eşimden ummadığım davranış. ne yapmaliyim?

bu durum karsisinda ne yapmaliyim?

• Ankete Katılan
    139
Bu sebeble ayrılık istediginizi söyleyip biraz kafanızı dinleyin,eşiniz yaptığını anlar umuyorum

Boşanın denmez bu olayda ama eşinize ciddi bir ders vermelisiniz bana göre...
Dedikoducu kadınlar gibi gizli gizli anasıyka fiskos yapmasın heleki karısı yani konuştuğu insan...

Böyle kişisel duyunca evet kötü. Ama hangimiz kızdığımiz insanlardan dert yakinirken çirkin cümleler kullanmadık ki?
Benim erkek arkadaşlarim telefonumu karıştırsa terkederler yani beni. En iyisinden bile 'yok yook, çok g.tünü kaldırdım bu salağın böyle oldu' diye bahsetmişimdir, bu beni kötü yapar mı?
Bence hayır :)
Ya da gereksiz trip yaptığı gün soran birine 'amaan salak salak tripler,bosver' demiş olabilirim.
Ne var ki bunda? İnsanlar bunu yaparlar.
Hoş mu? Hiç değil
Ama karşı taraf gormediyse gayet normal bence.
Ben çok sosyal bir kadınım, onlarca arkadaşım var. Hangisiyle dertliyken konuşsak hepsi buna benzer cümleleri kurar kocası - ailesi hakkında.
Ama yüzlerine karşı değil,gıyabında.
'Ben yapmadım , asla öyle konusmam' diyenin de içini açacağı yakın arkadaşı yoktur bence...
Konu sahibi, kizmişsin etmişsin,haklisin ama bir sakinleş

Esimle ilgili dedigim kelimeler canlandi bir anda gozumde

Tepkinizde haklısınız fakat boşanmak biraz fazla bir tepki. Boşanmak için başka sebepleriniz varsa bilemem tabi ki. Bence kafanızı dinleyin, kırıldığınızı hissettirin ve de eşinize aksine sen bu karakterde biri değilsin arkadan konuşacak biri değilsin, benim hep yanımda oldun şu zamana kadar gibi şaşkınlığım kızgınlığımdan da büyük diyin. kendini sorgulasın biraz en azından bu olaydan bir şey öğrenmiş olur. İnsanların gözünde değer kaybetmek çok can acıtır anlayan için.

Katılıyorum.

Az önce diyet grubunda “greyfurt pek bir tatsız tuzsuz, kaynanam gibi” yazdım

Üslup ve her yaşananı anneye aktarıp hayat arkadaşı için sinirle de olsa uygun olmayan kelimeler kullanması hoş değil ama hepimiz sinirle bazen birikmişlikle ya da geyiğine dahi kimler kimler için neler söylüyoruz.

Tavır ve tarzından hoşlanmadığınızı belirtip güzelce konuşabilirsiniz, boşanacak derecede gemileri yakmanız fevrilik olabilir.

Bana dediği şeyi belki affederdim. Sensin salak der geçerdim ama ailem konusunda çok hassasım ben. O lafı hem ona hem de anasına yedirirdim ve affedemezdim sanırım. Karar sizin ama boşanmasanız bile çok değer vermeyin artık ona. Arayıp sormayın geç kaldığı zaman. Bütün sevginizi çocuğunuza verin. Erkekler sevgiyi hakketmezler. Etrafımda gördüğüm kadarıyla eşine ve ailesine değer vermeyen kadınlar daha çok değer görüyorlar. Deveye diken insana s.... misali.

ben olsam ikisinin de yüzüne vururdum. sevgiyi geç saygı da yok.
Ben de katiliyorum captain price e... kesinlikle bir aksam annesini de çağırın ikisininde yuzune konuşun ozurdilesinler ve esinizi süründürün. Ne kadar ayıp manyak falan koca koca insanlara yakismayan şeyler

aynen bende boyle dusunmeye basladim artk erkekler hicbisey haketmiyor nankör varliklar

Saygı yok. Saygı olmazsa her şey biter.
Karı koca kavga da eder, küser de. Kayınvalidenin her şeyi bilmesine de gerek yok. Eşiniz annesine anlatmakla boşboğazlık etmiş. Her şey kök aileye anlatılmaz. Karı kocanın arasında kalır bazı şeyler. Eşiniz bu yönden de hatalı. Belki de evde olan her şeyi anlatıyor.

İyice süründür eşini bir daha ikili oynamasın,kv ile de konuşup gerçekleri yüzüne vur kendini çok akıllı sanmasın

Bir süre süründürün bence boşanmayın sonuçta hatalı olduğunu biliyor ve özür dilemiş.iyi halden indirin cezasını

Mesajdan anladigim kadariyla esiniz annesiyle tüm sorunlarinizi paylasiyor...
Dogal olarak bu durumdan sebep annesi de oglunun tarafini tutup objektif bakamiyor..ikisinin de bulundugu bir ortamda kv nize sorunlarimiz hakkinda ne düşünuyorsunuz diyerek soze baslayin gerisi gelir....

Kesinlikle kaynanayı da alır ikisinin de yüzüne pat pat herşeyi derdim. Densizlere bak sen. Kendimi senin yerine koydum da boşanmayı ben de düşünebilirdim çünkü güven kaybolurdu bende. Yazık.

Tabikide ogluna soracak karinin surati niye asikti diye. y=Yahu ne saniyosunuz hanimlar siz, analar ogullariyla elbette konusur, elbette sizin davranisinizi begenmediginde dile getirir. Bu durumda anlamaniz gereken tek sey kaynananiza laf dusurmemek.

Ayrica sizin biseyleri bosu bosuna buyutup kocanizin basini bosuna agrittiginiz bu konu yuzunden buraya gelip bosansam mi sorusunu sormanizdan zaten belli. Bu kadar ince bir ipe bagli demek ki sizin esinize olan sevginiz, evlilik kurumuna olan sayginiz, yuvaniza sahip cikmaniz. Uzuldum cocugunuz adina.

Bir süre ikisini de görmek istemezdim ben, üzüldüm senin için. Kv'den beklenir de eşin öyle yapmasaymış keşke. Aralarında geçen konuşmayı nasıl gördün?

Gecikmesi falan degil de arkanizdan soylenenler.
Sizi bilemem ama ben kaldiramam.

Sen de kızınca kv. hatta eşin hakkında annene neler diyorsundur, sonra unutup hayatına devam ediyorsundur. Boş ver kafana takma. Böyle sebeplerden boşanılacak olsa yeryüzünde aile kalmaz.

boşanma tabiki de bu sebepten boşanılmaz
ne sebeple yaptı bilemem pişman olsun dediklerine
kv ni kale alma muhatap olma mesafe koy bişey derse sen
daha iyi bilirsin de süründür kocanı yani.

Sanırım herkes ummadığı birşeye şahit oluyor eşinden bilmiyorum belki sende eşinin yanında ailesi için bu kelimeleri kullanmış olabilirsin bilki o ses çıkarmıyorsa bu duruma ailesiyle beraber arkandan aynını konuşur.Eşinin samimiyetini en çok sen bilirsin sana neysede ailene salak diyen bir insan nasıl yüzlerine bakacak buda kabiliyet yani bence mesafeni koru gecenin birinde sıkma yemeye gitmemek gibi 15 günde bir ayda bir git anlasınlar kimin ne olduğunu kaynanama söylesen ne olacak direk inkar hangi kaynana yaptığı hareketi söylediği sözü kabul etmiş amaaan boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…