eşimden veto yiyen arkadaşım:(

garden bana kızıcak belki şuan ama bende sizinle aynı fikirdeyim

sendemi bürütüss

cok dogru tespitlerr
bu yaşa gelmiş birine onu yaPMA BUNU YApma demek nekadar saglıklıdır bı ılışkıde
bu cumlelerı en az 60 kez kurmuşuımdur ona karşı
bazen ha duvara anlatıyosun ha eşe,gerçekten bişey degişmiyo:)

onu bende yapmam,yaptırmamda
ama mevlut bayan işidir adam işini gücünü bırakıp çatalını kapıpta bana pilav yedırmeyecek sonucta:)
ben kıskanc degılım ve kıskanc bırylede cok zor basedıyorum he ona sorarsak asla kıskanc falan degıl sadece dikkatli ve akıllıymışş
bana görede hasta:)

Kesinlikle İpekcim
Bende öyle dedim

ne kadar keskin kati.. bilir kişi gibi olmuş.. baya ön görüşlüsünüz sanırım. demişsin ya kırmızıyla işaretlediğim yeri.. yani tam olarak nereden bilebilirsin ki onunla görüş bununla görüşme dediğini. zaten diğer arkadaşlarına karışmıyormuş.
her zaman erkeklere baş kaldırın mesajları top 1 olmuyor bence.

kesinlikle katılıyorum..

ortada bir rahatsızlık var ama bu sadece tek kişiye karşı çözüm yollarını orta yolu bulmak en doğrusu..

yani kişi rahatsız grip olmuş deniliyor ki duş alsın tüm pencereleri de açın otursun... bu olayda buna benziyor.

böyle bir şey var mı.. önemli olan o rahatsızlığı gidermek değil midir?

özgürlüğünü kısıtlamıyor ki rahatsız olduğu bir ortama göndermek istemiyor eşini.. çünkü devamı gelir. olmaz mı bayanlar arasında.. bir araya gelince haftaya bize gelin vs. bir şekilde randevular verilir.. gitsen bir türlü gitmesen bir türlü..
en iyisi eşinin dediği gibi o ortama hiç girmemek.. eşi mağdem o kadar dengesiz..

Son düzenleme:
eskilere dönersek bız 5-6 tane kız arkadastık,hepımız hemen hemen aynı donemlerde eşini buldu
o dönemde benım eşim bu gruba giren adamlardan hoşlanmadı hareketlerınden vs..
zamanla mesafe koydu aramıza,ve ben bu arkadaslarımla görüşemıyorum..

ben mevlüdüme cagırdım kız geldı,şimdi ben gitmesem cok ayıp olacak annemı alıp gideyım dıyorum mesele senın annele gitmen tek gitmen degil oraya gitmemen diyo..
artık cok sıkıldım bu durumdan,
zaten araya giren zamanla ıster ıstemez koptuk ilişkim eskısı gibi degil onlarla ama yınede yılların verdıgı bı dostluk var,sırf eşinin yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı ben neden kız arkadasımdan yoksun kalayım ki?
defalarca kavga konusu oldu ama yok çözemıyorum...
ne yapsam nasıl anlatsamda ikna etsem?

Isaretledigim yere dayanarak yazdim! Kendisi belirtmis orda kocam hoslanmadi ARKADASLARIMLA GORUSMUYORUM BU YUZDEN diye!! Bunun on goruslulukle alakasi yok. Ben fikrimi soyluyorum. Siz bende iyi okuyun orda arkadaslarimla gorusemiyorum bu yuzden yaziyor , yani gorusmek istiyor ama kocasi istemedigi icin gorusemiyor! Bu topigi de top 1 yapmaya niyetim yok. Bunun erkeklere bas kaldirmakla alakasida yok, neden kendini ezdirsin? Kendi fikri yokmu. Insan Fikrini istedigini soyleyince bas mi kaldiriyo? Ben kalk kocana saygisizlik yap ayril mi dedim? Lutfen hemen herseyi baska yere cekmeyin

bide ben bişey soylemek ıstıyorum burda yorum yaparken bazen okadar net çizgiler çiziliyor yorumlar yapılıyor ki şok oluyorum
özellıkle kafası karışık karar aşamasında arkadaslara...

burda eskılere baksanız carsaf carsaf konularım var okadar cok dendıkı bana evlenme senı eve kapatacak dövecek öldürecek bilmem ne yapacak..
ee zaten sacma sapan bi donemdeyım kafam karsıık dügün telaşı ıvır zıvır..bide boyle yorumlarla ınsan ıyıce geriliyor..
ne dayak yedım ne eve kapatıldım gayet normal bi hayatım var onuda yonta yonta şimdiki durumuna getirdxim ama işte bu konuyu aşamadım...

