eşimden tiksiniyorum :(

asıl mevzu aldniyetli olduğum anda Allahtan bir işaret gibi ikiz oldu benim hayatım mahvolmuşta olsa onlara kıyamadım.

ölsemde vermem çocuklarımı

Bak Suna,yazdıklarımızdan seni anlamadığımızı düşünüyor olabilirsin,ama biz seni ve çocuklarını düşündüğümüz için bu kadar acımasız yorum yapıyoruz.

Şu cümleni okuyunca seni bir aile dostumuza çok benzettim.
Senin gibi ilk evliliğinde boşandı,2 evladını bakamam diye eşinde bıraktı.
Yıllarca psikolojisi bozuldu ve tekrar evlendi.
1 de o adamdan çocuğu oldu.
Sırf ilk çocuklarına bakamadığı için vicdan azabından o adamın tüm psikopatlıklarına katlandı,tüm annelik içgüdülerini 3. çocuğuyla tatmin etti.Korkunç bağlı bir anne oldu suçluluk psikolojisinden.
O çocukta kendini her şartta koruyan bir anne,psikopat bir babanın yanında normal olamadı tabii,15 yaşında okulu bıraktı,uyuşturucu bağımlısı oldu.Çocukla beraber annede bitti.6 ay ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattı.60 yaşında akıllandı ve boşadı kocasını,hayatında ilk defa nefes alıyor.Şuanda söylediği şey şu ''bir iş bulup önceki çocuklarıma bakmamış olmam 3. çocuğumunda benimde hayatımı kararttı.O suçluluk psikolojisini hiç bir zaman atamayıp psikopat kocamıda boşayamadım.Halbuki keşke kendime acımak yerine harekete geçip yavrularımı alsaydım bambaşka bir hayatım olurdu.''

Senin yazdıklarından çıkarttığım aynı sende bu anlattığım teyze gibisin.Ve hayatını zehir etmek istemiyorsan önce ilk yavrunu almalısın.

ilk eşinizden nasıl boşandınızsa nasıl net ve açık bir karar alıp bu yönde adım attıysanız size bunca eziyeti eden adamdan da ayrılabilirdiniz.neden bunu yapmadınız?

sonuçta paranız var muhtaçlığınız yok nasıl bir şehirden bir şehire taşınıp yenidem hayat kurmuşsanız yine aynısını yapabilirdiniz.

bu kadar sıkıntı içinde hamile kalmak o çocuklar için sizin için iyi olmamış keşke bukonuda önlemler alsaydınız.

oğlunuzla ne zamandır görüşmüyorsunuz?
oğlunuz babada kalmış olabilir ama siz görüşebilirdiniz.aradan zaman geçtikçe oğlunuzla sizin aranızda uçurumlar oluşur o yüzden mücadelenizi yapın fakat bir şekilde onu görün.yoksa o çocuk size karşı çok dolmuş olucak buda ayrı bir acı olucak

Kadın zaten yazmış oglumdan ayrılıcamı bilemedim diye alıntı yapmadan yazıyorum kimin ne yaşadıgını kimse bilemez davulun sesi uzaktan hoşgelir hatalardan insanlar icindir öyle kolay mı cocugundan ayrılmak bak nediyo kadın yaşarken öldüm diyo allah kimseye yaşatmasın allah yardımcın olsun konu sahibi arkadaşım bicıkış kapıs
hayat cok zor turnese kimse hayatının nasıl oacagını bilmiyor.
hayat cok zor turnese kimse hayatının nasıl oacagını bilmiyor.
Üzülme arkadaşım ben de yaşadım bunları seninkine az çok benziyodu yaşadıklarım senin işin gücün varmış benim oda yoktu herkes bi acılar çekiyo budünyada seninkide buymuş aklın yolu bir şimdi güçlü durup bu adamdan boşan çocuklarını topla etrafına yeni bi yaşam kur kolay olmıcak elbet ama böyle yaşamaktan iyi olucaktır korkma cesur ol bişey yapamaz

