eşimden ummadığım davranış. ne yapmaliyim?

bu durum karsisinda ne yapmaliyim?

• Ankete Katılan
    139
Aldatma yok dövme yok sovme yok bence de süründür

Kayinvalideniz oğlunun gazına gelmiş. Eğer kayinvalidem demek ki beni sevmiyormuş diyebiliyorsaniz , esinizde demek oyle imiş.

Sevgiyle ölçmeyin bu durumu. Bir anlık gaflet olarak görün eğer normalde aranız iyiyse.

Kaynanamin kopyasi kaynaniz benim kaynanamda yanimda kurban olurum bile diyor ogluna esine yardim et kizma falan der.Ama arkami dondum mu dedikodumu yapar.Kizkardesim bize gelmisti kizkardesimin yanunda bile benim arkamdan konusuyodu.3 oglu gelini var kimse bakmiyor koydeydi bizde yanimiza getirdik.Keyfine yok dicek yedigi onunde yemegidigi arkasinda ama bi turlu sevmedi bizi memnun degil.Varsa yoksa diger gelinleri ben onlara kurban olayim cok iyiler diyo deliriyorum harbiden iyilikten maraz dogarmis ne kdr dgru bir soz

İkisi de bilsin okuduğunu yüz verme bir süre. Arada mesafeni koy bakalım nasıl peşinde koşuyorlar. Çok saygısızlık etmiş. Sonuçta senin annen baban onunda annesi babası artık. Utandır biraz

Yani bilemiyorum ama hepimiz sanki boyle seyler yapiyoruz bende eskiden esime sinirlenince bagirip cagiriyordum ama isler hallolacagina daha cok karisiyordu
Simdi sinirlenince kendi kendime soyleniyorum sinirim gecince sakince konusuyorum yani bende diyorum kendi kendime aptal salak manyak deli vs vs :)
Sonucta sevdigim insan sinirim gecince bende oyy askim beniiim diye kosuyom yanina bu iki yuzluluk degil bence arada hepimiz sinirleniyoruz uzuluyoruz bozuluyoruz agzimizdan bisiler cikiyor :)
Tabi karar sizin ama yuzunuze gelip o sinirle salak aptal dese daha cok zorunuza gider
Kayinvalidenizde oglunun sinirli oldugunu anlamis ona gore bir cevap vermis o da eminimki sizin salak olmadiginizi biliyordur :)
Hakkinizda hayirlisi

Nankör nankordur
Ederim kadar değer verirsin olur biter
8 aylık bebeginle nere ye gideceksin
İnsanlar hata yapar hadlerini bildir
Yeter bence simdilik

Canım sinirle hepimiz kızınca salak eşşek falan deriz ki bu normaldir nasıl ki aşkımızı sevgimizi sevgi sözcükleriyle anlatıyorsak kızgınlığımızıda farklı kelimelerle anlatıyoruz has tek takıldığım nokta annesinin manyak demesi olmuş en azından o oğlunu uyarabilirdi eşler arasında olur ama kaynana söyleyince zoruna gider insanın

Boşanmazdım. Ama o ''salak' kelimesini bir güzel yedirirdim tabir-i caizse.
Evlilikte sevgi kadar saygı da çok önemli. Benim kabul edebileceğim bir şey değil asla.

İnsan sevgisini nasıl güzel kelimelerle ifade ediyorsa sınırlı ve kizgin anında da düzgün bir üslup kullanabilir.
Çocuklarımıza örnek oluyoruz üslubumuzla.
Daha önemlisi kendimize olan saygıyı yitirmemek için -aptal,salak v.b- incitici sözleri insan eşi için de kullanmamalı.

Yine gönlünü almaya çalışmış ama benimki olsa üste çıkar sen nadıl benim telefonumu karıştırırsın derdi :) erkek milleti işte gülüyorum artık bu durumlara. Bence bu durum boşanma yı gerektirmez, ayrıca her kavgada boşanmayı dile getirirseniz etkisi kalmaz kafanızı dinleyin ama bildiğinizi kayınvalidenizede anlatın derim. Sizi salak görmesinler ve kırıldığınızı anlasınlar...

Yapı meselesi canım henüz o kadar sakin olmayı beceremem zamanla belki ha bide çocuk yok olursa farklı olur belki

Kirilmaktada kizmaktada cok haklısın ben olsam bu konuyu bir ozurle kapatmazdim o kadar değil hele dilleri benim aileme kadar uzandiysa o dili koparmadan rahat etmem o kaynananın evine adimimi atmam evimede attirmam net.

