- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Hatice5050
-
Saka demi bu konu???Eger doğruysa resmen adamlar kendilerine baktiracak birini bulmuşlar ohhh yaşıyorlar bir güzel.Siz ailenize yollayin maasinizi bakin sizi nasıl ailenizin yanına postaliyor.Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Anne babasının bı geliri vardır diye düşünüyorum çocuğuma yatırım yapmak varken ki zaten borç var diyorsunuz borçları ödemek yerine asla böyle birşeye izin vermezdim destek amaçlı bir iki sefer tamam der ama sonrasina olmaz yani baktım olmuyor bende maaşımın yarısını kendi anne babama yollar ay sonuna kadar tavana baktirirdim esimiMerhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Ödemicem dediğimde benle günlerce konuşmuyor burun kiviriyor. İlk başlarda sevdiğim için katlanıyordum. Ama o beni sevseydi bu şekilde davranmazdı bana.Kabul etmedigimde küsüyor ne sorsam cevap vermiyor. Sırf o benle iyi olsun diye şimdiye kadar yaptım. Bakıyorumda ben ona iyiysem o bana iyi.Ona ters düştüğümde çok gaddar vicdansız oluyorAnlayamıyorum nasıl size ödetiyor?? Siz nasıl bana ödetiyor diyorsunuz..? Eşinizden korkuyor musunuz? Size şiddet ya da baskı mı uyguluyor da onun bu saçma istediğini yerine getiriyorsunuz, yerine getirmek zorundaymışsınız gibi konuşuyorsunuz??
Yok okumuyorlar.Birini akrabamın yaninda işe soktum asgari ücretli.iki ay çalıştı. Iş zor diyip çıktıÇalışma çağındaki gençler kaç yaşında merak ettim.2 yıldır hiç mi işe girmediler.ya da okul filan mı okuyorlar
kesinlikle ekonomik şiddete ve acındırmaya mahal vermeyinKonuştuğumuzda hep ben annem için yapıyorum annem zamanında çok zorluk çekti diyor.Ama bizi düşünmüyor ailem beni başkalarına bakayım diye okutmadi
kesinlikle ekonomik şiddete ve acındırmaya mahal vermeyin
hemen bu ayın 15 inde "ben maaşımı artık kendime ve kızıma harcayacağım haberin olsun. Kimsenin ailesini doyurmak için okutmadı ailem beni" diyin
baktınız inatlaşıyor dönün ailenizin yanına
baskı yapmasına
Evet onun ve ailesi için birşeyler yaptığımda bana çok iyi davranıyor. Ama yapmak istemediğimi söylediğimde sen kötüsün sen paragözsun diyip benle konuşmuyor. Psikolojik ekonomik şiddet uyguluyorBen şunu gördüm, ne kadar fedakarlık yaparsanız yapın sonunda siz kötü, açgözlü olacaksınız.
Bir daha öyle derse evet paragozum kendine daha iyisini bul deyip ağzını kapatın, ailenizde arkanizda nasılsa ayrılın.Evet onun ve ailesi için birşeyler yaptığımda bana çok iyi davranıyor. Ama yapmak istemediğimi söylediğimde sen kötüsün sen paragözsun diyip benle konuşmuyor. Psikolojik ekonomik şiddet uyguluyor
Bunu ilk defa duyuyorum bir yaşıma daha girdim.Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Düğün için ikimizde kredi çektik. Eşim kredi çekince bunlar evlerine eşya kıyafet ne isterlerse almışlar sadece 30 bin onlara gitmiş. Eşime söylediğimde onlar benim ailem sen karışma deyip susturduneden 200bine yakın düğün ve araba borcunun altına girdiniz bu imkansızlıklarda? Neden hemen çocuk, düzlüğe çıkmadan? Evlilikte para konularında birbirine alışma süreci sınırları koyma süreci var. Bu bayağı zaman alıyor. Sizin evde her şey birbirine girmiş.
Anne babasının baska cocugu yok mu. Emeklı falan degıller mıMerhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Ayrıca boşanmanız için çok büyük sebepleriniz var.Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Bir daha öyle derse evet paragozum kendine daha iyisini bul deyip ağzını kapatın, ailenizde arkanizda nasılsa ayrılın.
Yok emekli değiller evde su anda 3 erkek 1 kız varAnne babasının baska cocugu yok mu. Emeklı falan degıller mı
Yapmicam artık. Varlık icinde yokluk yasıyorumBence sen öncelikle onların giderlerini karşılamaya bırakmalısın. Çok istiyorsa kendi karşılasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?