Eşimden uzaklaşıyorum

kafasiikarisiik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
869
1.604
63
34
Merhaba hanımlar. Çıkmazda gibiyim bana bişeyler söyleyin başlıkta eşimden uzaklaşıyorum dedim ama sanki hayattan uzaklaşıyorum. İçinde bulunduğum ruh hali etkiliyo beni muhtemelen ama nereye kadar gidecek bu. Monotonluk hadsafhada şuan hayatımda. Çok durağan ve sıkıcı gidiyo her şey. Çalışmaya alışmış biri olarak uzun zamandır evde oturmak boğuyo artık beni biyandan da hiçbişey yapmaya mecalim yok sıcakların etkisi büyük bunda tabi ama umarım sadece sıcaklardandır. Bu süreçte de eşimden baya uzaklaştığımı hissediyorum sevgim mi bitti dönemsel bişey mi hiç anlayamıyorum. Dün mesela gün boyu elimde telefon uzandım akşama kadar hiçbişey yapmadım. Tek kelime konuşmadık eşimle. Cinsel olarak da çok uzaklaştım hiç ama hiç istemiyorum yaklaşmasın diye dua eder oldum. Yatarken sarılıyo onu bile istemiyorum sıcak oldu diyip kaçıyorum. Bazen de yakınlaşıyo uyuyo gibi yapıyorum yada bişeyi bahane edip kalkıyorum yataktan. O da farkında ama kızlar insan bi sormaz mı noldu neyin var ? O da sorunlarımla ilgilenmiyo bu ara.Ha sorsa verecek cevabım da yok ama enazından soruyo derim. O da saldı galiba. İddaa muhabbeti vardı eşimin bazılarınız biliyodur. Hala devam ediyo ona bile tepki vermiyorum artık. Belki de bu güvensizlikler boşa çabalamalarım beni yordu bıraktım herşeyi bilmiyorum inanın. Ama napcam ya nasıl kurtulcam bu hallerden tek istediğim tek kalmak kimse olmasın yanımda. Kimseye tahammülüm yok

Eski konunu hatırladım o zamandan başlamıştı soğukluğun aslında. Şuan da daha da yoğun ama bunun sebebi onunda boşvermişliği belli ki.
Konuşmaktan başka çaren yok olmuyorsa zorlamanın da anlamı yok gibi. Hemen boşanın diyemem bunu bir tek siz bilirsiniz fakat böyle giderse düşüncelerde kaybolacaksınız.

Okurken muhtemelen 5 10 yıllık bir evlilik dedim ama çok erken degilmi bunları yaşamak için
Tabi yaşanmışlıklarınız vardır durup dururken hiçbirşey bitmez ama şunu biliyorum, bir kadın çabalamayı bıraktıysa, önceden eşiyle kavga ettiği şeylere artik sinirlenmiyorsa o sevgi kadin icin bitmiştir

Bence deprasyona doğru gidyorsun.
1 yalniz kalma istegi
2 hayattan bezmislik...ayrica hem soğudum dyosun hemde neden ilgisiz oldugumu sorgulamiyor diye hayiflaniyorsun

Ben de öle diyorum bi senede bu duruma geldiysem sonrası nasıl olacak. Sinirlenmiyorum kavga çıkarmıyorum çünkü çok yaptım ve hiçbişey değişmedi kendimi yıprattım sadece oyüzden bıraktım artık. Kendi içimde sinirlenip sevmiyorum diyorum sonra gözlerim doluyo seviyorum belki de diyorum hep içimden tabi. Dengesizlik mode on

Dugun ıcın cektıgı kredi borcunu odemeyen, iddia oynayan, senden para saklayan, sinirlenince kırıp doken bu adamdan soguman bana normal geldı.
Sizce bunların birikimi sonucunda mı şuan patlak veriyo her şey? Bunlar yeni olmadı çünkü o süreçte bile böyle değildim anca mı hazmettim acaba

Sizce bunların birikimi sonucunda mı şuan patlak veriyo her şey? Bunlar yeni olmadı çünkü o süreçte bile böyle değildim anca mı hazmettim acaba
Zaten birden olmaz bu soguma, habıre falsolu sacma sapan davranısları olmus kocanın. Sende insansın ve bır yerde güvenin bitmiş. Guven olmayınca saygı da duyamıyorsun, saygı duymadıgını da sevemiyorsun..hepsı birbirine baglı.

Kesinlikle öyle. Daha yeniyiz diyip her şey yoluna girer alışırız birbirimize dedim ama tek sıkıntı çeken ben oldum belki de fazla alıştım bıraktım her şeyi ama sanki ömrüm boşa gidiyo gibi hissediyorum

Daha yeniyken sunları yasamaman lazımdı senın. Bu coraplarını kirli sepetine atmıyor alısacak duzelıcez demek degıl. Adamın karakteri sıkıntılı.

Bu kadar saygı duymadığın böylesi hataları olan adam için bence de kılını kıpırdatma zaten,neyini soracak bu kadar çok hatası varken
Biz böyle düşünüyoruz da onda bukadar ince düşünecek kapasite yok ki. Bu a ise a dır diye düşünür o. B den dolayı a olmuştur demez yani. Ben anlatsam da anlamış gibi yapar aynen eskisi gibi devam eder o yüzden gerçi sorsa da anlatsam da bişey değişmicek

Erkekler düşündüğün kadar gerizekalı değil canım kendini kandırma sadece bazıları sorumluluğun üzerine kalacağını hissettiğinde salağa yatar. Sürekli borç çıkartıp ne halt ettiği belli olmayan bi adamı arzulamaman kadar doğal ne olabilir acaba

Şu an havalar çok sıcak. Bu hastalık , sürekli evde olmak hepimizi yordu. Çoğu insanda aynı isteksizlik var. Bir de geçmişten gelen sorunlar olunca böyle hissetmeniz normal. Çok farklı bir zamandan geçiyoruz

Evet işine geldiği gibi davranıyo işte. Ben de çırpınıyodum saf gibi sonra dedim ne için kim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…