eşimden tiksiniyorum :(

katılıyorum.

oğlumun takibini yapıyorm eski eşimi icraya verdim.velayet araştırmaları yapıyorum

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm, zor durumdasınız belli, eşinizle boşanmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor. Diğer konunuza gelirsek memursunuz ve sizinde bunlar aklınıza gelmiş olmalı diye düşünüyorum, çocuğumu göstermiyor demeniz ve sadece adres telefon değiştirmiş demeniz bana gerçekten çocuğunuzu bulmak istemeyip bu bahanelere sığınıyormuşsunuz gibi geldi. Çünkü siz şikayetçi olsaydınız eski eşinizden devlet bir şekilde o kişiye ulaşırdı. Bende bir anneyim bir insan evladından ulaşamıyorum diye vazgeçmez gerekirse bütün yolları dener çocuğuna ulaşmak için.

Oldu canim!!! Eski esim cocugumu gostermicekkk vay ki ne vayyy yok oyle bi dunya!!! Isteyen arar bulur sokaklara duserim kapi kapi karakol karakol geserim televizyona cikarim dunyayi dar ederim ben o adama be!! Beni evladimdan Allah tan baska kiimse ayiramaz!! Bu evlat atesiyle yanarken ben bide gidip evlenicemmm bu ne yaman celiski baslarim askada meskede evladimi goremiyorum benn evladimi!! Anasindan ayri yavrum boynu bukuk Allah kahretsin herkes anne olmasin!! Siz bide gidip evlenmissiniz hemde muhtac degilsiniz calisiyosunuz simdide hamileyim diyosunuz. Ben sizin yerinizde olsam artik olan olmus bu adami bosarim diger evladimida alir kendime cocuklarimla yeni bi hayat kurarim kocasizda yasanir ama evlatsiz asla! Hangi hakim cocugu babasina verir hangi gerekceyle???? Isiniz gucunuzde var.. siz diger cocugunuzun yuzunu gormeden yeni evlatlarinizin yuzune nasil bakicaksiniz valla ben bakamazdim ya ben tuhafim ya siz. Lutfen artik kendinize gelin!

hukuksal olarak yardımcı olmak ısterım
yorumları okumadım evleadınızı nıye sızden aldlar anlayamadım 7 yasında anneye verılır velayet??????????????
ayrıca sorunuz varsa cevaplayayım

ha bu arada suna seni iyi anlıyorum. annem babamdan ayrıldı 2 çocukla (ben ve kardeşim) ben 1 aylık ablam 1.5 yaşında anne evine taşınıp bizi baktı büyüttü. ben 14 yaşıma geldiğimde tekrar evlendi ordanda bir kardeşim oldu 2 yaşındayken ayrıldılar annemin psikolojik sorunları vardı babası kesin alırım gözüyle bakıyordu ama velayeti anneme verdiler. babasınada haftada 1 gün görme hakkı verdiler ancak babasıda sizin gibi gidip görmedi bile şimdi kardeşim 11 yaşında 2 yaşından beri görmedi. bu arada bende babamı tanımadım 1 aylıktım ayrıldıklarında bir kere bile görmeye gelmedi. annemden dolayı 2. evliliğinden küçük kardeşimin velayetinden vs benzer konular yaşandı o yüzden anlıyorum sizi. ama oğlunuzu görmemenizi ve bu adamı çekmenizi anlayamıyrum. şuanda bende evliyim aynı şey benim başıma gelse biran bile düşünmez basar giderdim. ve konu başlığınız( eşimden tiskiniyorum) bu ifadeyi kullandıktan sonra bile hala evli kalabilmenize şaşıyorum

oğlumdan asla vazgeçmedim velayeti alabilmem için ksrşı tarafın kusuru olması gerekiyor.iyi bakmaması uygunsuz hayat yaşaması bibi 2 avukatla görüştüm.

Cocugunuza sahip cikmaliydiniz, bunu gerekirse tvlere cikip sokak sokak aramakla yapmaliydiniz, baska sehire gidip yeni bir aile kurarak degil, Cocugunuzun gözyaslari üzerinizdeyken mutlu olabileceginizi mi düsündündüz

Bari bundan sonra hatalarinizi telafi edin. Üc cocugunuzu da bir anneye yakisicak sekilde yaninizda büyütün.

bence sen ilk yavrundan vazgeçmişsin... bütün bunlardan bu anlaşılıyor.

oğlumdan asla vazgeçmedim velayeti alabilmem için ksrşı tarafın kusuru olması gerekiyor.iyi bakmaması uygunsuz hayat yaşaması bibi 2 avukatla görüştüm.
ya tamam diyelimki velayet sizde değil ama görmehakkınız var . siz bu hakkınızı kullanmayıp kaçıp gitmeyi tercih etmişsiniz.

bu bayan ıcın gecerlı.yası kuçuk olan çoçujlarda velayetın anneye verılmemesı ıcın annenın kotu alışkanlıklara sahıp olması, uygunsuz yasam koşullarında olması,ahlaksızlık vs durumları var ıse velayet anneye verılmez
velayet davası acın.lakın cocouk uzun suredır babasında kalıyorsa cocugun görusunu alır Mhkeme pedagog eslığınde

asla bırakmıycam oğlumun peşini bırakmaddımda

Bakin sibelim84 rumuzlu hanim size hukuki haklarinizi anlatiyor.dinleyin onu, sorunuz varsa sorun. Yasalar sizden yana

asla bırakmıycam oğlumun peşini bırakmaddımda

Baştanr bırakmışsınız ki zaten.
Gerekçe ne olursa olsun nasıl bırakabildiniz?
Oğlunuzla ilgili bu kadar acı yaşarken gidip bir de evlenebildiniz.
Olan olmuş.
Bu saatten sonra yapmanız gerekenler belli.
Oğlunuzun velayetini almak ve bu adamdan boşanmak.
Böyle bir adamla evli kalırsanız o çocuklarınıza ziyan edersiniz..
Tek gerçek bu.

suanda hamılesın
sanırım bıraz depresyondasında
bence ılk esınden olan cocugunu gormeye calıs yasal prosedurler eslıgınde,
gerısıde artık ıkız hamıleymısın bıraz normal orta yoldan gıtmeye calıs
köle oldum gıbı degılde, allah askıan surada hangı kadın tamamen kendı dusuncelerıyle ve ıstegıne gore hayatını devam ettırıyorkı evlendıkten sonra.
öyle dusun

Kadın zaten yazmış oglumdan ayrılıcamı bilemedim diye alıntı yapmadan yazıyorum kimin ne yaşadıgını kimse bilemez davulun sesi uzaktan hoşgelir hatalardan insanlar icindir öyle kolay mı cocugundan ayrılmak bak nediyo kadın yaşarken öldüm diyo allah kimseye yaşatmasın allah yardımcın olsun konu sahibi arkadaşım bicıkış kapısı açsın sana

hayat cok zor turnese kimse hayatının nasıl oacagını bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…