Eşimden uzaktayım hayat zor ve çekilmez...

garfieldim

aşığım
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
101
1
96
45
İstanbul
eşimin işi dolayısıyla evli olmamıza rağmen uzağız birbirimizden.Balayımızı bile yaşayamadık topu topu 2 gün yanımdaydı düğün sonrası.Ben yalnız yaşamaya katlanamıyorum ..işi dolayısıyla da buraya gelemiyor gerçi işi de sallantıda ama ya işini bırakıp gelecek yani istifa aylık ödememiz gereken yüklü miktar borç var bırak gel de diyemiyorum inanın öyle üzülüyorum ki ne olacak halimiz bilmiyorum ama bildiğim tek şey ben ağlama krizlerine giriyorum

Son düzenleme:
ah canım seni çok iyi anlıyorum..benim eşimde askeri personel ve bizde cok ayrı kaldık..ne demek oldugunu cok iyi bilirim..allah yardımcın olsun..kendıne ugraşlar bul..akşamları arkadaşlarınla cık gez..yoksa başka türklü geçmiyor inan..biz suan aynı sehırdeyız ancak eşimin çalışma düzeni nedenıyle ayda sadece 12 gün görüşebiliyıoruz o da ben calsıtıgım ıcın sadece aksamları..zor yani zor...

allah yardımcınız olsun ayrılık zor. benım beyımde cesıtlı zamanlarda yurt dısı ve sehırlerarası calıstı bılırım yanlızlığı. ne kadar başıma gelsene hala alısamadım.evlı olunca ınsan her zaman eşini yanında ıstiyo ama ne yapıcan hayat geçim zor mecburıyetlıkler var herkeze sabır dılıyorum tabıı banadavereliniortak

ahh ahh yarama bastın tatlım benim eşimde askeri personel ve eşim 15 günde sadece 2günlüğne geliyo hakkari gibibi yerdeyim 4 aylık kızım var ve tek başıma bakıyorum
hayat zor geçick bu günler canım biraz sabretcez bende ewliğimden bişey anlamadım hep ayrıydık ama
inanıyorum ilerde bu günleri gülümseyerk anıcaz

yalnızlık zor şey..geceleri bazen korkuyorum tek başıma koca evde...etrafa yalnız kalmadığımı hissettirmemek te cabası..ne kadar sürecek bu böyle allahım yardım etsinn hepimize kızlar

eger bastan boyle başlarsa boyle devam edıyor ben 27 yıllık evlıyım evlılığimin ilk yılında beyım yurtdısına gıttı hamıleydım ve yanlızdım pek kımımız kımsemızde yok.buraya parada yollayamayınca ben cok zor durumda kaldım mecburen gelmek zorunda kaldı esım 8 ay kaldı ama o ara ben dogumumu yanlız yaptım komsular yardımcı oldu.sonra iş bulamayınca şehırler arası calıstı arada gene yutdısı.arada bıyerde en uzun calıstıgı yer 12 yıl calıstı emeklı oldu ve gene yurtdısı.geldı yıne sehırler arası yanı hep yanlızlık hep yanlızlık dedımya nasıl baslarsa oyle gıdıyor hayat sabır sabır cok sevdıgım ıcın kocamı dahada zor beklemekopuyorumnanaktan:1no2::

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimin işi dolayısıyla evli olmamıza rağmen uzağız birbirimizden.Balayımızı bile yaşayamadık topu topu 2 gün yanımdaydı düğün sonrası.Ben yalnız yaşamaya katlanamıyorum ..işi dolayısıyla da buraya gelemiyor gerçi işi de sallantıda ama ya işini bırakıp gelecek yani istifa aylık ödememiz gereken yüklü miktar borç var bırak gel de diyemiyorum inanın öyle üzülüyorum ki ne olacak halimiz bilmiyorum ama bildiğim tek şey ben ağlama krizlerine giriyorum

evleneceğiniz zaman bunun böyle olacağı belli değil miydi?

evlenmek için acele etmeseydiniz o zamankafamçokkarıştı

madem bi işe kalkışmışsınız üstesinden gelmelisiniz... sayılı gün çabuk geçer diyerek avutun kendiniz , iyi gelir:delphin:

seni anlayabiliyorum canım.benim de erkek arkadaşım hep uzakta.ilk tanıştığımızda ayrı şehirlerde yaşıyoduk.o istanbulda ben bursada.ama haftada 1 görüştüğümüz için çok problem olmuodu.bu sadece 2 ay sürdü.sonra iş için doğuda bir şehire gitti ve yaklaşık 1 yıl orda kaldı :( ve şimdide yine doğuda ve askerde.ocakta gelicek Allahtan.bazen diyorum bizim kaderimiz uzaklık :) hiç kavuşamıcaz galiba :(((
ben bile bunları yaşarken senin evliyken ne kadar zorluk çektiğini anlayabiliyorum.çünkü insan bazen gerçekten çok özlüo ve yanında sadece onun olmasını istio.onun geleceği güzel günleri düşün,oyalanacak bişiler bul kendine.

