eşimden tiksiniyorum :(

hamile bile olsan bu öküzü çekmek zorundan değilsin
kaldı ki seni döven insan hamileyken de yapar, çocuklarını da döver.
ilk çocuğunu almak için de velayet davası aç

İkinci hamileliğinize gelince ,ilk evladınıza kıyarken öbürüne neden kıyamadınız.
7 yaşındaki çocuğunuzun suçu ne?

Bence de ilk olarak bu adamdan kurtulacaksınız
Tekrar velayet davası acacaksınız

Yalnız bu kadar takıntılı insan sizi rahat bırakır mı bilmiyorum
Allah yardımcnız olsun

öncelikle çok zor Allah yardımcınız olsun.ewet oğlunuzla görüşme hakkınız var ve bunu sonuna kadar kullanmaya çalışın.of ne yazılır ki.Allah sabır versin.eşinizede bol bol merhamet =(

Tamam da arkadasim cok derdim var kimse beni anlamiyo diye uzulerek hicbir seyi duzeltemezsin. Adam seni dovmus hakaret etmis eziyet etmis ayrilmamissin. Eski kocana cocugun velayetini vermissin, adam pislik yapmis gostermemis cocuguni sen de arkasini aramamissin..kendimi senin yerine koyuyorum.cocugumu goremeyecek olsam herkesi ayaga kaldiririm.o adami mahkemeye veririm. Bir de cocugu sakladigi icin tazminat davasi acarim yeniden velayet davasi acarim. Evlat bu ya otesi var mi? Simdi de bi anlik ihmal diyip 2 yavru daha getiriyorsun dunyaya. Babalarinin nasil bir adam oldugunu bilerek ustelik. Hayatin sana getirdiklerini sorgulamadan savasmadan kabul edersen daha cok uzulursun boyle.. biraz guclu ol yahu, devlet memuruymussun iyi bir gelirin var. Katlanmak zorunda olmadigin seylere katlanip sonra da hayiflanmanin ne manasi var

ailen yok mu senin canım.
bu eşinden ne yap et boşan.elinde mesleğin de varmış.
böyle öldüm bittim demekle olmaz ki.
oğluna da yazık karnındakilere de.
hepsi için birden toparlanmak zorundasın.
psikolojik sorunların ne boyutta bilmiyorum ama 2. evlilik için çok acele etmişsin.ama olan olmuş artık.
ailenden yardım iste.
bir şekilde bu cehennem hayatından kurtul.
sonra da diğer evladın için uğraş.
ömür billah afffetmez seni bir daha.
sen de vicdan azabı ile kavrulmaktansa uğraş çabala.

bunalımın geçer geçmez de hemen evlendin herhalde
tövbe ya Rab' bim yaaa..
kınamıyim neyse..

cnm ne gbi psikolojik sorunların vardı tedawi oldnmu

Ne güzel bir işiniz var kimseye eyvallah çekmek zorunda değilsiniz, ilk çocuğunuzu bulmak için heryeri seferber edin süründürün o adamı elinizden geleni yapın, şikayetçi olun anında adresini bulurlar, zaten göstermiyor ne olucaksa olsun... Şimdi ki eşiniz içinde şunu diyorum eğer ki size şiddet uygularsa gidin darp raporu alın ve post.veya bankada saklayın ve bu adamı da siz çocuklarını görememe ile uyarın güzelce, şiddet yaptığına dahil elimde rapor var tutanak var, ya benimle iyi geçin yada çocukların için uzaklaştırma alırsın ben ayaklarımın üzerinde durabiliyorum sineye çekmicem artık diye tehdit edin , sözlerinizin arkasında durun ailenizde sizin yanınızda olsun ve gözyaşı dökmeyin karşısında sizin ne kadar güçlü olduğunuzu anlasın. Bence şimdiden bir avukat ile görüş birlikte hareket edin o size yol göstersin derim.

zor dönemler geçirdiğin belli
yazdıklarından anladığım kadarı ile
ilk evliliğinin bitmesindeki suçlu sensin
ve şimdi de aynı duruma düşmek istemiyorsun

aklıma takılan bir iki husus var
öncelikle evladını görememe nedenin mahkeme kararı ile
muhakkak ağır bir kabaht yada sorun olmalı
ihanet durumunda bile mahkeme anneye görüş hakkı veriyor
bu nedeni anlayamadım

ancak mahkeme dışında eşinle kötü ayrılmış olmanız ve eşinin evladını kaçırması ile
burdaki suçlu yine sensin
evladını bırakıp başka bir şehre tayin istememeliydin

