esim 2 gun once is dolayisiyla gecikecegi icin beni annemlere birakti. bir sebepten tartistik telefonda.geldi beni aldi isi bitince.annemlerden cikinca gecenin 1 i geçerken kaynanamlara ugradik sikma yapmis verecekti bize diye.benimde yuzume yansimis aramizdaki gerginlik.elimdr değil moral bozuk olunca gulemiyorum ki yinede guldum konustum ama ağladığımı anlamis kaynanam gozum kizarik diye.sordu bana rahatskzim biraz anne dedim.ertesi gun yani dun kaynanam esim isteyken yanima geldi bebegimizi felan sevdi oturduk ettik hic sormadi bana bisey gayet iyi iyi konusyorduk. ama megerse bize gelmeden once esim isteyken aralarinda gecen konusmayi gördüm dun aksam telefonda ve sok oldum. esime sormus neydi onun derdi diye. esimde arkamda salak iste geciktim diye agladi ailecek manyak filan demis annesine. anneside he manyak de gec sen butun gun calisiyon yoruluyon oglum sesinden belli demis...... esim yuzume karşı askim karim kusme gel sarilalim v.s derken annesine bunlari soylemis. anneside yuzume karsi bana sormamis ve oglunu tasdiklemis. bütün gun yanimdaydi bana da sorabilirdi diye dusunuyorum.yuzume karsi kaynanam hic boyle degil.onumde ogluna karini op saril diyor .ama arkamdan boyleymis.ailece manyaklar demeside zoryuma gitti cunku ailem esimin ailesinden daha yardimcidir bize gel dedigimizde gelirler her yardimimiza kosarlar.esim zorda kalsa ailem hemen kosar.esimin nankor oldugunu ogrendim bu sayede de.cok zoruma gitti .bu arada tartisma sebebimiz gecikmesi degildi. onu fazla gecikince aradim ilk acmadi .ikinci aradim tlf mesgul du sonra aradim aradim yine acmadi.bile bile acmamis yoldaymis çünkü. beni merakta birakti diye gerildim .yani annesine beni yalan yanlış karaladi ustelik.
neyse aksam soyledim esime ogrendigimi.sok oldu. annesinden bunu hic ummadigimi ikisininde yuzume farkli arkamdan farkli olduğunu soyledim. birisi arkamdan konussa susturman gerekirken sen bana bunu nasil yaparsin dedim. bosanalim boyle olmaz sen guvenilmez birisisin dedim .bugun gidecegimi soyledim evden. oda gidemezsin gidersen beni gercekten istemedigini anlarim affet karicigim eseklik ettim diyp durdu. ama bunlar benim gordugum kimbilir 3 senedr neler konustu ailesine arkamdan.insan cocugunun annesine bunu yaparmi. 8 aylik bebegimiz var. sizce ne yapmaliyim.bosanmayi dusunuyorum .yada 3 5 gun uzaklasmayi kafami.dinlemeyi............(bu arada esim geciktigi gece gerçekten is yerindeydi ondan yana suphem yok gecikmesi dert degildi twlefonu bile bile acmamasinin gereksizligine gerildik )
1 evet ama esim gece eve gelince askm canim cicim olup sabah annesine bu sekilde anlatmaso cok uzucu. sonucta sinirmi kaliyor sabaha.sinirli olsa yuzume soylerdi.Bundan bosanmak sacma. Buyuk tepkilerinizi buyuk olaylara saklamalisiniz. Ben de birine sinirlendgmde arkasndan kendi kendme ya da bir dert ortagma neler soyluyorum sinirimi atmak icn. Sonra sinirim de o dusuncelerm de geciyor. Abartmissiniz biraz tepkinizi
o her zaman karicim der de aynen boyle bi olaydan sonra o kadar yapmacik geliyorki insana.bide opim askim aksama ne istyorsun diye soruyor sanki cok dogal biseymis gibi.Çok saygısızca bence. Onu merak ettiği için ağlayan karısına arkasından "salak" diyor. Yok ya cidden erkekler sevilmeye gelmiyor. Sevmeyin ya.
"Karıcığım" diyişi acayip yapmacık.
1 evet ama esim gece eve gelince askm canim cicim olup sabah annesine bu sekilde anlatmaso cok uzucu. sonucta sinirmi kaliyor sabaha.sinirli olsa yuzume soylerdi.