bende bekarken ist.da, eşim samsundaydı ve samsun ist su yolu olmustu hiç kavusamıcaz biz hep hasretlik cekeceğiz sanıodum evlendim 16 ay oldu şimdi sanki hep onunlaydım eskiden o zor günlerimi o kadar cabuk unuutmusum ki insan rahata kolay alısıo senin ve ark.ların yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim geldi aklıma bende cok agladım allah sabır versin

Bende eşimle işimiz dolayısı ile yaklaşık 4 aydır ayrıyım. :çok üzgünüm: dayanacak gucumde kalmadı. ama yahat şartları.. sabret mekten başka caremıs yok

offf şimdi okudum hepinizin yazdığını çok kötü oldum benim eşimde daha askerliğini yapmadı 1 yıllık evliyiz okadar alıştıkki birbirimize yana yana onu düşünüyoz 6 ay geçermiiiiii............

sabretmekten başka çaren yoksa sabredeceksin güzelim. elbet bir çıkar yol bulunur. senin gitme gibi bir durumun yokmu peki

badem gözlümle 5 yıl 4 aylık evliyiz yanyana geçen zamanımız 2 yılı geçmez
halada ayrıyız ayrıyız
tecrübe ile sabittir ;ağlamak ne seni rahatlatır ne sorununu çözer

Bende eşimden 2 kez ayrı kalmak zorunda kaldım.Birinde uzun süreli ingilizce kursuna gitmişti,diğerinde 6 ay askerlik için ayrılmıştık.Dün günlüğümde eşimim askere gitmesine günler kala yazdıklarımı ağlayarak:gitme: ve o günlerin geçtiğine şükrederek okudum.Ayrılık çok zor sevdiğin insandan.Kolun kanadın kırılıyor,bir yanın eksik kalılıyor hep.Ama kavuşacağınız günleri düşün canım,bazen bazı şeyler için sabretmek gerekiyor.Güçlü olmaya çalış ve eşine kavuşacağın günlerin hayalini kur mutlu ol.Yalnız kalmamaya çalış, birşeylerle uğraş,seni anlıyabiliyorum,Allah sabır versin,günler su gibi aksın senin için..:Saruboceq:

esinin yanina gidemezmisin???? orada ev tutup kalamazmisin??? bende esimden cok ayri kaldim vize dolayisiyla ama simdi 7 aydir beraberiz...
bende simdi evlilik nedemekdir yeni ögreniyorum:)
senin adina cok üzüldüm ve snei cok iyi anliyorum, bu konuyu esiinle konussan bir hal caresi bulsaniz...

:(( çok üzüldüm. evlılık gıbı değıl tabı, ama ben de sevgılımle 4 yıl boyunca hep ayrıydım. 3 ayda bı kere 24 saat bıle surmuyordu görüşmemız. çok ağlardık ikımız de termınallerde ayrılırken :(

daha 1 ay bıle olmadı aynı sehırdeyız sımdı anladım bır ılışkı nasıl bışeymış aslında...... ama onumuzde 15 ay askerlık var :(

bır ımkanınız varsa sız gıdın onun yanına :( umarım cabuk kavuşursunuz......

benim gitmem imkansız şuan ve onun gelme ihtimali var ama sadece ihtimal kesin birşey yok dedim ya birsürü borç olmasa istifa edip gelecek ama o çalışmazsa çok zorlanırız ödemelerde..en kötüsü de yalnızım ailem de uzak bir şehirde ben başka şehirde ve kocam başka şehirde..hayırlısı kızlar o geldiği zaman sizin de haberiniz olacak yazıcam buraya gelişmeleri..

Bende ayrıyım eşimden,
Hemde o kadar uzaktaki, uçakla 6 saat sürüyor gelmesi.
Hamile kaldıktan 1 ay sonra gitti, hatta ben o gittikten sonra öğrendim hamile olduğumu.
Tek başına hamilelik, tek başına doğum ve tek başına lohusalık.
1.5 sene civarı oldu gidişi ama arada geliyor tabii, 2-3 ayda bir.
Bazen 10 gün kaldığı oldu, bazende 2 ay.
Alıştım ben ama bu düzene.
Hatta evliliğimiz daha da iyi oldu.
Tabii benim 2 çocuğum zamanımı fazlasıyla doldurduğundan eksikliğini çok fazla hissedemiyorum, çünkü vaktim yok buna.
Birinin hastalığı bitmeden diğerinin okulla ilgili bişeyi çıkıyor.
Bazen çok özlüyorum eşimi,ama o da bizim için orada.
Benim ve çocuklarım için çalışıyor.
Hayat bu, yanımızda olup da sefalet çekmektense, uzakta olup tatlı olması tercihim benim.
Tabii eşim bir şekilde işleri ayarlayıp, buraya dönecek ve oraya çok az gidecek bir zaman sonra, o yüzden bu kadar rahat olabilirim.
Hepimize çabuk kavuşmalar diliyorum.
Geçecek bu günler, hiçbişey sonsuza kadar sürmez...yerimseniben

Back
X