eşimden tiksiniyorum :(

Canım sen zor günler geçirmişsin ama bence sorun senin paikolojik sıkıntılarından kaynaklanıyor. Ciddi bir karar ver ve tedavi gör. Şimdi ilk çocuğuna hayıflanmayı bir kenara bırak. Yıllardır sadece hayıflanmışsın. Arkadaşlar soru sormuş sen hep takıntılı cevaplar vermişsin. Ciddi psikolojik sorunların var ve belki de eşini sen değiştirdin. Sakın bu sözleri hakaret sayma benim psikolojik bunalımım daha yeni bitiyor o günleri hatırladıkça çevreme nasıl zarar verdiğime yanıyorum. Sana kendinin farkına vardırmak için söyledim bu sözleri. Eşinden ne kadar tiksiniyorsan da otur konuş ve sakın ağlama dimdik dur. Bu günleri bitirmek istediğini önce psikolojik tedaviyle başlayacağını eğer başaramazsanız boşanmayı gündeme getireceğini söyle. Erkekler çocukları kullanmayı çok sever. Fırsat verme ona sakın yıllardır çocuğumdan ayrı yaşıyorum ölmedim bunlardan da ayrılırsam ölmem de. (Ölürsün tabii ki ama eşine çaktırma)

Hazır çocuğun yokkken,eşinden neden ayrılmadın.Diyorsun ki,oğlumun acısı ayrılmama engel oldu.Zaten eikinci evliliğinden çocuğun yokmuş.
Şimdi hamilesin.Ayakların yere basıyor,çalışan insansın.Neden dik duramıyorsun.Neden kölesi oluyorsun neden hakarete küfre boyun eğiyorsun.
Bir de ilk evladını herşekilde görürsün.İstediği kadar adres değiştirsin.Artık tc.kimlik zorunlu.GBT sinden bulunuyor.Zaten hiç mi,eşi dostu akrabası çalışıtığı yer yok.Mahkemeye versen 2 dk.da bulur getirirler.

Canım sen zor günler geçirmişsin ama bence sorun senin paikolojik sıkıntılarından kaynaklanıyor. Ciddi bir karar ver ve tedavi gör. Şimdi ilk çocuğuna hayıflanmayı bir kenara bırak. Yıllardır sadece hayıflanmışsın. Arkadaşlar soru sormuş sen hep takıntılı cevaplar vermişsin. Ciddi psikolojik sorunların var ve belki de eşini sen değiştirdin. Sakın bu sözleri hakaret sayma benim psikolojik bunalımım daha yeni bitiyor o günleri hatırladıkça çevreme nasıl zarar verdiğime yanıyorum. Sana kendinin farkına vardırmak için söyledim bu sözleri. Eşinden ne kadar tiksiniyorsan da otur konuş ve sakın ağlama dimdik dur. Bu günleri bitirmek istediğini önce psikolojik tedaviyle başlayacağını eğer başaramazsanız boşanmayı gündeme getireceğini söyle. Erkekler çocukları kullanmayı çok sever. Fırsat verme ona sakın yıllardır çocuğumdan ayrı yaşıyorum ölmedim bunlardan da ayrılırsam ölmem de. (Ölürsün tabii ki ama eşine çaktırma

inanki nasıl hala ayakta durduğuma hayret ediyorum hayıflanarakbir yere varılmaz biliorum ama bazen işler böyle çıkmaza giriyor pskolojik tedavi almak istediğimi söyledim neden benden ayrılmak mı istiyorsun neyin var vs. vs. senin bişeyin yok neler denedim evlilik terapitine gidelim vs. hiçbirini kabul etmedi

Hazır çocuğun yokkken,eşinden neden ayrılmadın.Diyorsun ki,oğlumun acısı ayrılmama engel oldu.Zaten eikinci evliliğinden çocuğun yokmuş.
Şimdi hamilesin.Ayakların yere basıyor,çalışan insansın.Neden dik duramıyorsun.Neden kölesi oluyorsun neden hakarete küfre boyun eğiyorsun.
Bir de ilk evladını herşekilde görürsün.İstediği kadar adres değiştirsin.Artık tc.kimlik zorunlu.GBT sinden bulunuyor.Zaten hiç mi,eşi dostu akrabası çalışıtığı yer yok.Mahkemeye versen 2 dk.da bulur getirirler.

