eşimden ummadığım davranış. ne yapmaliyim?

bu durum karsisinda ne yapmaliyim?

• Ankete Katılan
    139
Annesine demesi cok kirici annesinin canak tutusu da igrenc tabi...

Bende esime kizdigimda gicik filan diyirum arkadasima anlatirken ama sonra oba bile pisman oluyorum yani benim ofkem geciyo seviyorum ama anlattim kisi hep oyle hatirlar. Bu sekil bisi yakalasam cok kirilirdim ve unutamazdim sanirim... annesiyle arana buyuk bi mesafe koy ben arkamdan konusan biriyle yapmacik yasayamam de icim ilerde sogur mu bilmem suan seninle gorusmek istemiyorum de .... esinede evliligim icin cocugum icin bi sans vericem keskem olmasin diye salak degilim de ... icinden gelmiyosa yapmacik davranma arkamdan asla konusma benimle konus de ve bi sure surundur hatasini anlasin

canım boşver eşinde sinrlenip sinirinden söylemiştir ki evlilikte bazen işitmediğin hakeret kamıyor yanlız kaynanaya mesafe koy derim.

Sen şimdi yuce savcinin huzuruna cikip bu sebepten bosanmak istiyorum desen bile bosandirmaz sizi. zaten bu yuzden bosanmakda oldukca COCUKCA olur. Evlilik bu degil annesine karsi Aslanlik yapmak istemis aklinca. kavga et tamam ama uzatma!

Ya hu bunun icin bosanilir mi Allah Allaah. Cogu insan boyle. Terbiyesizlik etmis dogru. Lakin farkli tepkiletle bu davrsnisinin karsiligini verin.

Adam hem sorumsuz, hem de terbiyesiz. 8 aylık bebeğimiz var dediniz. Acil birsey olabilirdi, telefonu yanıtlamamak ne demek. İyi bir ders vermeniz lazim, ciddiyetinizi anlaması için. Arkanizdan bir daha konuşmaya cesaret edemesinler.

Ben olsam kaynanaya söyler araya mesafe koyardim ikisinde ikiyuzlu

Bence abartmissin. Hep soyluyorumkocalarimizin ailesi biz ogullariyla iyi oldugumuz surece yuzume gulerler. O gun kavga etmissiniz esin sinirliymis oyle konusmus e kv de normal olarak oglunu tutmus. Sinirle herkes istemedigi seyleri soyler. Ama bu ille de oyle dusundugu anlamina gelmez. Sen kendini uzme bu kadarcik seyden de bosanmayi aklina getirme bence
Sen annenle dertlesince belki sen de sinir haliyle istemedigin seyleri soylersin. O da annesiyle dertlesmis. Cok mevzuu edilecek bir konu degil. Kv de cok onemsememis olacak ki sana bisey dememis. Benimki olsa agzimdan girer burnumdan cikardi bosver sen uzme kendini

Kayınvalidenin mesajlarını okumamalısın.

hah iste bende buna deli oldum aradm aradm acmiyor neymis kapida gorunce sasirim diye acmiyomus.offff delirttir bu erkekler

Hadi kendimle olan problem önemli değil ben onu cozerim ama ailem hakkında manyak diye konusan dedikodu yapan insanı da koca diye yanımda barindirmam.

Kim köpek gelecek benim aileme manyak diyecek anasını alip.

Benim için kesinlikle boşanma sebebidir bu.Ama asla sessiz bosanmam.

siz bilirsiniz ama üslubunuz normalde de böyleyse bilemiyorum.
konuyla uslubun ne alakasi var arkadasim.bilip b ilmeden emrivaki konusuyorsun. esim telefonunu almamdan rahatsizsa almam .lakin o aksam gelir ve direk.benim tlfnla buyyk diye alir oynamaya baslar bende onun ki ile internete girerim whatsapa felan bakarim.. .durum.bu. asil olay arkadan dedikodu yapilmasi esimin neden telefinuma baktın demesi degil. ki demedide.ok? simdi tsk yorum icn.

Ana oğul ne kadar seviyesizlermiş maşallah..
Ben olsam hırsımı alamaz kv yi de arayıp paylardım. Bir daha da mesafenin dibini görürdü..
Eşin yüzüne karşı yine eşeklik falan diyor ama içinden kimbilir neler geçiyor. Güvenini yıkmış dingil..

Bundan sonra kv ile "resmi" olmak için elinizde taş gibi neden var

Ne kadar basit senin için boşanmak. Pes diyorum başka da birşey demiyorum.

İşte olduğunu bile bile ısrarla araman saçma olmuş. Bide üstüne somurtkanlık yapmışsın. Yapmasan iyiydi fakat yuva yıkmaya değmez. Alttan al pozitif ol biraz.

Bu arada hiç bir kaynana evladından çok sevmez gelinini. Onlar hep boş laf fasa fiso.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…