tabıkı sıralamalar olmalı ailem ve eşim benım hayatım zaten..
ama zamanında ailem sacma sapan kısıtlamadı benı,bende hep sorumlulugumu yada görüşecegım kişileri sectim..
ama eşim karışıyor kendınce onay verıyor veya veto ediyor..
ona tamam derım konu kapanır gider gayette üstüme düşer sırf onu kırmadıgım için,ama pekı bunun sonu nereye varır?
hep onun kararlarıylamı olacak benım arkadaslıklarım?
yada onun gönlü hoşnut edılırse evlılık güzel,ama karşı çıkılırsa vay efendım sen artık evlısın tek karar olamazsın ben degılsın biziz..
ee sen bızız kelımesınden beni atmıyomusun bu yaptıgınla??
Adam durup dururken demedi ya soylemiş hoslanmadıgım seyler var diye belki sana bakıslarından tavırlarından rahatsız ya da samımıyetınden ayrıca bızde kocamızın her arkadasına kıl degiliz bazılarını sevmiyoruz ve kendimizce haklı sebeplerimiz var benim esim bi arkadasımla gorusmemi istemedi bende ilk basta tepki verdim sonra muhabbetlerimi azalttım daha sonra duydum kotu alıskanlıkları varmıs belkide beni de alıştırcaktı
merhaba 1,5 yıllık evlıyım.
bu pazar arkadasım mevlüt okutacakmış benıde cagırdı..
sorun şu ki,eşim hayır gitmenı ıstemıyorum diyor..
eskilere dönersek bız 5-6 tane kız arkadastık,hepımız hemen hemen aynı donemlerde eşini buldu
o dönemde benım eşim bu gruba giren adamlardan hoşlanmadı hareketlerınden vs..
zamanla mesafe koydu aramıza,ve ben bu arkadaslarımla görüşemıyorum..
ben mevlüdüme cagırdım kız geldı,şimdi ben gitmesem cok ayıp olacak annemı alıp gideyım dıyorum mesele senın annele gitmen tek gitmen degil oraya gitmemen diyo..
artık cok sıkıldım bu durumdan,
zaten araya giren zamanla ıster ıstemez koptuk ilişkim eskısı gibi degil onlarla ama yınede yılların verdıgı bı dostluk var,sırf eşinin yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı ben neden kız arkadasımdan yoksun kalayım ki?
defalarca kavga konusu oldu ama yok çözemıyorum...
ne yapsam nasıl anlatsamda ikna etsem?
13-14 yaşlarında mıydınız? nasıl sizi alıştıracaktı? sizin gibi kadınlar olduğu muddetçe bu tarz erkekler de olacaktır tabii, ama dileğim bu kadınlarla bu erkeklerin birbirini bulması
bu arada eşimin bu arızalıkları sadece arkadaş çevrem için
kendınce elekten,süzgecten falan geçiriyo..
ama konu aile akraba olunca ne o konuşur ne de ben karıştırırm 7göbek uzagım bıle olsa görüş yada görüşme gibi bi fikir bildiremez(çok çok buyuk sahsı bı olay olmadıkca)
oyle abıyle kuzenle bılmem kımle görüştürmemek yada süreklı eleştirmek falan haddi olmaz,aynı sekılde benımde oyle.
aslında benım demek ıstedıgım şuydu ben ya pazar gününe kadar ıyılıkle kotulukle bi şekılde ıkna etmeye calısıcam ama dıyelımkı yapamadım
pazar günü onu ezıp gitmelımıyım bu mevlüde???
bu arkadasım sıgortacı ve tum aılemın tanıdıgı calıştıgı bı kız..yanı benım komple bagım kopsa dahi yinede aileye hertürlü girebilen bı kız..ve hazmedemedıgım annemle babamla abımle hatta dayımla görüşebılen bı kızla 8-10 yıllık gecmıse ragmen ben görüşemıyorum..