en yakın zamanda yönelicem

Lutfen pesini birakmayin belliki kafasi karisik ne yapacagini bilmiyor hic bi cocuk annesiz buyumemeli heleki annesi hayattayken. Yardimci olun lutfen biliyosunuz siz bu isleri. Tskler

katılıyorum hıçbır evlat annesız buyumemelı
yardım ıstedıgı surece burdayım

hukukcumusunuz sibel hanım

hamile olduğum için kalıyorum cnm çocuklarım babasız büyümesin die belki aklını toplar die

çocuk hiç bir aileyi kurtarmamıştır bugüne kadar.

haklısın sanırım

canım öncelikle Allah sabır versin yardımcın olsun,hiç umutsuzluğa kapılma.çok şükür ki memursun ekmeğin var o yüzden hiç korkma kendi ayaklarının üzerinde durursun,çocukların annelerinin şiddet gördüğüne şahit olacaklarına varsın anne baba ayrı büyüsünler inan bana daha sağlıklı olurlar.kendine ve çocuklarına bunu yapma bir çıkmaza sürükleme

canım öncelikle Allah sabır versin yardımcın olsun,hiç umutsuzluğa kapılma.çok şükür ki memursun ekmeğin var o yüzden hiç korkma kendi ayaklarının üzerinde durursun,çocukların annelerinin şiddet gördüğüne şahit olacaklarına varsın anne baba ayrı büyüsünler inan bana daha sağlıklı olurlar.kendine ve çocuklarına bunu yapma bir çıkmaza sürükleme.

ön yargısız davrandığın için cok teşekkür ederim.allah cok şükür sağlık vermiş öyle bir adamla evliyimki canım ne beni nede çocukları kolayca bırakmaz sülük gibi o çocukları almak için iftira bile atar...

ben evimde annemin dibinde çayımı yudumlarken hayatta neler olduğunu hiç düşünmemişim. öyle farklı hikayeler okuyorum ki bu forumda. ne hayatlar, ne dertler varmış diyorum.. acaba beni neler ne hikayeler bekliyor diye düşünmeden duramıyorum benim sevdiğim değer verdğim insanlar acaba bana neler yaşatacak diyorum.. Daha ne diyeyeyim ki Rabbim sana ve daha kötü durumda olanlara yardım etsin.. amin..

Allah yardımcınız olsun. Korkmayın boşanın. Çocuklarınızın sizden alınmasına izin vermeyin. Mahkemeye başvurun. Darbı raporlandırın. Hakareti,aşağılamayı,kıskançlığı mahkemede kullanın. Çok rahat maddi manevi tazminat alırsınız. Çocuklarınızla kendinize minik,güzel bir hayat kurarsınız. İkizlere bakmak zor olur ama yeni hayatınızda tek sorununuz o olur :) Bu arada oğlunuzu aramayı bırakmayın lütfen. Mahkemeye başvurun. Adresini vs bulmaya çalışın illa ki bir yolu olmalı, adres bulursanız icra kanalıyla gidip çocuğunuzu alın. Sizin için dua edeceğim. Siz de pes etmeyin ama lütfen boşanın. Bunu söylemek bizlere de zor ama çocuklarınız mutlu büyüsün. Minik evlerinde mutlu anneleriyle büyüsünler. Biz de buradan mutluluğunuza şahit olalım inşallah :)

Sadece ikizler için degil ilk evliliginden olan cocugunuda kaybetmiş sayilmazsin bir sürü bununla ilgili kanun var konunu tam okumadim ama inan yapabilecegin birseyler vardir bir avukatla görüş istersen bakalım ne tavsiye edecek allah yardimcin olsun

çok zor bir durum, kabul etmez muhtemelen ama evlilik terapistine gitmeyi önerseniz kocanıza

ben evimde annemin dibinde çayımı yudumlarken hayatta neler olduğunu hiç düşünmemişim. öyle farklı hikayeler okuyorum ki bu forumda. ne hayatlar, ne dertler varmış diyorum.. acaba beni neler ne hikayeler bekliyor diye düşünmeden duramıyorum benim sevdiğim değer verdğim insanlar acaba bana neler yaşatacak diyorum.. Daha ne diyeyeyim ki Rabbim sana ve daha kötü durumda olanlara yardım etsin.. amin..[/QUOTE]

allah sana bunların onda birini yaşatmasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…