Lutfen pesini birakmayin belliki kafasi karisik ne yapacagini bilmiyor hic bi cocuk annesiz buyumemeli heleki annesi hayattayken. Yardimci olun lutfen biliyosunuz siz bu isleri. Tskler
ha bu arada suna seni iyi anlıyorum. annem babamdan ayrıldı 2 çocukla (ben ve kardeşim) ben 1 aylık ablam 1.5 yaşında anne evine taşınıp bizi baktı büyüttü. ben 14 yaşıma geldiğimde tekrar evlendi ordanda bir kardeşim oldu 2 yaşındayken ayrıldılar annemin psikolojik sorunları vardı babası kesin alırım gözüyle bakıyordu ama velayeti anneme verdiler. babasınada haftada 1 gün görme hakkı verdiler ancak babasıda sizin gibi gidip görmedi bile şimdi kardeşim 11 yaşında 2 yaşından beri görmedi. bu arada bende babamı tanımadım 1 aylıktım ayrıldıklarında bir kere bile görmeye gelmedi. annemden dolayı 2. evliliğinden küçük kardeşimin velayetinden vs benzer konular yaşandı o yüzden anlıyorum sizi. ama oğlunuzu görmemenizi ve bu adamı çekmenizi anlayamıyrum. şuanda bende evliyim aynı şey benim başıma gelse biran bile düşünmez basar giderdim. ve konu başlığınız( eşimden tiskiniyorum) bu ifadeyi kullandıktan sonra bile hala evli kalabilmenize şaşıyorum
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama just sen ne durumdasın merak ediyorum iyi misin?İnsan çaresiz olmaz, çaresizliği SEÇER.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama just sen ne durumdasın merak ediyorum iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?