ve dahada acısı kızın bi günahı yok,eşinden ötürü tüm olay
Canım arkadaşının eşi hakikaten anormalmiş, şöyle düşün ; bu garip erkek eşinin senle görüşmesini istemese bu kız ev huzurunu bozup yinede senle görüşür mü ? Fazla fedakarlık yapmama taraftarıyım arkadaşlık ilişkilerinde. Sana bu hayatta eşinden daha yakın kimse yok, evinde mutluysan huzurluysan böyle bi sebepten eşinle tartışma derim, sana müsade eder gider görüşürsün sonra o kızda belki saçma bir şey yapar bu kez eşinin lafına gelirsin ve yüzüne vurmaya sebep çıkar. Dinen de eşimizin istediği ölçüde (eğer aykırı bir şey değilse ) davranmak zorundayız. Gitmeyiver, dünyanın sonu değil ya ? Kapıyı kapattığında içerideki mutluluğunu bozacaksa yapma derim ben.
merhaba 1,5 yıllık evlıyım.
bu pazar arkadasım mevlüt okutacakmış benıde cagırdı..
sorun şu ki,eşim hayır gitmenı ıstemıyorum diyor..
eskilere dönersek bız 5-6 tane kız arkadastık,hepımız hemen hemen aynı donemlerde eşini buldu
o dönemde benım eşim bu gruba giren adamlardan hoşlanmadı hareketlerınden vs..
zamanla mesafe koydu aramıza,ve ben bu arkadaslarımla görüşemıyorum..
ben mevlüdüme cagırdım kız geldı,şimdi ben gitmesem cok ayıp olacak annemı alıp gideyım dıyorum mesele senın annele gitmen tek gitmen degil oraya gitmemen diyo..
artık cok sıkıldım bu durumdan,
zaten araya giren zamanla ıster ıstemez koptuk ilişkim eskısı gibi degil onlarla ama yınede yılların verdıgı bı dostluk var,sırf eşinin yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı ben neden kız arkadasımdan yoksun kalayım ki?
defalarca kavga konusu oldu ama yok çözemıyorum...
ne yapsam nasıl anlatsamda ikna etsem?
tabıkı sıralamalar olmalı ailem ve eşim benım hayatım zaten..
ama zamanında ailem sacma sapan kısıtlamadı benı,bende hep sorumlulugumu yada görüşecegım kişileri sectim..
ama eşim karışıyor kendınce onay verıyor veya veto ediyor..
ona tamam derım konu kapanır gider gayette üstüme düşer sırf onu kırmadıgım için,ama pekı bunun sonu nereye varır?
hep onun kararlarıylamı olacak benım arkadaslıklarım?
yada onun gönlü hoşnut edılırse evlılık güzel,ama karşı çıkılırsa vay efendım sen artık evlısın tek karar olamazsın ben degılsın biziz..
ee sen bızız kelımesınden beni atmıyomusun bu yaptıgınla??
arkadasın çok istıyosa gelsin görsün seni,sen gitme ,eşi dinle kır dizini oturkısa bi özet geçeyım arkadaşın eşiyle ilgili...
cocuk biraz fazla hıperaktıf hareketlı el kol şakası fazla falan..
ben eşimi ilk tanıstırdıgımda kalabalıktık yanı masada 5-6 kız 2de erkek vardı..biride bu cocuk..
o donemler henuz sevgılıydık bızde onlarda,bu cocuk kendı sevgılısıyle ılgılenmek yerıne(benım arkadasım olan kız) dıgerlerıyle sakalasıyo
işte profiteol yedırıyo el kol şakaları falan fılan..orda suratının bozuldugunu hıssetmıstım ama bişi demedı
ve bu ilk görüşmesıydı arkadaslarımla,sonrasında bı kız arkadas döndü dedı ıste biizm gruba girmek kolay degıldır arkadasımızı üzmene ızın vermeyız biz şöyleyız boyleyız diye gereksız bı konusma yaptı..
sonra bırlıkte bıkac kez organızasyonlara katıldık yolda yüyürken bu cocuk sevgılısı yerıne gidiyo yine dıger arkadaslara sarılıyo kolunu omzuna boynuna atıyo vs..
