Eşimden soğuyorum

Eşim 39 yaşında bir kere bile kahveye gitmişliği yoktur. Ne zevk alıyor erkekler o leş ortamda anlamam. Adam evlendikten sonra da müptelası olmamıştır. Siz sevgiliyken de öyleydi... Keşke o zaman soğusaydınız

Seninle vakit gecirmeyi sevmiyor bence…boyle sevgiyi napacaksin ayrica bi is bul calis.. cocugun yok bu heriften buyuk
Nimet..onu beklemekle gecirme gunlerinj

Çocuktan sonra daha beter oluyorlar. Naparsin bosanir misin bilmem ama belki evlilige renk gelir vs diye asla cicuk yapayım deme. Biz çocuk yokken eşimle gayet keyifli vakit geçiren bir cifttik ama şimdi sizin gibiyiz.
+1 üstüne üstlük hiç kavga etmemekle nam salmış bir çifttik şimdi kedi köpek gibiyiz.

Umursamasan ne yapar acaba ??Bir de öyle dene .Sen de kendine hobi edin,bir arkadaş grubu yap ..Gez ,toz eve yatmadan yatmaya gel .Eve gelsin seni bulamasin.Denedin mi hiç??Bakalım ne yapacak ?Şu an tek yapmaman gereken şey çocuk .Çocukla beraber erkeklerin çoğu dışarıya yöneliyor .

Sanki bes yasina çocuk. Verdiği cevaba bakın. Böyle madem evlenmeseymiş sizin de basinizı yakmasaymiş. Kirmizi odadaki boncuk gibi olursunuz bu gidişle

Çok samimi söylüyorum boşanın. En tahammül edemediğim erkek türü. Her evlilikte sorunlar olur ama eşim böyle olsa yüzde yüz boşanırdım. Neden mi? Babam öyleydi, hayatım boyunca babam hep kahvehanedeydi, gece 12’de gelirdi. Çok nadir evde olurdu, eve gelse bile bir süre sonra yine giderdi. Özel günlerde, hastalıkta, misafir olsa, acil bir şey olsa bulamazdık. Annem dünyanın en naif, en sessiz, en fedakar kadınıdır. Bunlar hep bahane. Çocuktan önce çocuk yok o yüzden gidiyor dermiş babaannem, çocukları olmuş yine aynı, emekli oldu yine aynı, 61 yaşında vefat etti hiçbir zaman vazgeçmedi. Biz annemize kızıyoruz çocuk olmadan önce neden boşanmadın diye. Belki daha kötü babalar vardır ama ilgisiz, varlığı belli olmayan bir baba da iyi değil.

Toplumun insanlara biçtiği her görevi kabul etmek zorunda deyiliz. Bazen eş değil öğretmen olur insan. Velhasıl onu eğitmeye çalışmalısın insan değişebilen bir varlıktır.

Toplumun insanlara biçtiği her görevi kabul etmek zorunda deyiliz. Bazen eş değil öğretmen olur insan. Velhasıl onu eğitmeye çalışmalısın insan değişebilen bir varlıktır.
Oldu her işe yetişebildik de bir kocaları eğitmemiz kalmıştı.... Anası eğitip öyle evlendirseymiş ya...

Tamam haklısınız ama bu sorunu çözüyormu. Eldeki mal bu
Valla yapacak bişey yok 1-2 kere konuşurum kendini çeki düzen ver diye baktım aynı bende aynı olurum görmem duymam bir kere de o beni uyarsın o benim için endişe etsin. Baktım ki iş büyüyor inceldiği yerden kopsun.

Benim eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda en ufak şeyde trip atardı ve hep ben gönlünü alırdım sanki o kadın ben erkek ama çok sinir olurdum tabi. Sonunda yine trip attı bir daha konuşmadım gönlünü de almadım bir kaç gün peşimden koştu bir daha yapmicam bundan sonra konuşarak halledelim diye...
Bir daha da yapamadı. Bu da bir eğitmekten sayılıyor mu acaba

Dediğim yere siz zaten gelmişsiniz. Usta bir eğitici fakat yorgun. İlk yorumuma o yüzden tepki gösterdiniz. Sizden öğrenecek şeylerimiz var.

Dediğim yere siz zaten gelmişsiniz. Usta bir eğitici fakat yorgun. İlk yorumuma o yüzden tepki gösterdiniz. Sizden öğrenecek şeylerimiz var.
Yok kız aslında yorgun falan değilim sadece hamilelik zor geçiyor gerginim biraz benim ki pek eğitmek olmuyor sadece 1-2 kere konuşup anlamayan kocaya resti çektim ama ders olsun anlamında değildi. Ders olsun olarak yapmış olsaydım eğitim olurdu.

Yıllarca düzelecek diye kocasını yola sokmaya çalışanlar varya asıl onlar çok sabırlı bir eğitmen... Ben sabırlı değilim tam tersi herşeyi bir anda çöpe bile atabilirim saygı sevgi çok önemli onlar yoksa benim için çok evlilikte yok....

Ayrıca kocalar konusunda da anneler en büyük faktör benim için.
Anneler oğullarını nasıl yetiştiriyorlarsa öyle kocalar oluyorlar.
Mesela benim eşimin tek kötü huyu çok alıngan oluşuydu onu da artık yapmıyor. Annesine bu yüzden her zaman Allah razı olsun senden çok iyi bir evlat yetiştirmişsin derim...

Keşke erkekliklerini ön plana çıkarıp aşırı derecede şımartılmasalar....

Son düzenleme:

Bebeyinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almanız dileğiyle. Hani derlerya bir caniyi hakim huzuruna getirirler hakim buna idam kararı verir, cani hakime annemide getirin der. Niye derler ben bu işleri yaparken hep annem teşvik ederdi, ben ne kadar suçluysam oda o kadar suçlu der. Mesele aynen böyle bencede.

Konustum bir kac hafta duzeluyor sonra yine ayni bende sorun buluyor ben iyi davranmiyormusum evde ona karisiyormusum ondan gidiyormus
Eşiniz muhtemelen narsist hem yapıp hem üste çıkanlardan çocuğunuz var mı , bahsi geçmedi ya da gözümden kaçmış olabilir. Eşinizle güzelce konuşun konuşamıyorsanız mektup yazın beklentilerinizi yaın suçlamadan olsa sevinirim yapsak mutlu oluruz tarzında bir iletişim dili kullanın yine sizi dikkate almıyorsa ciddi bir derse ihtiyacı var demektir. Narsistlerle nasıl yaşanır konusunu araştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…