Süründür tabi ki,boşanmak olmaz.
Yaptığı çok ayıp ama.
Al ikisini karşına ve konuş bu kadar mı iki yüzlüsünüz ne düşünüyorsanız açık açık konuşun diye. İkisinin de birbirinden farkı yok ama o annenin yetiştirdiği çocuktan farklı brişey beklenmez iki yüzlülükten başka.
Kafanı dinle bir süre ve bu süreçte ne kadar keyifli olduğunu gözüne sok.keyifsiz olsan da sen keyifli olduğunu göster.

Ben ikinci evliliğimi yaptım 6 yaşındaki kızımla Almanyaya gittim ve bu süreçde çok zor zaman geçirdim .İşimden oldum sigortamdan oldum Ailemden oldum kursa gittim aylarca gece gündüz ders çalıştım.Kayınvalide gördü ne çektiğimi destek oldu bana .Almanyaya gittim eskiden o ev onundu oğluyla eşiyle yaşıyormuş ben gidince bizim ev oldu .Kayınvalide ortalığı biraz karıştırdı ben geri döndüm iki kez kısa sürede ve her seferinde eşim af diledi bazen de benim burnumu sürtmemi isyedi Annen herşeye karışıyor seni paylaşamıyor yuvamızla oynuyor seni dolduruyor dedikçe Annesi kıymetli oldu inkar etti Sonra eşimin telefonuna baktım ikimizin teliydi Annemlere geldi Annesiyle mesajlarını gördüm .Annesi Bırak oğlum o kadını çocuklu o seni kullanıyor bir kaç ay üzülürsün geçer .O kadın iyi değil dedikodularını duydum iki erkekle görmüşler vs eşim mesajla cevap vermemiş arama vardı .Bana neler ettiniz dedim bunlar ne dedim .Hiçmi Allah korkusu yok annenin dedim sizi özellikle Anneni Allaha havale ediyorum dedim geri gönderdim.Bensiz döndü Almanyaya ve Annesi orda bizim evde kızkardeşleri aradı hepsine söyledim Şimdi eşim geri istiyor kıskardeşleri ara yapıyor onlarda evli olduklarından empati kurmuşlar Annelerine kızmışlar Anneside hatasını kabul etmiş güya diceğim o ki 3 ay dır bu sebepden ayrıyız .Ama artık af etme zamanı geldi sanırım evlilik bozmak kolay olmuyor Benim kadar uzun sürmemeli ama bir göz dağı verip insanın günahına da girmemeliler Kayınvalideler tedavi olmalı hatta evlenmeden önce devlet onları sınava tabi tutmalı yoksa bunlardan huzur yok bize bitmezde

Eşler evlenmeden önce kendilerinden ziyade Annelerini evliliğe hazırlasınlar .Biz evlat değilmiyiz bizim Annelerimiz Anne değilmi neden genellikle hep erkek tarafı kendini kral koltuğuna laik görüyor. Onlar Ağa paşa bizim Ailelerimiz maraba Allah akıl fikir vicdan Adalet versin şu kendini bilmez KAYNANALARA eş hata yapıp Anasına yaranmak için karısını kötülüyorsa Anasının hainliği o evlat erkek evlat belkide Annesinin huyunu bildiği için kırılmasın deyip gaflete uğruyor Anasın... ağzını kapat ki oğlunun yuvasını bozma ozaman Anne vasfını gereği gb hak edersin.Oğlun konuşuyorsa SUS oğlum böyle konuşma o senin karın torunumun annesi gıybet yapma demesi gerkir oğluna yol yordam gösterir ...Üffff bıktım bu kaynanalardan kaç insanın yuvalarıyla oynuyorlar .

Aynen öyle. Onsuz da mutlu olabildigini görürse belki öküz lük seviyesi düşer biraz.

Bebisiniz çok minik ya. Bosan demek kolay mi. Ama bence ben olsam kv ye mesafeyi tokat gibi koyardim. Mesela gelmek istediğinde bugün müsait değilim veya planlarim var kafamı dinlemek istiyorum cart curt gibi. Olaylar sogumadan bunu yapmanız bence iyi olur.

Çünkü her b*ku ogluyla konuşup sorabilen bi anne bunu da söyler sorar oğluna. Oğlu da bi zahmet mesajları bildiğinizi söyler ve kv de biraz ayağını denk alır bundan sonra

Herkesin ailesi kendine değerli demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…