eşimden tiksiniyorum :(

Hic ewlenmemis biri olarak yaziyorum.yorumum hafif gelebilir ama evlilik birlikte yasama sozudur.hayata birlikte katlanilir..ama hepimiz tokezleyebiliriz boyle zamanlarda sikayet etme memnuniyetsizlik gostermek yapici olunmasi taraftariyim..yani cok zor seylee yasamissiniz belli. Ama siz evlendiginiz zaman esiniz boyle biri degilmis bu onun tokezledigi zaman demekki..onu anlamaya neyin onu bu kadar degistirdigini anlamaya calisin..belki de karninizdaki bebek daha dogru kararlar almanizi saglamak icin size werilmis bir sanstir ki bakin korunmaniza ragmen zamanlamasi ilginc degil mi?? Siddet konusunda soyleyebilecegim.bir sey yok ama hayatta her seyin degistirilebilecegini.unitmayin derim..sizin icin dua edecegim..

Allah akıl fikir versin sana
inşallah aklın başına gelir de velayeti açar alırsın çocuğunu...

cocugum için savaşmamak ne kelime ya ben y-bir tek hata yaptım oda velayetini o zamanki sıkıntılarım nedeniyle geri alabilirim düşüncesiyle vermek oldu can bedenden çıkar ama evlat kalpten çıkmaz.annemin eski damadı için yapmadığı fedakarlık kalmamıştır ilk oğlumu annem büyüttü adam anneme bile göstermiyor cocugu bense memleketemime bi hayli uzak yaşıyorum 1 yıl içinde 50 defa arayarak oğlumu görmek istediğimi dile getirdim karşı taraf göstermeye yanaşmayınca icraya verdim velayet araştırmaları yaptım muhtar gidip adres tespiti istedim hepsini 1 haftada yaptım.

herkes ne dese haklı evet bir hata yaptım evlat acısıyla öyle yandımki allah biliyor sonra ikiz beklediğimi öğrendim.Şimdiki eşime gelince insanların alnında yazmıyor kavun kelek karpuz diye tamamen kısmet ben dersimi evlat acısıyla ödedim sürünerekte olsa canım sağ kalırsa çocuklarıma bakarım evliliğim devam etsede bitsede

öteki çocuğun için neden dava açmadın çok zor bir durumdasın çok üzüldüm allah yardımcın olsun

acaba eşiniz size neden böyle davranıyor ?
bide bu yönden bakmak gerek..
hiç bir şey tek taraflı değildir...
eğer sizin hatanızı bulursanız çözüme daha kısa yoldan ulaşabilrsiniz
ki önceki evliliğinizden falan böyle kötü davranıyorsa o da kendi yanlışı

kaya bey eşimin bazen şizofren olduğunu düşünyorum çünkü sadece bana karşı böyle değil cok şükür namuslu ve edepli bir kadınım eşim cok detaycı misal örnek vereyeşim şu iş yerindeki arkadaşını pataklıycam neden derim bize bakıp bişey konuşuyorlardı

işin çok zor.bu adamla iki bebeği nasıl büyüteceksin sen.
şizofren veya başlangıcında olabilir.mutlaka tedavi olması lazım.
hiç psikiyatriye gitti mi eşin.
diğer çocuğunu da böyle bir ortama alamazsın zaten.ancak görüş hakkını kullanabilsen iyi olur.
sonra bir ömür o evladın affetmez seni.
ama ne dersen de 2. evlilik için acele etmişsin ve ne yazık ki hatalı bir evlilik yapmışssın.
hamile kalmadan kurtulabilseymişsin iyi olurmuştu ama artık geç ne yazık ki.
eşini dr.için ikna et.zaman içinde hastalığı ilerleyecektir malesef.

kadın kauföründe erkek olmasın bu sana neden baktı neden selam attı neden odanda değilsin tek başına öğle arası dışarı çıkma.yanında kimler var kadınların isimleri ne

işin çok zor.bu adamla iki bebeği nasıl büyüteceksin sen.
şizofren veya başlangıcında olabilir.mutlaka tedavi olması lazım.
hiç psikiyatriye gitti mi eşin.
diğer çocuğunu da böyle bir ortama alamazsın zaten.ancak görüş hakkını kullanabilsen iyi olur.
sonra bir ömür o evladın affetmez seni.
ama ne dersen de 2. evlilik için acele etmişsin ve ne yazık ki hatalı bir evlilik yapmışssın.
hamile kalmadan kurtulabilseymişsin iyi olurmuştu ama artık geç ne yazık ki.
eşini dr.için ikna et.zaman içinde hastalığı ilerleyecektir maalesef.

