merhaba 1,5 yıllık evlıyım.
bu pazar arkadasım mevlüt okutacakmış benıde cagırdı..
sorun şu ki,eşim hayır gitmenı ıstemıyorum diyor..
eskilere dönersek bız 5-6 tane kız arkadastık,hepımız hemen hemen aynı donemlerde eşini buldu
o dönemde benım eşim bu gruba giren adamlardan hoşlanmadı hareketlerınden vs..
zamanla mesafe koydu aramıza,ve ben bu arkadaslarımla görüşemıyorum..
ben mevlüdüme cagırdım kız geldı,şimdi ben gitmesem cok ayıp olacak annemı alıp gideyım dıyorum mesele senın annele gitmen tek gitmen degil oraya gitmemen diyo..
artık cok sıkıldım bu durumdan,
zaten araya giren zamanla ıster ıstemez koptuk ilişkim eskısı gibi degil onlarla ama yınede yılların verdıgı bı dostluk var,sırf eşinin yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı ben neden kız arkadasımdan yoksun kalayım ki?
defalarca kavga konusu oldu ama yok çözemıyorum...
ne yapsam nasıl anlatsamda ikna etsem?
zaten eşimin arkadaş namına görüştüğü birisi yok malesef kuzenlerı ve erkek kardesıyle ıyı gecınıyor ve dolayısıyla arkadas cevresı olusturmamıs kendıne..
keske onu yasaklayabılecegım birileri olsada kısasa kısas yapabılsem..
ben bu konuda cok cektım aslında ama geçen zamanla birlikte cok sey düzeltildi
bi çok arkadasımla görüşüyorum evime davet edebılıyorum,hatta eşim bizi sehır dısına falan gezmeye götürür kız arkadaslarım onuda cok sever..
ama gel gelelım bu mevlut okutan arkadas ve o gruptan 2 kıza daha takmış durumda bi türlü kıramadım şu inadını..
işin kötüsü kız cok ıyı bırı oda dıyo kız iyi kız ama kocasına uyuz oluyorum kurunun yanında yaşta yanıyo diyo
ve senın zaten cevren var arkadasların var onlarda olmasın dıyo iyice sinir oluyorum bu sefer..
Hicbir şey anlatma
Al annenin de gitkusura bakma gidicem de
Bu bu şekilde gider sen eşine boyle taviz verirsen
Sonuçta eğlenmeye gitmiyorsun
Eşine diklenen hatun kazaniyor aklinsa olsun
Siz onun arkadaşlarına ne kadar karışıyorsunuz?
Açıkçası evlenirken sizi olduğunuz gibi kabul etmedi mi bu adam? Hem kız evlendi ve eşin onun eşinden hoşlanmadı diye sen arkadaşını neden hayatından uzak tutasın?
Arkadaş, aile, giyim tarzı, çalışma hayatı vs bunlar kişinin kendine ait alanıdır ve eşlerin bu konudaki kısıtlamalarını doğru bulmuyorum, kişilerin kendi alanlarına saygı duyulmalı düşüncesindeyim - zaten evlenince araya mesafe giriyor ayda yılda birkaç kez görüşmekten zarar gelmez sen onun eşiyle muhatap olmayacaksın ki...
tamam eşin belki kocasının uygunsuz hareketini gördü görüşmenizi istemiyor. ama mevlüt bayanlar arasındadır. bu konuda eşini ikna yoluna gitmen daha iyi olur. sonuçta kız sana gelmiş. ayıp bence gitmemen. boyle evlendik diye karılarının kız arkadaşlarına bile karışan erkeklere uyuz oluyorum.
saygı duymayı bilmiyorsa öğreteceksin başka yolu yokkesınlıkle katılıyorum diklene diklene aşıldı biçok konu
ama burda olay onun benı bıyere göndermemesı olayından cıkıp kişiye karşı aldıgı tavır
daha dogrusu bu arkadasın eşi zamanında ilk tanıstıklarında,kızlarla fazla samımı,yanı birbirlerının kasıklarıyla tatlı yemeler sarılmalar sacma sapan hareketler,o donem sevgılımdı eşim,onun arkası dönükken falan sacın basın güzel olmus vs. iltifatları ve bunları duyması falan fılan,tavır aldırdı adama karşı..
ama benım derdım mevlut gündüz ve o olmayacak
belkıde bıkere giderse devamını ıster diye düşünüyo,
bu soyledıklerının kısıtlamasını yaşadım hemen hemen her konuda bi sorun çıkardı saolsun iş dışında
ama çok çok fazla yol katetmişken artık rahatlamışken
bu 3 arkadasıma karsı tavırlı..benı onlardan tamamen koparmak ve hicbir bag bırakmamak istiyor
işte yanlışınız burada arkadaş uğruna değil, kendi istekleri, kendi düşüncelerinin önemsenmesi uğruna.bence arkadaş ugruna evdeki huzurunu bozma derim ben sonucta arkadasın ceker gider esinle kalırsın
tamam eşin belki kocasının uygunsuz hareketini gördü görüşmenizi istemiyor. ama mevlüt bayanlar arasındadır. bu konuda eşini ikna yoluna gitmen daha iyi olur. sonuçta kız sana gelmiş. ayıp bence gitmemen. boyle evlendik diye karılarının kız arkadaşlarına bile karışan erkeklere uyuz oluyorum.