ve en son bi cafeden tam kalkarken eşim hafıf arkası donukken sacın böyle süper ollmuş harıkasın dedı bu..bızımkıde bunu duydu ve son nokta olmuş onun için..
bu cocuk gercekten art nıyetlı veya asılma anlamında yapmıyo yapısı bu hareketlı aktif falan,ama işte bneımeşim daha agır kalkıpta benım yanımda bı kız arkadasım asarılmaz,cok cok ıyı degılse arası sacın basın güzel olmuş bile demez dolayısıyla ona ters geldı..
artı olarak bu zamana kadar baskalarına yaptıklarını gördük ama bneım arkam donukken donupte sana soylemesı mıdemı bulandırdı benım duyacagım sekılde soylesın nıye arkamdsan soyluyo kalkıp yarın sanada çatalıyla yemek yedırse ynaımda kollarına alsa ben buna dalarım dedı..
gereklı anlarda yanlarında olduk dügün falan gibi..
onun dışında görüşemedık hiç kız erkek karışık olarak...
durum bundan ibaret kızlar,ama benım arkadasımın günahı ne burda
O çocuğa sinir olmakta eşin haklı
Ben ilk konularından biliyorum seni, yine o saçma baskılarından biri sanmıştım
Eşine ilk kez hak verdim ama yine de en azından sadece kız arkadaşınla görüşmenin bi sakıncası yok
Bu adam mevlütün ortasında da gelip kızlara sarılacak değil herhalde
Sadece kadınlar arasında mı mevlüt ?
bariz elle tutulur nedenleri varmış yani öyle mi? ben de bunu merak ediyordum..
kısa bi özet geçeyım arkadaşın eşiyle ilgili...
cocuk biraz fazla hıperaktıf hareketlı el kol şakası fazla falan..
ben eşimi ilk tanıstırdıgımda kalabalıktık yanı masada 5-6 kız 2de erkek vardı..biride bu cocuk..
o donemler henuz sevgılıydık bızde onlarda,bu cocuk kendı sevgılısıyle ılgılenmek yerıne(benım arkadasım olan kız) dıgerlerıyle sakalasıyo
işte profiteol yedırıyo el kol şakaları falan fılan..orda suratının bozuldugunu hıssetmıstım ama bişi demedı
ve bu ilk görüşmesıydı arkadaslarımla,sonrasında bı kız arkadas döndü dedı ıste biizm gruba girmek kolay degıldır arkadasımızı üzmene ızın vermeyız biz şöyleyız boyleyız diye gereksız bı konusma yaptı..
sonra bırlıkte bıkac kez organızasyonlara katıldık yolda yüyürken bu cocuk sevgılısı yerıne gidiyo yine dıger arkadaslara sarılıyo kolunu omzuna boynuna atıyo vs..
ve en son bi cafeden tam kalkarken eşim hafıf arkası donukken sacın böyle süper ollmuş harıkasın dedı bu..bızımkıde bunu duydu ve son nokta olmuş onun için..
bu cocuk gercekten art nıyetlı veya asılma anlamında yapmıyo yapısı bu hareketlı aktif falan,ama işte bneımeşim daha agır kalkıpta benım yanımda bı kız arkadasım asarılmaz,cok cok ıyı degılse arası sacın basın güzel olmuş bile demez dolayısıyla ona ters geldı..
artı olarak bu zamana kadar baskalarına yaptıklarını gördük ama bneım arkam donukken donupte sana soylemesı mıdemı bulandırdı benım duyacagım sekılde soylesın nıye arkamdsan soyluyo kalkıp yarın sanada çatalıyla yemek yedırse ynaımda kollarına alsa ben buna dalarım dedı..
gereklı anlarda yanlarında olduk dügün falan gibi..
onun dışında görüşemedık hiç kız erkek karışık olarak...
durum bundan ibaret kızlar,ama benım arkadasımın günahı ne burda
Varmış İpekcim
Bkz : Bir alttaki alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?