Eşimden soğuyorum, ne yapmalıyım?

Annesinden ayrilamayan erkek evlenmemeli diye bir yasa gelmeli buradaki konuların %80 annesinden kopamayan kocalar sanırım yani evlenirken kocanizin yeterli olgunluğa erişmiş mi diye insanlar kırk kez düşünmeli bence

Canım baştan sona okudum ve eşinin dediği gibi “senin gidip gitmemen umurlarında olmuyor” bu her ailede böyle ama zamanı gelince diyecekler ki “bizi beğenmiyor ondan gelmedi, bizi sevmiyor, bizi istemiyor sen onu istiyorsun, sen ona sürekli vakit ayıyorsun geldiğin kaç gün bizi görmüyorsun” böyle cümlelerle muhtemelen geldiğinizde eşini dolduruyorlar o da seni aramıyor ve gezmiyor.Daha doğrusu arayamıyor.Benzerinin benzerini yaşadım.Annemlere bırakırdı annesi, babası laf ederdi ertesi gün gelir sabahtan beni ailemden alırdı.Kendi bir kere mecbur kaldığı için kaldı.Ben şahsen gelip kalmasını ailemin gündeliğini bilmesini istemem.Çünkü erkekler yüzsüzler ve kücük şeyi bile ileride “sizinkiler şöyle “ diye öne atabiliyor üste çıkmak için..O yüzden gelip kalmasını dert etme.Ben çok şey yaşadım ve hiç kaynanamı arayıp hesap sormadım.Çünkü istediği yere çekiyor ve sürekli bana yalancı diyor.O yüzden senin Şuan yapacağın en güzel şey onlar ne yaparlarsa yapsınlar tepki vermemek gülerek normal birşeyini gibi takılmak.Sana söyleneni yapmak, arsız arsız gitmek.Seni patlatmak için her yolu deneyecek sen hepsinde olmamış gibi davran..Şuan yaşıyorum ve kendi kendini imha etmeye başladı eşimde görmeye ve uzaklaşmaya başladı.O yüzden tavsiyem sessiz sedasız politikacı kalman..Ben öyle yapıyorum.Bormal zamanda da çok çok nadir belki yılda 5 kere arıyorum o da kandiller dahil.

Arabayı eşinizde bırakmayın. Sizi yok sayan insanlar için neden aile bütçenizden benzin masrafı çıksın? Araba memlekete her gittiğinizde sizde kalmalı. Siz yokken ablalarını, annesini gezdiriyordur. Bunu sineye çekmeyin bence

Eşiniz anasının eteğinin altına saklanmak üzere anasına geri gönderin. Annesini görünce 3 yaşında çocuk eve dönünce erkek ve koca olduğunu sanan adam, sizi bakıcısı sanıyor.

İşte çok sinirleniyorum kendime engel olamıyorum malesef ama en mantıklısı bu sanırım, bi dahakine ben de arabayı alıp ailemle gezip tozucam umursamiycam ne yapıyorlarsa yapsınlar

Aynı benim meselelerim valla okudukça her taş yerine oturdu.Ben bunları çok yaşadım.Eşin çok aileci bence orta yolu bulmak istiyor ve hep kendi tarafına kesin sakince anlatmaya çalışmıştır.karsi tarafta o kadar kaale almaz.Sorunlar gittikçe büyümeye başlar başka başka konular çıkar.Bas baya kadın oğlunu kıskanıyor karı tarafli olmasını istemiyor.Senin ailenle zaten eşinin kötü olmasının imkanı yoktur çünkü eminim ne hizmette kusur ediyordur ne de müdahale ediyordur herşeye sıkıntı yaratmıyordur.Eşinde de var bence hem anacikli hem karakteri böyle kalıplaşmış.Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin.Kalmak devam etmek te zor olucak.Sevgin yavaş yavaş erimeye başlayacak sonrasında saygı gidecek mutsuz bir evlilik sonunda seni bekleyecek.Esinin karakteri baştan belli eşini ve annesi ayrı tutmayı beceremiyor.Sonrada beceremiyecek.

