- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- 108
- Konu Sahibi Hatice5050
-
Güzelmiş yani. İki bekar işsiz kardeşe de ne zamana kadar bakılır kiHamileyken gittim.Sonra ağladı konuştu ikna etti.Ben onlara bakmasam aç kalırlar falan dedi.O hâline üzüldüm affettim
Sonu gelmiyecek iki yıldır aynı şey. Şartlarımı kabul etmezse boşanacamGüzelmiş yani. İki bekar işsiz kardeşe de ne zamana kadar bakılır ki
Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Eşinin ailesinde az merhamet olsa zaten bu kadar şeyi kabul etmezler . Vallahi herkes kendine zor yetiyor. Bu devirde en büyük iyilik herkes evinde geçinse gitse kimse kimseden bir beklenti içinde olmasa o en büyük şey . Eşiniz alıştırmış bu yardımlar artık yardım olmaktan çıkmış sorumluluk olmuş .Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Maalesef kendini o evin babası gibi görüyor. Tüm sorumluluk onda .Onlarda ekmek elden su gölden yaşıyorlar. Onlar yüzünden artık esimden nefret ediyorum. Babamla bu durumu konuştum eğer sana değer vermiyorsa seni zor durumda bırakıyorsa çık gel dedi.Ben sadece verdiğim emeklere mahvettigim iki yilima ve kızıma acıyorum. Eşim değişmeyecek ya ben onu böyle kabul edicem yada ayrilacamEşinin ailesinde az merhamet olsa zaten bu kadar şeyi kabul etmezler . Vallahi herkes kendine zor yetiyor. Bu devirde en büyük iyilik herkes evinde geçinse gitse kimse kimseden bir beklenti içinde olmasa o en büyük şey . Eşiniz alıştırmış bu yardımlar artık yardım olmaktan çıkmış sorumluluk olmuş .
Zor bır karar . Allah yardımcınız olsunMaalesef kendini o evin babası gibi görüyor. Tüm sorumluluk onda .Onlarda ekmek elden su gölden yaşıyorlar. Onlar yüzünden artık esimden nefret ediyorum. Babamla bu durumu konuştum eğer sana değer vermiyorsa seni zor durumda bırakıyorsa çık gel dedi.Ben sadece verdiğim emeklere mahvettigim iki yilima ve kızıma acıyorum. Eşim değişmeyecek ya ben onu böyle kabul edicem yada ayrilacam
+1neden 200bine yakın düğün ve araba borcunun altına girdiniz bu imkansızlıklarda? Neden hemen çocuk, düzlüğe çıkmadan? Evlilikte para konularında birbirine alışma süreci sınırları koyma süreci var. Bu bayağı zaman alıyor. Sizin evde her şey birbirine girmiş.
Anlayamıyorum nasıl size ödetiyor?? Siz nasıl bana ödetiyor diyorsunuz..? Eşinizden korkuyor musunuz? Size şiddet ya da baskı mı uyguluyor da onun bu saçma istediğini yerine getiriyorsunuz, yerine getirmek zorundaymışsınız gibi konuşuyorsunuz??Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Kesinlikle boşanmalısınız bir ömür boyu çekilmez buBabası yaşlı hiç-bir geliri yok.Evde iki yetişkin kardeşi var fakat çalışmıyorlar iş yok deyip yatıyorlar evde.Ben kızımı bırakıp işe gidiyorum akşam gelip evle uğraşıyorum. Ne kendime ne kızıma birşey alamıyorum. Eşimi sevdiğim için sabrediyordum ama artık dayanamıyorum herşeyden soğudum. Annesi habire sigara içiyor bize acımıyor. Eşimi kullanıyorlar.esim onlar hakkında konuşmama izin vermiyor çok anneci.Ne ben ne kızım onun umrunda değiliz. Sadece onları düşünüyor
Uzgunum ama evet bosanmalisiniz. Bir yorumda esimi seviyorum ama soguyorum demissiniz bu adamdan zaten cok yakinda nefret edersiniz bunu dusunmeyin bu sevmekle alakali degil. Cocuguna lazim olacak parayi diger 'cocuklarina' vermeyi o kabul etmis zaten, cocugunun basinda dursa ne olacak? Acaba siz kimsiniz, evdeki bebek kim farkinda mi? Birakin, kendi hayatiniza bakin ya, gercekten cok ama cok uzuldum. Ne kadar yiprandiginizi da tahmin edebiliyorum deger mi?Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Ne ben ne kızım onun umrunda değiliz. Sadece onları düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?