Mesai ve vardiya durumu sorun oluyornesini beğenmiyor bulduğunuz işlerin
Eşim 39 yaşında bir kere bile kahveye gitmişliği yoktur. Ne zevk alıyor erkekler o leş ortamda anlamam. Adam evlendikten sonra da müptelası olmamıştır. Siz sevgiliyken de öyleydi... Keşke o zaman soğusaydınızUzun sure sevgiliydik severek evlendik sorsan hala cok seviyor beni ama gerisi yok lafta sadece tamam iyi biri evine bakiyor bana bir zarari yok ama birseyler paylasamadigim biriyle evli gibide degilim artik ne ozleyebiliyorum ne merak edebiliyorum telefona cikiyorsa acmiyordum gec kalicaktir arkadaslariyladir biliyorum basina birseymi feldi diye merak bile edemiyorum
+1 üstüne üstlük hiç kavga etmemekle nam salmış bir çifttik şimdi kedi köpek gibiyiz.Çocuktan sonra daha beter oluyorlar. Naparsin bosanir misin bilmem ama belki evlilige renk gelir vs diye asla cicuk yapayım deme. Biz çocuk yokken eşimle gayet keyifli vakit geçiren bir cifttik ama şimdi sizin gibiyiz.
Toplumun insanlara biçtiği her görevi kabul etmek zorunda deyiliz. Bazen eş değil öğretmen olur insan. Velhasıl onu eğitmeye çalışmalısın insan değişebilen bir varlıktır.2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki
Oldu her işe yetişebildik de bir kocaları eğitmemiz kalmıştı.... Anası eğitip öyle evlendirseymiş ya...Toplumun insanlara biçtiği her görevi kabul etmek zorunda deyiliz. Bazen eş değil öğretmen olur insan. Velhasıl onu eğitmeye çalışmalısın insan değişebilen bir varlıktır.
Tamam haklısınız ama bu sorunu çözüyormu. Eldeki mal buOldu her işe yetişebildik de bir kocaları eğitmemiz kalmıştı.... Anası eğitip öyle evlendirseymiş ya...
Valla yapacak bişey yok 1-2 kere konuşurum kendini çeki düzen ver diye baktım aynı bende aynı olurum görmem duymam bir kere de o beni uyarsın o benim için endişe etsin. Baktım ki iş büyüyor inceldiği yerden kopsun.Tamam haklısınız ama bu sorunu çözüyormu. Eldeki mal bu
Dediğim yere siz zaten gelmişsiniz. Usta bir eğitici fakat yorgun. İlk yorumuma o yüzden tepki gösterdiniz. Sizden öğrenecek şeylerimiz var.Valla yapacak bişey yok 1-2 kere konuşurum kendini çeki düzen ver diye baktım aynı bende aynı olurum görmem duymam bir kere de o beni uyarsın o benim için endişe etsin. Baktım ki iş büyüyor inceldiği yerden kopsun.
Benim eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda en ufak şeyde trip atardı ve hep ben gönlünü alırdım sanki o kadın ben erkek ama çok sinir olurdum tabi. Sonunda yine trip attı bir daha konuşmadım gönlünü de almadım bir kaç gün peşimden koştu bir daha yapmicam bundan sonra konuşarak halledelim diye...
Bir daha da yapamadı. Bu da bir eğitmekten sayılıyor mu acaba
Yok kız aslında yorgun falan değilim sadece hamilelik zor geçiyor gerginim birazDediğim yere siz zaten gelmişsiniz. Usta bir eğitici fakat yorgun. İlk yorumuma o yüzden tepki gösterdiniz. Sizden öğrenecek şeylerimiz var.
Yok kız aslında yorgun falan değilim sadece hamilelik zor geçiyor gerginim birazbenim ki pek eğitmek olmuyor sadece 1-2 kere konuşup anlamayan kocaya resti çektim ama ders olsun anlamında değildi. Ders olsun olarak yapmış olsaydım eğitim olurdu.
Yıllarca düzelecek diye kocasını yola sokmaya çalışanlar varya asıl onlar çok sabırlı bir eğitmen... Ben sabırlı değilim tam tersi herşeyi bir anda çöpe bile atabilirim saygı sevgi çok önemli onlar yoksa benim için çok evlilikte yok....
Ayrıca kocalar konusunda da anneler en büyük faktör benim için.
Anneler oğullarını nasıl yetiştiriyorlarsa öyle kocalar oluyorlar.
Mesela benim eşimin tek kötü huyu çok alıngan oluşuydu onu da artık yapmıyor. Annesine bu yüzden her zaman Allah razı olsun senden çok iyi bir evlat yetiştirmişsin derim...
Keşke erkekliklerini ön plana çıkarıp aşırı derecede şımartılmasa
Eşiniz muhtemelen narsist hem yapıp hem üste çıkanlardan çocuğunuz var mı , bahsi geçmedi ya da gözümden kaçmış olabilir. Eşinizle güzelce konuşun konuşamıyorsanız mektup yazın beklentilerinizi yaın suçlamadan olsa sevinirim yapsak mutlu oluruz tarzında bir iletişim dili kullanın yine sizi dikkate almıyorsa ciddi bir derse ihtiyacı var demektir. Narsistlerle nasıl yaşanır konusunu araştırın..Konustum bir kac hafta duzeluyor sonra yine ayni bende sorun buluyor ben iyi davranmiyormusum evde ona karisiyormusum ondan gidiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?