Ne güzel işte kurtulmussun okadar da özgürlük olsun herkes ailesiyle vakit geçirsin sonra evinize dönün olmasa iyiymiş ama ipler kopmuş zorla gel de demiyor daha ne

Instagram da doktor bir çift vae bir kızları var ikiside çocuğu alıp tek gidiyor ailesine bazen birlikte bazen ayrı tatile gidiyorlar eş olunca yapışık mi olmak lazım

Kv oglum ayda yilda bir geliyor goreyim der yemeğe çagirır bunda saşacak bisey yok. Esiniz de hatali ama siz de hatalisiniz kv ye bos bileniyorsunuz esle konuşun
Ortada hiç bir neden yokken kadın evden kovdu beni, günlerdir orda kaldım son gün annene git dedi, nasıl boş bileniyorum anlamadım bu size yapılsa normal karşılayacaksınız yani

Ortada hiç bir neden yokken kadın evden kovdu beni, günlerdir orda kaldım son gün annene git dedi, nasıl boş bileniyorum anlamadım bu size yapılsa normal karşılayacaksınız yani
Iyide evlenmeden belliymiş. kizinın esiyle de bilmem kac yıldır görüşmüyir. Belli arızalı. Ben olsam uzak dururum ne hali varsa gorsün. Esinize de deyin bir zahmet tatilin 2 gununu size ayirsın şuan esimle geziyirum yarin gelirim desin ararlarsa da. Eşle konusun eşle. Obur kadın ve gorümce deli zaten

O konuda haklısınız bişey diyemiyorum meselem eşimle zaten ben bunun farkındayım, sadece boşa bilendigimi düşünmüyorum çok fazla fedakarlıklar yaptım çünkü

Sizin değil eşim dediğiniz adamın kayışı kopacaktı. Adaleti hakkı hukuku sınırı eşiniz belirleyecekti. Kayınvalideyi aramanız bence de hadsizlik olmuş. Haklı demiyorum, kadının anlayışı düşünce yapısı bu. Oğlundan tepki görmeyeceğinden adı gibi emin. Kocanız niye kabul etmiş bu durumu, niye karımla beraber geliriz beraber gideriz dememiş? Şunu hiç unutmayın, muhatabınız her zaman kocanızdır kayınvalideniz değil. Kadından değil kocanızdan hesap sormalısınız.

Arada kalmak istemeyen değil de iki kadın tarafından paylaşılamamaktan memnun gibi davranıyor eşiniz. Ayrıca o da annesine benziyor. Sizin ailenize istediği için değil mecburiyet hissettiği için geliyor. Yemeğini yiyip çayını içip kaçıp gidiyor.

Yaklaşık 10 günlüğüne gidebiliyoruz senede iki kere falan

Valla bence barışın çünkü 12 yıllık evliliğimin öğrettiği en büyük şey eşin ailesine ortada çok büyük bi sorun olmadıkça küsmeyeceksin ama samimi de olmayacaksın. Ben sizin yerinizde olsam o 10 günün 3 gününü eş ailesiyle geçiririm ama kendimi inanılmaz huzurlu bi karakter olarak göstermek için de öyle ota moka trip atmam, o üç günden cidden zevk alırım sonraki 7 gün de ailemle canım ne istiyorsa onu yaparım ve gerekirse ben eşimi aramam sormam, rahatsız etmek istemedim derim. Bu öyle eşten soğuyacak kadar evliliği sorgulayacak kadar büyük bi sorun değil biz nelerle baş ettik/ediyoruz. Topla kendini yorucu bi insan olursun böyle davranırsan kimse de gönlünü almaya çalışmaz.

bu kısım biraz zor valla ben de anlamadım o malum konuda bişi de yapmadım 2 gün ban yedim geldim geyik bi post yok, yoksunluk krizindeyim
Ohooo 28 yaş büyük kişiyle ilişki yaşayan kızın konusunu okumadın demek çok geride kaldın. Ban insanı dumur ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…