- 13 Ekim 2014
- 38
- 18
- 13
- 34
katılıyorum.Yaralı kadın belki kendine gelir diye yazıyorum.
Maddi gücü olan bir kadın çocuğunu göremediği için yaralı olduğunu söyleyen bir kadın başka bir adamın dayağını küfürünü çekene kadar yavrusuna kavuşmanın yollarını aramalı bana göre.
7 yaşına kadar büyüttüğü yavrusuna kıymış bırakmış,ama henüz cenin olana kıyamıyor ve iğrendiği adamın hertürlü pisliğine katlanıyor.
Acıların kadınını oynamaktan keyif alıyor sanırım.
Bu cocuklari zaten senden alamazlar. Ama 7 yasindakini birakma annesiz. Pesine dusölsemde vermem çocuklarımı
Offf hakli ama o 7 yasindaki yavrunun yarasi ne olacak?Böyle konuşmasanız yaralı bikadını daha yaralamasanız sizin icin çok zor olurmu acaba haddim degil belki ama
izini kaybettirdi yazmistiniz mesajinizda ayrica velayetten once ne sebeple icraya verdiniz esinizioğlumun takibini yapıyorm eski eşimi icraya verdim.velayet araştırmaları yapıyorum
ya tamam diyelimki velayet sizde değil ama görmehakkınız var . siz bu hakkınızı kullanmayıp kaçıp gitmeyi tercih etmişsiniz.oğlumdan asla vazgeçmedim velayeti alabilmem için ksrşı tarafın kusuru olması gerekiyor.iyi bakmaması uygunsuz hayat yaşaması bibi 2 avukatla görüştüm.
oğlumdan asla vazgeçmedim velayeti alabilmem için ksrşı tarafın kusuru olması gerekiyor.iyi bakmaması uygunsuz hayat yaşaması bibi 2 avukatla görüştüm.
asla bırakmıycam oğlumun peşini bırakmaddımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?