Esimden soğudum

Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam

Sizibu durum bir omur surecek farkindasiniz degil mi kardesler evlenecek biz yapalkm diyecek ki siz kendiniz kredi cekip yapmisken bu sefer anne babaya tek basina siz bakacaksiniz bu sefer yine kardesler zorluk cekerken siz yardim edeceksiniz eltileriniz keyif catarken bu seferde onlarin faturalarini oder durursunuz bu adamla muhtemel sonunuzda bu olur siz cocugunuza bisey alamazken onlar kuaforlerinden geri kalmazlar bir giydiklerini bir daha giymezler

Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam

kafanizi peynir ekmekle yemis olabilir misiniz.

yani su durumda barismamaniz gerekiyordu,
ama hadi baristiniz, neyse diyelim.

ayni problem devam ediyor, hala umutla mesaj atmaktan falan bahsediyorsunuz,
hamile karisina acimadi, simdi neden acisin,
bu sefer patlatir o kulak zarini.

direk en dogru yoldan nasil bosanirim diye sorgulayin bence, haklarinizi kaybetmeden, cocugunuz icin de nafaka isteyerek.
Eger ki odemelerinizi banka uzerinden yapiyorsaniz ekonomik siddete ugradiginizi belgelersiniz ve kolay yoldan bosanirsiniz diye umut ediyorum.

Konuştuğumuzda hep ben annem için yapıyorum annem zamanında çok zorluk çekti diyor.Ama bizi düşünmüyor ailem beni başkalarına bakayım diye okutmadi
otursaydı o zaman anasının dizinin dibinde, neden evlenmiş ki. Kendinizden ve çocuğunuzdan bu kadar fedakarlık etmeyin.

Evet iki yıldır ödediğim faturalar hepsi banka üzerinde

Cok asıkmıssınız
Ask güzel sey.Asıktınız ,askınızı yasadınız bitti.
Gerceklere dönebilirsiniz artık.
Asıktım gözüm kördü die ömür boyu cekecek halim yok.
Ben de cok asıktım.
Sevdik bitti:)
Simdi cocumuzu koruma kollama sevme zamanı.

Ben de eşimde çalışıyoruz. Ben de memurum. Ama çalışmıyor olsam dahi eşimin tutup da ailesinin sorumluluğunu üstlenmesine hoş bakmazdım. He bir sağlık sorunu olur, çalışamayacak olurlar amenna. Ama tutup da eli ayağı tutan insanlar bi zahmet kaldırsın totosunu rızkının peşinde koşsun. Ben mecbur muyum evimin rızkını onlara yedirmeye. Kendim çalışmasam dahi eşim benim evime getirmek zorunda kazandığını. Cüzi bi yardımda bulunsa neyse. Sizin kayınaile alışmış eşek olana semer vurmaya...

Kızlara biz boşuna okuyun, çalışın kimseye minnet etme diyoruz.
Çalışan kadında şiddet görüyor, eş ailesine köle oluyor ona rağmen sesi çıkmıyor ya pes diyorumki ne pes. Ailenizin verdiği tüm emeklere yazık. Keşke yetimhanedne bi kız çocuğunu okutsalardı daha faydalı olurdu.
Kızınızda inşallah size benzemez, ama örnek sizsizniz malesef onun adına üzgünüm.

Dayak bile yemişsiniz. O tokatı attığı gün aşk bitmeliydi.

Kendi maaşınızdan çocuğunuza ve kendinize yetecek kadar yiyecek alın gerekirse günlük alın dolap boş kalsın.

Maaşınızın kalanını altın döviz vadeli hesap vs ile biriktirin.

Faturaları ödemeyin. Kessinler her şeyi paşa bey o zaman kendi derdine düşer belki.

Aç kalsın susuz kalsın pis herif.

Haa bi dee? Direkt boşan. Hem ekonomik hem psikolojik hem fiziksel şiddet. Utanmıyor da paranı yemeye. Şans bile verme.

Evet çok şükür bitti aklimla düşünüyorum artık:)

Acaba sizin ailenize ayni yardimi yapar mı? Ailemin ihtiyacı var bu ay onlara vereceğim bakalım ne diyecek ?

Lütfen kınamayın insanın başına gelmeyince anlamıyor. Bende istemezdim

eşinin ailesinin faturalarını sana ödetmesi ne demekmiş zaten okadar borç ödüyosunuz allah yardımcın olsun gerçektne

Iki memur maaşı 200 bin borç var çocuk var bir de eş ailesine yardım var. Parayı nasıl yetirebiliyorsunuz? Zten o kadar borç varken çocuk varken yetmeyecek bir parayla bir de eş ailesine sürekli yardım. Yazık değil mi ama. Eşinizin bu yaptığını kimse kabul etmez. Önceliği siz olması gerekirken onun önceliği kendi ailesi. Boşanmak mi birsüre ayrı yaşamak mi bilmiyorum ama bir şekilde ona bir yaptırımınız olmalı.

Konusun anlamiyorsa devam etmemelisiniz ya da isi birakmayi teklif edin bakalin ne yapacakmis. Cocugunuzu birakip calisiyorsunuz madem bi seye yaramiyor calismayin o zaman. Zaten isi biraksaniz siz bosamadan o sizi bosar

Hamileyken gittim.Sonra ağladı konuştu ikna etti.Ben onlara bakmasam aç kalırlar falan dedi.O hâline üzüldüm affettim
Evlenmeseymiş o zaman. Baksaymış ailesine. Sizin maaşınıza mı güvenmiş? Bir de çocuk yapmış. Sorumsuz adam. Siz çocuğunuzu evde bırakıp, üstünüze başınıza bebeğinize bir şey alacak beş kuruşunuz kalmadan elalemin için mi çalışıyorsunuz? İstediği kadar ağlasın zırlasın, sizi böyle bir hayata mahkum etmeye hakkı yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…