Oncelikle sag salim bebeklerinize kavusmanizi dilerim.
Su an mumkun oldugunca pozitif kalip, iyi dusunmeye calisin. Hersey sirayla olmali.
Ikizleriniz dogup, biraz buyudukten sonra esinizden boanmayi dusunmelisiniz. Saniyorum ilk evliliginizden sonra yasadiginiz velayet problemi yuzunden cekiniyorsunuz. Merak etmeyin esinizi uyguladigi fiziksel ve psikolojik baskiyi belgeleyerek mahkemye basvurdugunuzda sanmiyorum ki velayeti ona versinler.
Ilk evladinizi gorebilmek icin yapmaniz gerekenleri arkadaslar aciklamis.
Biraz daha sabredin. Yasiniz cok genc, pes etmek icin cok cok erken. Hersey biz insanlar icin, size moral vermek icin elimden sadece bu kadari geliyor, kusura bakmayin.
Bunca zaman bu kadar baski altinda saglam durabilmissiniz. Belli ki cok guclu bir hanimsiniz.
Ekonomik olarak ozgursunuz, genceciksiniz, annesiniz. Herseyin altindan kalkabileceginize inaniyorum, biraz daha sabir ve caba sadece...

eşimde mücadeleci evet boşanmak kolay ama oda benimle bu çocuklar için cok mücadele edecekcocuklar olmadan önce bile bıralkmadı beni yakamdan düşmedi artık işim dahada zor.

evet sanırım zaman belki eiimde düzelir mi düşünceleriyle hareket ediyorum bir umut işte

Sen ewladından nasıl ayrı yaşadın gerçekten şaşıyorum..

Allah kimsenin başına vermesin ama ben televizyona bile çıkardım çocuğumu bulmak için..

O yavrucağın ne günahı var ki annesiz kalmaya.

Sana vermiyorsa da çocuğunu, en azından belirli günlerde çocuğunu görmesine müsade etmesi lazımdı..

Senden bi parça o düşünsenee!!

Ama senden ayrı yaşayan bir can parçası, çok yazık gerçekten..

Ve ayrıca ikinci evliliğinde çok zor günler daha seni bekliyor..

Bir maske takmış yüzüne tanıyamamışım diye yazmışsınya,

Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın, yaşamasın bile ölsün çünkü hakediyorlar..

Günahsız insanları bu kadar üzmeye hakları yok..

Şimdi ikiz bebek beklediğini söylemişsin, her şeyde bir hayır vardır diyorum..

Eşimden tiksiniyorum bir sürü sorunlar var diyorsun ama onunla nasıl aynı yatağa girip sevişiyorsun?

Belki zorla yapıyordur orasını bilemem ama, bu anlattıklarının içinde, ailen bu tarafın neresinde kalıyorlar??

eşimde mücadeleci evet boşanmak kolay ama oda benimle bu çocuklar için cok mücadele edecekcocuklar olmadan önce bile bıralkmadı beni yakamdan düşmedi artık işim dahada zor.
Yok böyle düşünme sen istemedikten sonra zorla kimse senin o adamla evli tutamaz öyle degilmi boşanmak istiyosan pes etme tamam şimdi hamilesin kaos ortamı senin icin iyidegil ama biyerden başlamalısın

ailem yok be canım bir annem var sadece bende babasız büyüdüm ölmüştü babam.

turnese sen boşandın mı canım eşinden ne yaptın

ailem yok be canım bir annem var sadece bende babasız büyüdüm ölmüştü babam.
Okadar şey yazdım sana,
İlk çocuğunu bulmaya çalış.
Ben inan çok üzüldüm, Allah kimseyi ewlat hasretiyle yakmasın..

Abin, kardeşin, amcan, dayın da yok mu arkanda duracak..

Birde senin psikolojin neden bozuldu bu kadar ilk evliliğinde?

