• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüpheleniyorum Biseksüel veya Gay mı ?

Haketmedik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
5
2
1
30
Selam hanımlar. Ben 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık bir bebeğim var. Sorunum şu ki; Eşimle ilişkimiz çok sorunlu evlendiğimiz günden beri çok nadir oluyoruz hamileliğimin 6Ayında bitti ver doğum yapalı 3buçuk ay olmasına rağmen iki kere olduk. Doğumdan bir ay sonra 49 kilo olmama ve bakımlı olmama rağmen. Ve benim herşeyden önce artık eşimin biseksüel veya gay olduğunu düşünmem Nişanlıyken bir adam takılmıştı eşime geçen günde adamın biri iyiki varsın falan yazmış. Anlamadım birşey.

Öyle olup evlenen bi örnek daha hiç görmedim bi fikrim yok açıkçası. Ama bunu eşinle konuşup anlaman gerek. Nedenlerinin cevabı eşinde çünkü.

Konuyu pro üyelik bölümüne acmissiniz muhtemelen bilmediginizden Mune Mune abla geldiğinde taşıyacaktır. Sorunuzun cevabı da esinizde. Yani konuşarak esinizle anlasabilirsiniz. Sorarak cevap alarak. Çocuğunuzu da Allah bağışlasın

Yeni üye, konu "Kocam Gay mi?"
Taam taam inandım, ikna oldum, neyse geçelim bu kısmı.

"İyi ki varsın" mesajı ve sizinle sık birliktelik yaşamaması = Biseksüel, gay
İlk bu mu geldi aklınıza yani?

Benim aklıma, (gizli iş çevirme babında) ilk gelen "Başka kadın" olduğu mesela şimdi. Yazanın, adamın biri olduğundan ne kadar eminsiniz mesela? :)

Son düzenleme:
6.ayda cinsellık bitti demişsin pekı oncesı nasıldı ?

Anlattıklarınızla gay veya biseksüel olduğu sonucuna nasıl vardınız?Bunlar benim için kanıt değil mesela.Açık olacaksınız.Şüpheniz varsa direk soracaksınız.Tahmin yürüterek çözemezsiniz bunu.

İyi ki var yazanın erkek olduğunu nereden biliyorsun? Belki mahmut diye kaydettiği bir pınar'dir?

biye evlenmesin toplım baskısını önlemek cocuk sahibi olmak için. olabilir . telefonunu internet aitelerini takip rt.

Anlattıklarınızla gay veya biseksüel olduğu sonucuna nasıl vardınız?Bunlar benim için kanıt değil mesela.Açık olacaksınız.Şüpheniz varsa direk soracaksınız.Tahmin yürüterek çözemezsiniz bunu.
Bence o biraz zor ne diyecek adama "aşkım sen gay misin?" :)) ya zaten adam gay ya da biseksüel olsa çok daha fazla belirti lazım bence

Bu söylediklerinize bakarak cinsel yönelimiyle ilgili fikir sahibi olmak zor. Cinsel hayatınızla ilgili konuşun eşinizle öncelikle. Sıklığı konusunda ‘sence de az değil mi biraz?’ diye sorarak konuyu açın. Cinsel hayatınızla ilgili rahatsız olduğu bir şey olup olmadığını sorun. Beklentilerinizi paylaşın. Eşinizden alacağınız geri bildirimlere ve tavırlarına göre vs daha öngörülü olabilirsiniz.

Bir senedir konuşuyorum ben bir bayanım senden daha çekingen bir yapıya sahibim her zaman benim birşey dememi bekleme diyorum sorun var mı diye soruyorum ve her zaman derim ki benim içimde kötü bir his var hata yaptığın bir konu varsa konuşalım ben yakalamayayım derim genelde söyler çünkü hislerimin altından genelde birşey çıkar ama belki bu sefer daha temkinli davranıyo

saçmalamışsın bizimle kafa mı buluyorsun şimdi kadın bana iyi ki varsın yazınca ben de lezbiyen olmuş olacağım öyle mi:)

saçmalamışsın bizimle kafa mı buluyorsun şimdi kadın bana iyi ki varsın yazınca ben de lezbiyen olmuş olacağım öyle mi:)
Doğru düzgün bi tanışmışlıkları olmayan bir erkeğin bir erkeğe iyi ki varsın demesi gerçekten normal mi? Konu bir de emlak iken

Back
X