendime ve kızıma harcayacağım haberin olsun. Kimsenin ailesini doyurmak için okutmadı ailem beni" diyin
baktınız inatlaşıyor dönün ailenizin yanına
baskı yapmasına izin VERMEYİN

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Maaş aldığımda eşimle konusacam herşeyi. Şu an benle konuşmuyor .Eğer kabul etmezse ayrilacam. Zaten bitmiş bir evlilik beni menfaati için kullanıyor. Sevgim bitince gözümdeki perdede kalktı.Artik benle konuşmamasıni umursamıyorum.O kadar yiprandimki beni gören sana ne oldu diyor.Artik psikolojimi geçtim fiziksel olarakta çöktüm ki dışardan ınsanlar bunu farkediyor.En yakın zamanda psikolojik destekte alacam.Insallah benim ve kızım için herşey çok güzel olur

Ben şunu gördüm, ne kadar fedakarlık yaparsanız yapın sonunda siz kötü, açgözlü olacaksınız.
Evet onun ve ailesi için birşeyler yaptığımda bana çok iyi davranıyor. Ama yapmak istemediğimi söylediğimde sen kötüsün sen paragözsun diyip benle konuşmuyor. Psikolojik ekonomik şiddet uyguluyor

Evet onun ve ailesi için birşeyler yaptığımda bana çok iyi davranıyor. Ama yapmak istemediğimi söylediğimde sen kötüsün sen paragözsun diyip benle konuşmuyor. Psikolojik ekonomik şiddet uyguluyor
Bir daha öyle derse evet paragozum kendine daha iyisini bul deyip ağzını kapatın, ailenizde arkanizda nasılsa ayrılın.

Bunu ilk defa duyuyorum bir yaşıma daha girdim.
Ödemeyin başınıza silah mı dayıyor?
Size mi güvenmişler.
Asla ödemem böyle bir durumda.

Düğün için ikimizde kredi çektik. Eşim kredi çekince bunlar evlerine eşya kıyafet ne isterlerse almışlar sadece 30 bin onlara gitmiş. Eşime söylediğimde onlar benim ailem sen karışma deyip susturdu

Anne babasının baska cocugu yok mu. Emeklı falan degıller mı

Ayrıca boşanmanız için çok büyük sebepleriniz var.
Mutsuz bir ailede büyümek çocuk için haksızlık.
Üstelik dünyaya bir kere geliyorsunuz çocuğum için dahi böyle bir fedakarlık yapmam.

Bence sen öncelikle onların giderlerini karşılamaya bırakmalısın. Çok istiyorsa kendi karşılasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…