Öncelike Allah yardımcıniz olsun.Ama anlattıklarımızı ,yaşadıklarınızı anlayamadım.Memursunuz maddi durumunu iyi.İlk evladinizun acısını yaşıyorsunuz.Neden ikinci kez acı yaşıyorsunuz anlamıyorum,cehennem hayatı bu üstelik maddi durumunuz varken.Bunca dayak içinde bebekler üstelik.Neden çocuk yaptın diye soramiyorum mantıksız.
Çevremden bu aile içinde büyüyecek cocuklarin daha büyük sıkıntı getirecegini de biliyorum.
Allh affetsin ama senin içinde bebek içinde en iyisi dilim varmıyor am neyse ışte ........

Kusura bakma , benden acıma bekleme ! Acımıyorum sizin gibi kadınlara , anneliğiniz batsın !! Arkadaşım var aynı sizin gibi , evlenme dedi ailesi biz gitti evlendi , sonra vay şöle böle , herkes çocuk yapma dedi yaptı çocuğu hop anne evine , size birşey olmuyor hanfendi , o çocuğun yaşadıkları ... Kız çocuğu ! Ailesi işi vardı kızına acımadı gitti 2. Kocaya ! Adam çocuğu dövmüyor ama köpek gibi davranıyor ,koca adam ufacık kızla inatlaştı annesinin alakasını kesmek için (2 çocuğu olmasına rağmen ) arkadaşımdan bir tane daha çocuk istedi .. Oldu şimdi 2 çocuğu var ! Yavrum nasıl sevgisiz o kız çocuğu bize oturmaya gelse saçını okşasam tüm yelkenleri salıp boynuma sarılıyor ! Size bişi olmuyor hanfendi !! O yavrucakları cehenneme salıp annelikten dem vuruyorsunuz ! Size Hiç acımadım allah sabilere acısın ! Olmaz olsun böyle annelik ,

Böyle diyorsunuz da psikolojik rahatsızlığı kanıtlanmış ebeveyne velayet vermez mahkeme
Yazdıklarından anladığım kadarıyla ; rahatsızlığı yüzünden epeyce ezilmiş, o kadar sinmiş ki kendisini döven kocasına karşı bile duramıyor. Bunları yaşayan binlerce kadın var, bizce evlattan vazgeçilmez ama geçmek zorunda kalan çok insan var. O yüzden insanları bu şekilde incitmek doğru değil. Tamam bir işi var, çalışıyor ancak çalışmak güçlü bir karakter olmak için yeterli değil. Dava açıp, çocuğunu arayabilir ancak söz konusu olan ruhsal bir rahatsızlık olduğunda, velayet sahibi ebeveyn psikolojisi bozuktur, çocuğumun dengesini bozuyor dediği zaman, mahkeme görüş iznini bile kaldırır. Kardeşimin boşanmasında yaşadık bunu, babanın psikolojisinin normal olmadığı zaten dava konusuydu, hakim görüş iznini direkt olarak kaldırdı. Bu işlerin böyle detayları var, o yüzden biraz yapıcı olmakta fayda var.

Kizacaksaniz kizin ama dusundugumu soyleyecegim. Annelik duygularinizi tatmin etmek icin yavrulars yazik ediyorsunuz. Var gucunuzle ugrasip gerekirse polisle gidip cocugunuzu gorebilirdiniz. Hadi ona ugrasmadiniz bu adamla evli kalmak niye? Neden olacak cocuk yapmak icin. Birakin bir anlik oldu vs laflari. Zaten hepte bir anlik gaflette oluyordu degil mi? Ama o cocuklar bunu omur boyu cekecek sizin basiretsizliginiz yuzunden.

bende de çok sert yazdım farkındayım ama başka türlüsü gelmiyor elimden
bir tek turnese ile konuşmakla olmuyor sorularımıza bi cevap ver
neden icra mahkemesi? neden velayet değil?
madem düzeldin evlenmeden önce çocuğunu almayı düşünseydin ya
paran yok desen var işin yok desen var

Merak ettiğim bir şey var.. bu dengesiz adam hamile olduğunu duyunca ne yaptı peki? İnsan az da olsa yumuşayıp karısına acımaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…