Son yazdığına istinaden şunu diyebilirim ki kocan arkadaşlığın gerçekten ne olduğunun idrakinde değil biri olmasa da olur diğerleriyle yetin mantığı taşıyor ama işte her arkadaşın bizde yeri farklıdır ve eşin bunu anlayabilecek durumda değil demek ki...
bence arkadaş ugruna evdeki huzurunu bozma derim ben sonucta arkadasın ceker gider esinle kalırsın
saygı duymayı bilmiyorsa öğreteceksin başka yolu yokmadem birçok sorunu aşmak için çaba gösterdin bunu da halledersin bence - eşin demek ki yontulabilen bir tipmiş
yontulacak illaki belkı 5 sene sonra bana bugun bu yasattıkları tarih oalcak ama işte geçmişten gitmiş olacak giden..
bide mesela dıyo bu kızları eve cagır istiyosan gider hasretini
ama ne evlerıne gitmeni nede dısarıda görüşmenı istemıyorum
işte yanlışınız burada arkadaş uğruna değil, kendi istekleri, kendi düşüncelerinin önemsenmesi uğruna.
şimdi arkadaşı kısıtlayan yarın enişteni beğenmiyorum kızkardeşine gitme dese ne yapacak? eşinin hatasını anlaması lazım. ha bu rest çekerek değil de yumuşakbaşlılıkla olur o başka.
işte yanlışınız burada arkadaş uğruna değil, kendi istekleri, kendi düşüncelerinin önemsenmesi uğruna.
şimdi arkadaşı kısıtlayan yarın enişteni beğenmiyorum kızkardeşine gitme dese ne yapacak? eşinin hatasını anlaması lazım. ha bu rest çekerek değil de yumuşakbaşlılıkla olur o başka.
bence bir bahane bulup gitmeyin eşinizi neden arkadaşınızdan dolayı karşınıza alasınız ki
bence arkadaş ugruna evdeki huzurunu bozma derim ben sonucta arkadasın ceker gider esinle kalırsın
aayy bende son günlerde buna benzer bi sorunla uğraşıyorum benim cok samimi bi kuzenim var yıllardır dostluğumuzdan hiç bişey eksilmedi akraba da olunca herşeyimizi paylaştık kuzenim eşimlede cok samimiydi evlenemden önce hep birlikte cok güzel vakit gecirirdik cok iyi anlaşırlardı hala öyleydi ama evlilik tabi bekarlık gibi olmuyo kuzenimin bi sevgilisi var eşim onu hiç tasvip etmiyo her fırsatta ben bu cocugu araştırdım sana uygn deil dikkat et seni üzebilir diye hep uyarırdı gecende yine böyle bi muhabbet gecti aralarda bizim kız dayanamamış sevgilisine söylemiş sevgilisi de eşimi arayıp ağzına geleni saymış telefonda bayağı ağız dalaşı olmuş eşimde şimdi kuzenimi silmiş vaziyette bi daha görüştüğünü göreyim cok fena olur diye bana cattıı ben napacam şimdi şaşırdım kaldım..merhaba 1,5 yıllık evlıyım.
bu pazar arkadasım mevlüt okutacakmış benıde cagırdı..
sorun şu ki,eşim hayır gitmenı ıstemıyorum diyor..
eskilere dönersek bız 5-6 tane kız arkadastık,hepımız hemen hemen aynı donemlerde eşini buldu
o dönemde benım eşim bu gruba giren adamlardan hoşlanmadı hareketlerınden vs..
zamanla mesafe koydu aramıza,ve ben bu arkadaslarımla görüşemıyorum..
ben mevlüdüme cagırdım kız geldı,şimdi ben gitmesem cok ayıp olacak annemı alıp gideyım dıyorum mesele senın annele gitmen tek gitmen degil oraya gitmemen diyo..
artık cok sıkıldım bu durumdan,
zaten araya giren zamanla ıster ıstemez koptuk ilişkim eskısı gibi degil onlarla ama yınede yılların verdıgı bı dostluk var,sırf eşinin yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı ben neden kız arkadasımdan yoksun kalayım ki?
defalarca kavga konusu oldu ama yok çözemıyorum...
ne yapsam nasıl anlatsamda ikna etsem?
Asıl eşi niye, arkadaşlarıyla görüşmesini engelleyip huzursuzluk çıkarıyo ki
Orası belli olmaz
Kimi arkadaş kardeşten öte olabilir
Ve her eşte öyle bir ömür yanınızda kalmayabilir
Arkadaş uğruna değil ki hem, evlendi diye tüm isteklerini eşinin sınırlaması doğru mu ?
insanın hayatında sıralama olmalı kimi nereye koycagını bilmeli ailen ve esine esit mesafede olman arkadaşların 2,planda tutmak gerekiyor bence..haa suda cok yanlıs benim esim yapsa kıyamet kopar ne demek benim rahatsız oldugum insanla gorusuo haa cok gorusmek ısterse hep beraber bulusulur ben sabah kalkar giderim kocama ne demek mantıklı mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?