Eşimden soğuyorum

Calismiyorum maalesef dediginiz gibi cok yalniz hissediyorum kendimi bu yuzden is ariyorum onuda begenmiyor
İş bulun çalışın, bulana kadar da boş durmayın. Spor,kitap,egitimlere katılın.
Biraz sizi özlesin. Uzak yada soğuk davranmayın ama onun adım atmasına izin verin. O arasın. O sorsun o merak etsin. Enerjinizi biraz çekin

Biz arkadas araciligiyla tanistik sayilir sonra sevgili olduk evlenme durumu biraz benm ailemin israriyla oldu 8 senedir tanisiyoruz babam artik yeter karar verin deyince evlenelim dedik
uzun süreli ilişkilerin evlilikleri genelde sıkıntılı oluyor.erkekler kolay kolay değişmezler.belli onlarda nasıl koca olunur bilmiyorlardır.valla hayat sizin bir kez geliyorsunuz,mutlu değilseniz bence uzatmanın manası yok.hayat mutsuz yaşamak için çok kısa.

Soyledim zaten bir kezde degil kac kez yoksa hic konusmadan buraya yazmanin hic bir anlami yok siz birsey yapin diye degil kimseyle paylasamadigim icin icimi dokmeye yazdim ben

Siz bize içinizi dokun tabi onda bir sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki kahve kültürü olan birinden iletişim bekliyorsunuz. böyle bir adamın sizi anlaması imkansız gibi bir şey. Ya bunu kabul edeceksiniz ya da oturup adama eğitim vereceksiniz. kazık kadar adama iletişim eğitimi verebilecek misiniz?

Haklisiniz suan tavirli oldugumu biliyor neden boyle yaptigimida biliyor ama yine gitti arkadasi aramisti onun yanina gitti seytan diyor topla esyani cik git evden cok yoruldum uğraşmaktan

Evli değilim kocam yok ama erkek arkadaslarımla yasadım iliski boyunca. Aynı şey.

Evin içinde yastık savaşı yap, kovalamaca oyna, vur kaç, dedikodu yap, otur kedi köpek ol kavga et, telefonlarda takılıp deli hareketleri rezil et derken seneler geçince hiçbir şey tat vermiyor. O yüzden erkekler baştan aşağı zaman kaybı cidden. Bu durum devam ederse bosa, sizi bekar piyasasına alalım.

Çocuk yapmayın kesinlikle bu tarz insanalr değişmez çevremde var kahve hayatı bağımlılık bunlarda aralarında da bir ego olayına dönüyor ben hanımdan izin almam ben hanım köylü değilim modunda ayrı bir kafa yaşıyorlar erkek erkeğe takılmasını bir gurur gibi görüp bak ben hep burdayım gibi birbirleriyle yarışıyolar bir gün gitmese ertesi gün biliyor ki dalga geçilecek boş bir kafa yani bence çabalamayin zihniyet bu malesef eşinin yanında oturup vakit geçirmeyi küçük görürler kendinizi yormayın değişeceğini düşünmüyorum

Bu sekilde sonuc o olacak gibi de iste ailem cok uzulecek tek dusuncem bu

Cocuk pekte umurunda degil zaten olmuyor ben bir ara istedim ama maalesef dogal yolla olacak gibi gorunmuyor zaten dedikleriniz dogru tek fark bazen diyor hanim izin vermiyor gelemiyorum diye ama cogunlukta gidiyor

Haklisiniz suan tavirli oldugumu biliyor neden boyle yaptigimida biliyor ama yine gitti arkadasi aramisti onun yanina gitti seytan diyor topla esyani cik git evden cok yoruldum uğraşmaktan
Sizin gidecek hiçbir yeriniz yok mu, mesela spora yazılın özellikle onun gittiği saatlere göre ayarlayın. Kurs bulun uygun fiyatlı akşam saatine ayarlayın. Yani ona bağlı olmayın. Onu evde oturup bekleyen kadın olmayın. Sporda kursta ararsa açmayın.
Ve kesinlikle henüz çocuk yapmayın. Sakın

Benimle konusacak birsey yokmus ben bos konusuyormusum ne yapayim oturup konusacak bilimsel makalemi bulmam gerek insan esiyle oturum muhabbet edemezmi anlamiyorum bos konusan benim ama bi sorun oldumu hemen bana anlatip sorar kendi konusu oldumu haftalarca ayni seyi anlatir bitmez o konu

Spor Yoktu boyle birseyi nezaman is degistirdi isyerindeki arkadaşlarıyla kahveye gitmeye basladi

Spor
Yoktu boyle birseyi nezaman is degistirdi isyerindeki arkadaşlarıyla kahveye gitmeye basladi
Hepsi de eşini çoluğu çocuğu evde bırakıp kahveye giden tipler.
Ya ben bu konularda sevsem bile bitiren biriyimdir. Yılların emeği falan gözüm görmedi görmez.

Bizim aklımıza gelen şeyler bunlar. Siz bi de youtube da evlilik danışmanları videolarına bakın, bir plan yapın, uygulayın. Oturup konuşur musunuz, ciddi şekilde baksa tavırlar mi belirlersiniz artık hangisi size ve ilişkinize uygunsa. Yada eşinizle beraber evlilik terapistine gidin en net yol bu.

Teraposte gitmeyi istiyorum zaten ikna edebilirsem tesekkurler

Aman evden kaçmaya bahane arıyorlar işte. Bunlar da hep böyle anca kadını suçlar kendileri melek. Sizin ilişki tükenmiş balım yol yakınken gözden geçirin bebek falan aman diyim.

Çünkü kahvehanede de atomu parçalıyor aynen hay Allah'ım ya

Böyle evliliklerde eşlerin birbiri ile sorunlarını konuşmadığını düşünüyorum.
Konuşulduğu zaman bu davranışların arkasında yatan başka sorunların olduğunu farkedecek ve temel sorunları çözdüğünüzde de beklentileriniz daha uyumlu hale gelecektir.

Ben yapi olarak gezelim konusalm gunlerimiz dolu dolu gecsin istiyorum o benim tam tersim evde yatip dinleneyim dusuncesinde bunu anlayabiliyorum ama konu arkadaslari olunca kosa kosa gitmesini anlayamiyorum sevgi konusunda sevdigini dusunuyorum bir cok konuda benden daha yapici ancak evde yok gibi uyusun arkadaslariyla gitsin telefonda oyun oynasin bu sekilde beraber yaptigimiz en buyuk aktivite oturup film izlemek buda beni cok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…