Boyle sey yuzunden bosanmak olurmu?bebeginiz var hemde cok kucuk.eger baska sebepler varsa o baska ama bir tek bu sebepden bosanma bence.evet yapdigi yalnis sende burnundan getir )))esim 2 gun once is dolayisiyla gecikecegi icin beni annemlere birakti. bir sebepten tartistik telefonda.geldi beni aldi isi bitince.annemlerden cikinca gecenin 1 i geçerken kaynanamlara ugradik sikma yapmis verecekti bize diye.benimde yuzume yansimis aramizdaki gerginlik.elimdr değil moral bozuk olunca gulemiyorum ki yinede guldum konustum ama ağladığımı anlamis kaynanam gozum kizarik diye.sordu bana rahatskzim biraz anne dedim.ertesi gun yani dun kaynanam esim isteyken yanima geldi bebegimizi felan sevdi oturduk ettik hic sormadi bana bisey gayet iyi iyi konusyorduk. ama megerse bize gelmeden once esim isteyken aralarinda gecen konusmayi gördüm dun aksam telefonda ve sok oldum. esime sormus neydi onun derdi diye. esimde arkamda salak iste geciktim diye agladi ailecek manyak filan demis annesine. anneside he manyak de gec sen butun gun calisiyon yoruluyon oglum sesinden belli demis...... esim yuzume karşı askim karim kusme gel sarilalim v.s derken annesine bunlari soylemis. anneside yuzume karsi bana sormamis ve oglunu tasdiklemis. bütün gun yanimdaydi bana da sorabilirdi diye dusunuyorum.yuzume karsi kaynanam hic boyle degil.onumde ogluna karini op saril diyor .ama arkamdan boyleymis.ailece manyaklar demeside zoryuma gitti cunku ailem esimin ailesinden daha yardimcidir bize gel dedigimizde gelirler her yardimimiza kosarlar.esim zorda kalsa ailem hemen kosar.esimin nankor oldugunu ogrendim bu sayede de.cok zoruma gitti .bu arada tartisma sebebimiz gecikmesi degildi. onu fazla gecikince aradim ilk acmadi .ikinci aradim tlf mesgul du sonra aradim aradim yine acmadi.bile bile acmamis yoldaymis çünkü. beni merakta birakti diye gerildim .yani annesine beni yalan yanlış karaladi ustelik.
neyse aksam soyledim esime ogrendigimi.sok oldu. annesinden bunu hic ummadigimi ikisininde yuzume farkli arkamdan farkli olduğunu soyledim. birisi arkamdan konussa susturman gerekirken sen bana bunu nasil yaparsin dedim. bosanalim boyle olmaz sen guvenilmez birisisin dedim .bugun gidecegimi soyledim evden. oda gidemezsin gidersen beni gercekten istemedigini anlarim affet karicigim eseklik ettim diyp durdu. ama bunlar benim gordugum kimbilir 3 senedr neler konustu ailesine arkamdan.insan cocugunun annesine bunu yaparmi. 8 aylik bebegimiz var. sizce ne yapmaliyim.bosanmayi dusunuyorum .yada 3 5 gun uzaklasmayi kafami.dinlemeyi............(bu arada esim geciktigi gece gerçekten is yerindeydi ondan yana suphem yok gecikmesi dert degildi twlefonu bile bile acmamasinin gereksizligine gerildik )
bundan 1 ay once ev sahibim kayin validen arkandan deli dedi demisti.soyledim inkar etti bende inandik.kaynanama.... simdi hicbirsey soylemek yuzgoz olmak istrmiyorum. esim zaten yetistirir durumu annesine.suphem yok.esimde salak olmadigimin gayet farkinda.anca arkamda annesine konusur. yinede sindiremiyorum anlik ofke demeyip dava acsam ne olur bilmiyorumKayinvalideni cagir ve ikisine birden icinden gecenleri anlat.