kıyametler kopuyordu kaç defa daya yediğimi hatırlıyorum saçma sapan şeylerden Dr. gitmeyi hiç kabul etmedi sağlıklı görüyor kendini ama hamile kalmaya başladıktan sonra küfür,şiddet vs. şeyler gitti bu saçmalıklar kaldı geriye belki zamanla diyorum

Böyle erkeklerin köküne kibrit suyu...
Allah sabır versin.
SEVGİLER

amin cnm amin

herkes bu kadın kafayı yemiş diye yazmış sayfada kocası böyle olunca kadın ne yappsın

sen ilk kocandan niye ayrildin? baban yokmus annen tek yani memleketinden niye hem anneni hem oglunu birakip kactin? ikinci esinle nerde nasil tanistin ne kadar surede evlendin? allah askina sadece bu sorulara cevap verdigin bi mesaj ativer ki bizde neyin ne oldugunu anlayip gereksiz yere seni suclamayalim.

herkes bu kadın kafayı yemiş diye yazmış sayfada kocası böyle olunca kadın ne yappsın
Burda hiç kimse sizi tanımıyorum. Yazdıklarınıza göre insanlar yorum yapıyor. %20 düzeldi yazmıştınız. Aradan birkaç saat geçmiş şuan %30 düzeldi yazmışsınız. Eşinizin düzelme oranını nasıl hesaplıyorsunuz merak ettim doğrusu.
İşin aslına gelelim, kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez. Sağlıklı ruh yapısına sahip olmadığınız kesin ve net. Ama belki yaşadıklarınız sizi bu hale getirdi bunu bilemeyiz. Biraz verdiğiniz cevaplara bakarsanız burdaki insanların size neden yüklendiğini anlardınız.

ya ben sizin ilk çocuğunuza üzüldüm umarım en kısa zamanda tekrar sarılırsın oğluna

işin içinde şiddet var şikayetçi olsan dava açılır eşin kesinlikle ceza alır sen şikayetçi olmasan bile ve şiddet uygulayan babaya çocuklar verilmez bu kadar korkma

sen ilk kocandan niye ayrildin? baban yokmus annen tek yani memleketinden niye hem anneni hem oglunu birakip kactin? ikinci esinle nerde nasil tanistin ne kadar surede evlendin? allah askina sadece bu sorulara cevap verdigin bi mesaj ativer ki bizde neyin ne oldugunu anlayip gereksiz yere seni suclamayalim.

il eşimle isteyerek evlenmemiştim ayrılmak istememiz karşılıklıydı yürütememiz gerekçesiyle karşılıklı aldık bu kararı ve boşandık

Burda hiç kimse sizi tanımıyorum. Yazdıklarınıza göre insanlar yorum yapıyor. %20 düzeldi yazmıştınız. Aradan birkaç saat geçmiş şuan %30 düzeldi yazmışsınız. Eşinizin düzelme oranını nasıl hesaplıyorsunuz merak ettim doğrusu.
İşin aslına gelelim, kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez. Sağlıklı ruh yapısına sahip olmadığınız kesin ve net. Ama belki yaşadıklarınız sizi bu hale getirdi bunu bilemeyiz. Biraz verdiğiniz cevaplara bakarsanız burdaki insanların size neden yüklendiğini anlardınız.

yüzde 20-30 oranlarında diyorum daha özenli oldugunın farkındayım tartışmamaya daha özen gösteriyor mesela hareketlerine bakıp gözlemliyorum evet bende cok sağlıklı kararlar veremiyorum çünkü baskı altında olmak insanı depresifliğe umutsuzluğa sevkediyor.olumlu olayları bile olumsuzlaştırmaya başlıyorsun kafand

ya ben sizin ilk çocuğunuza üzüldüm umarım en kısa zamanda tekrar sarılırsın oğluna

tek temennnim tek umudum sağolsanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…