Eşimden soğumam normal mi

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Merhaba hızlıca konuya gireceğim. İki aylık bir bebeğim var ve doğumdan sonra eşimden soğuduğumu hissediyorum. Sanki tüm sevgimi çocuğuma veriyormuşum sevme ihtiyacımı onunla gideriyormuşum gibi. Mesela eşimle herhangi birşey yapma konusunda şevkim kalmadı. Eskiden birlikte oturup film izlemekten inanılmaz keyif alırdım. Şimdi de izliyoruz ama eski tadı yok. Normal mi bu yaşadığım sizce?

bence hormonlardan. kendine zaman tanı. ani karar verme.birde eşinden çok şey bekleme.

Normal galiba, genelde ilk aylar böyle hissedilebiliyormuş. Geçici bir süreç lohusalık

Çok normal. Bebeğe birlikte bakın. Bebek çok küçük size çok muhtaç sizde bebeğe. Bundan sonra herşey üç kişi yapicaksiniz

Kaynanan gelip gidiyor mu kocan affettı mı annesini?
Cevap evetse oyuzden sogumus olabilirsin.
Üç kere geldi toplamda. Eşim affetmedi ama küs de değil. Geçen gün telefonda epey içini döktü. Beni rezil ettin ailemi yıkmaya kalktın boşanmam için uğraştın unuttum sanma bana kendini acındırma dedi eşim. Sen evlat ayrımı yaptın kızının çocukları olduğunda bulaşığına kadar yıkadın bana bi ihtiyacın var mı diye bile sormadın dedi. Onun üzerine kv konserve filan getirmiş. Çocuğuma yelek getirmiş. Asla giydirmem orası ayrı. Bebeğim daha yeni iki aylık olacak. Kv diyor ki üç ayı bitti dimi. Dünyadan bi haber. Ama arayıp arayıp darlamayı biliyordu. Ayyy kv konusunda çok doluyum ama bu yeni bir mevzu değil. Yani onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum.

Ozaman gecıcıdır

2 aylik bebekle izlenen filmden keyif alinmaz zaten, bir de hormonlar falan var. Dogumdan neredeyse bir yil sonra soyle tam tarzim bir kitap okuyabilmistim odaklanip da, o zamana kadar elime aldigimda ya uyuyakaliyordum ya da zaten cocuk gelisimi bilmem nesi uzerine oluyordu

Bazi seylerin normale donmesi icin erken bence. Ama bu donemin de keyfi ayridir. Esinizle baska hobiler edinin, mesela carsafta bebek sallamak gibi, asla yapmam demeyiniz

Geçer zamanla. Daha yeni anne olmuşsun tüm dikkatinin bebeğinde olması normal. Ama herkesin yeri ayrı bunu da unutma

2 aylık bebek var evde,oturup film izlemeye fırsat varsa oturun izleyin valla
Ayrıca cok norml ,hormonlar suan adama calısıyr
Gak dese batar size suan cok normal

Geçmiş olsun. Allah eşiniz ile muhabbetinizi daim etsin. 2 aylık bebeğiniz var, normal eşinize soğuk olmanız. Geçici bir durum.

Normal bende öyle oluyorum hele Ilk 6 ay çok uzaklaşıyordum eşimden ama geçici bir dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…