Kayinvaliden de kocan da "salak" olmadigini bilsinler
nasil getireyim burnundan kiBoyl
Boyle sey yuzunden bosanmak olurmu?bebeginiz var hemde cok kucuk.eger baska sebepler varsa o baska ama bir tek bu sebepden bosanma bence.evet yapdigi yalnis sende burnundan getir )))
Annesinin yaninda sendrn özur dilesin durumu anlatsın..esim 2 gun once is dolayisiyla gecikecegi icin beni annemlere birakti. bir sebepten tartistik telefonda.geldi beni aldi isi bitince.annemlerden cikinca gecenin 1 i geçerken kaynanamlara ugradik sikma yapmis verecekti bize diye.benimde yuzume yansimis aramizdaki gerginlik.elimdr değil moral bozuk olunca gulemiyorum ki yinede guldum konustum ama ağladığımı anlamis kaynanam gozum kizarik diye.sordu bana rahatskzim biraz anne dedim.ertesi gun yani dun kaynanam esim isteyken yanima geldi bebegimizi felan sevdi oturduk ettik hic sormadi bana bisey gayet iyi iyi konusyorduk. ama megerse bize gelmeden once esim isteyken aralarinda gecen konusmayi gördüm dun aksam telefonda ve sok oldum. esime sormus neydi onun derdi diye. esimde arkamda salak iste geciktim diye agladi ailecek manyak filan demis annesine. anneside he manyak de gec sen butun gun calisiyon yoruluyon oglum sesinden belli demis...... esim yuzume karşı askim karim kusme gel sarilalim v.s derken annesine bunlari soylemis. anneside yuzume karsi bana sormamis ve oglunu tasdiklemis. bütün gun yanimdaydi bana da sorabilirdi diye dusunuyorum.yuzume karsi kaynanam hic boyle degil.onumde ogluna karini op saril diyor .ama arkamdan boyleymis.ailece manyaklar demeside zoryuma gitti cunku ailem esimin ailesinden daha yardimcidir bize gel dedigimizde gelirler her yardimimiza kosarlar.esim zorda kalsa ailem hemen kosar.esimin nankor oldugunu ogrendim bu sayede de.cok zoruma gitti .bu arada tartisma sebebimiz gecikmesi degildi. onu fazla gecikince aradim ilk acmadi .ikinci aradim tlf mesgul du sonra aradim aradim yine acmadi.bile bile acmamis yoldaymis çünkü. beni merakta birakti diye gerildim .yani annesine beni yalan yanlış karaladi ustelik.
aslinda kaynanama mesaj atip soylemek.istedim ben gec kaldigi icin aglamadim v.s manyak dglm filan diye. sonra en iyisi hic konusmamak dedim.bazi seyler kocada bitiyor esim oyle konusursa elde konusur anneside babasida sulaleside.ben hic laf soyletmem esime ama.o.soyletyormus demekkiben olsam ikisinin de yüzüne vururdum. sevgiyi geç saygı da yok.
Basli basina bosanma sebebi olmasin bence.bundan 1 ay once ev sahibim kayin validen arkandan deli dedi demisti.soyledim inkar etti bende inandik.kaynanama.... simdi hicbirsey soylemek yuzgoz olmak istrmiyorum. esim zaten yetistirir durumu annesine.suphem yok.esimde salak olmadigimin gayet farkinda.anca arkamda annesine konusur. yinede sindiremiyorum anlik ofke demeyip dava acsam ne olur bilmiyorum
aslinda kaynanama mesaj atip soylemek.istedim ben gec kaldigi icin aglamadim v.s manyak dglm filan diye. sonra en iyisi hic konusmamak dedim.bazi seyler kocada bitiyor esim oyle konusursa elde konusur anneside babasida sulaleside.ben hic laf soyletmem esime ama.o.soyletyormus demekki
acikcasi kayinvalideme bi ders verme bisey yapma derdinde degilim.bugune kadar hicbir şekilde saygimi bozmadim ve hep guleryuzlu oldum.sadece bu olaydan su dersi cikardim demekki kayinvalidem beni sevmiyormus .bundan sonra bende eski samimiyetimde olamam istesemde yapamam yani bunu .cunku kirginim.kayinvalideme kizacak hesap soracak biride degilim. ben yalnizca esime kizabilirim. o bana deger vermedikce ailesi hic vermez. hersey onda bitiyor. ders almasi gereken yalnızca esim. alacaginida hic zannetmiyorum. hemde hicEğri oturup doğru konuşmak lazım bu konu boşanilacak bir konu değil üstelik çocuğunuz var.
Bence siz de boşanmak niyetinde değilsiniz gözünü korkutmak istiyorsunuz haklısınız.
ikisine de iyi bir ders vermeniz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?