şimdi bu hatalarının üzerine konuşmak ta anlamsız
ancak asıl hatan psikolojin henüz düzelmeden 2 evlilik yapmanda olmuş
ilk anneliğinin vicdan azabı da şuan sana engel oluyor
aslında böyle düşününce sana hak veriyorum
ama sen bu dünyaya 2 tane daha mutsuz evlat getireceksin

eşinle aranın düzelmeyeceği görüşü oluştu bende
TİKSİNMEK çok büyük bir söz
eğer bu sözü söyleyebiliyorsan
malesef düzelecek birşey kalmamıştr
bence hala boşanmak en iyi çözüm
ama bu da yürek ve güç ister onuda kabul ediyorum
madem şuan o gücün yok kendinde
sadece şunu düşünerek hayatına devam et
BU SAATTEN SONRA SADECE 2 EVLADIN İÇİN KATLANACAKSIN
allah kolaylık versin

Bosanmak istemedigin icin ben sana alternatif bi rota cizeyim

Esine boyun bukme. Doverse o gece karakolluk olsun mesela. Yani hemen darp raporu al sikayetci ol evden uzaklastir vs rezalet yasasin. Oyle vur kurtul yok. Bedel odesin. Korkar bi dahakine. Kiskancliklarina da goz yumma. Istedigin gibi yasa hayatini. Yaptigi her rezillikte buyugunu yasat ona.

Cocugunu da gormek icin dava ac gercekten samimiysen acim var laflarinda. Ama bana cok umursuyosun gibi gelmedi. Laf biraz seninki. Kardeslerim adresini telini degismis diye bi sey yok sen davani sikayetini yaparsin devlet bulur onu.

durumuna cok uzuldum gercktn bellıkı yasadıgın psıkolojık durum cocununu bıle sana es gectırmıs ama ne bıleyım o cocugun senle yasaması gereken yapması gereken bıcok sey varken ayrılık cok acı verıyor bılıyormusun o acıyı ben hıssedıyorum ben babamla görüşmüyorum daha doğrusu aramıyor düşünüyorum bazen dıyorum bızle gecırmesı gereken yıllar zamanlar varken o yok o kadar acı bı duygukı sana tavsıyem cocugunu ne yap et bul adresde degıstırse telefondaa degıstırsee bul gerekırse müge anlıya cık .... eşin ahkkında ne desem bılemedım ınsanlar böyle ıste kavun mısalı dışı güzel ama ıcını acınca ıyımı kotumu cıkıcak bılemıyon esınde keşke bı psıkologa gıtsee sınırlı kıskanç bı kocayla hayat geçmez hamıleymıssın bunalımda bıle olsan bu bebeklerını barı bırakma sonunda uzulen sen olursun esınden ayrılacaksan dahı al çocuklarını bı ev tut ver kreşe tabı keşke dıger cocugunda olsa bulsan ınss bulursun canım allah yardımcın olzun uzme kendını

Böyle konuşmasanız yaralı bikadını daha yaralamasanız sizin icin çok zor olurmu acaba haddim degil belki ama

Yaralı kadın belki kendine gelir diye yazıyorum.

Maddi gücü olan bir kadın çocuğunu göremediği için yaralı olduğunu söyleyen bir kadın başka bir adamın dayağını küfürünü çekene kadar yavrusuna kavuşmanın yollarını aramalı bana göre.
7 yaşına kadar büyüttüğü yavrusuna kıymış bırakmış,ama henüz cenin olana kıyamıyor ve iğrendiği adamın hertürlü pisliğine katlanıyor.
Acıların kadınını oynamaktan keyif alıyor sanırım.

ölsemde vermem çocuklarımı

arkadaşım git velayet davası aç. sana kesin diyorum ya %100 çocuğunu görürsün çünkü hakkın var. ha ben uğraşmak istemiyorum diyosan sen bilirsin. çalışıyorsun bilgili bir insansın. mahkemenin sana çocuğunu göstereceğini adın gibi bilmen lazım. buna rağmen dava açmamışsan bu senin bilerek ve isteyerek açmadığın anlamına gelir. ha ben dava açtımda bana görme izni vermediler dersende yalan söylemiş olursun herkes bilirki velayet sende olmasa bile en az haftada 1 gün görme hakkın var. demekki sen koşturmamışsın. şimdide burda 7 yaşındakş çocuğuma üzülüyorum diyip kimseyi kandırma. üzülüyorsanda git bugun öğleden sonra davanı aç bilgisayar başında vakit kaybetmektense....

diğer eşine gelince. çekerim ben diyosan sen bilirsin ozaman dert yanma. çekemiyosan zaten bitmiştir tamam hepimiz anlıyoruz boşanmak zor ama uzatma boşa gitsin.

Böyle konuşmasanız yaralı bikadını daha yaralamasanız sizin icin çok zor olurmu acaba haddim degil belki ama
cokhakisiniz yarali bir kadin ama bazen erkekler kadar kadinlarda suclu konu sahibi hanimefendi ben annelik icguduleriyle dogmusum cocugumu aldiramadim demis ama 7 yasindaki yavrusunu birakip baska sehire gitmis ona kavusmadan kendine yeni bir hayat kurmaya calismis. keske evlenmek yerine oglunu yanina alip onunla bir gelecek kurmak icin cabalasaymis.

allah başına vermesin turnese yaşamadan bilemezsin allaha inan vijdanlı bir insanım. ne yaşadığımı bilemez sinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…