akşama illakı konuyu acacak ve ben ona olur gitmeyelım bakalım ama annem gidiyomuş diyip susucam kenara cekılıcem ve bu sefer çenemı tutmayı başarıp kavga cıkarmıycam
artık kendı içinde düşünürde kendınce dogru yolu bulurmu bılemem

nekadar ayıp ya arkadasımın evıne annem gidebılıyo ben gidemıyorum

ben şuna takıldım... hani erkeklerin boyundurluğu altına girmeyelim diyoruz ya.. her şeyin bilinçlisi arkadaş.. kendi kişiliğimiz, kendimiz olduğumuz için, bir birey olup kendi kararlarımızı verebilme gücüne sahip olduğumuz için falan filan bunlar uzar gider.. ama bazı mesajlar da o kadar bilinçsiz yazılıyor ki.. herkes mersin'e gidiyor o da bilmeden ben de mersin'e diyor. yani amaç sadece muhalefet olmamak, ters düşmemek çoğunlukla... aslında konunun özünü irdelemiyor, irdelese de kendini anlatamıyor bazı mesajlar bence. sözüm meclisten dışarı.

Bütün arkadaslariniza ayni olsa haksiz dicem ama belli kisillerse dediginiz gibi...arkadaş için büyük kavgalar etmeyin cekipte gitmeyin tatli dille ikna edebiliyorsaniz edin sadece kadinlar olacak eşini gormeyecegim bile sadece bir kez falan diye ikna edebilirsiniz ...

Eşiniz gitmesini istemediğiniz bir yere çekip ggitse ne hissedersiniz bunu düşünüp doğru karar verin

ben hiç bir zaman eşimden bir adım geride yürümedim. eşim bir şey alacağı zaman dahi nerede olursa olsun arar beni.. bir ortamda ben sustum da o konuşmadı.. yani önce erkeğim mantığında hiç bir zaman olmadım. hatta bir tarafım çok isyankardır..
ama konunun detaylarında diğer arkadaşlarında sorun olmadığını yazıyor.
kaldı ki kendi düşüncen elbette yazabilirsin.
kendini ezdirsin demek kadınlığımıza ters düşmez mi zaten? önemli olan kendi çizgisini nasıl koruyabildiği.bunun için ne kendini ezdirmesine gerek var, ne de baş kaldırmasına gerek var.

sen şuna bir açıklık getirir misin? ben senin eski konulaırnı bilmediğim için normal bir erkeği baz alarak yorum yaptım. eğer anormal halleri varsa yaptığım tüm orta halli mesajları geri çekiyorum
eşin sana kısıtlamamı getiriyor başka şeyler için de??
ayrıca diğer arkadaşlarında sorun yok demiştin, var mı yok mu?

Peki bu kadar mücadeleye deyiyor mu? Zaten hakkınız olan şeyleri yonta yonta elde etmek üzücü değil mi? Evliliğinizin en güzel yıllarını birini yontmakla harcamak mantıklı mı? Hoşlanılmayan bir arkadaşla görüşülmemesi belki başka insanlarda göze batmaz ama anladığım kadarı ile eşiniz daha önceden pek çok şeye karışıyordu ve çabalaya çabalaya bu noktaya geldiniz. Açıkçası başkası olsa derim hadi bir arkadaş ne olacak eşini kırma ama çabalamaktan yorulmuş bünyeye ne tavsiye edeceğimi bilemedim.

gitmen gerekiyorsa gideceksin,,eşinin etrafında dönmüyor bu dünya..herkesin sorumlulukları var, eşi dostu arkadaşı var..kim kime böyle ambargo koyabilir..kaldı ki yıllardır tanıdığın bir dostun yani...
bazen emri vaki yapmak lazım, benim gitmem lazım okadar....
gidebilirmiyim değil...gidiyorum diyebilmelisin...
eşin kendini karar mercii sanıyor herhalde...sende onun arkadaşlarına gitmesine görüşmesine izin verme bakalım napar? eminim kıyameti koparır...herkes haddini bilsin...sen onun karısısın...cariyesi değil

Ben belirttigim gibi sadece o kisim icin yorum yaptim. Orda acik acik diyor arkadaslarimla gorusemiyorum diye. 6 arkadasinlada gorusemiyomus kocasi istemiyor diye 1 tane demiyoki hepsinle gorusmesini istememis. Ha arkadas diger sayfalarda detaya girmisse bir okuyayim oralarida.. Yorumun icin tskler

fıstık güzel söylüyorsun da adam da yontuluyormuş en azından. bir de yontulmayan tipler var.

ben de konu sahibinin diğer konularını bilmiyordum. eşinin genel ruh durumu böyleymiş..
ama kendi de başından biliyormuş. yontmuş kendi tabiriyle.
o zaman sana katılabilirim.

Qarden sende kusura bakma ama konuya bakıp yorum yapıyoruz
Eşinin baskı konusunda adı çıkmış 9 a inmez 8 e olduğu halde
Önce detay vermeden arkadaşlarımla görüşmemi istemiyo dersen
Tabi insanlar eşine yüklenir
Ki bu adam giyimine, gezmene, kilona karışan bi adamdı
Biz nerden bilelim yine aynı bencilce sebeplerden arkadaşlarına karışmadığını

Bi de senin eşin yontuluyo diye bu kadar baskıcı her erkek pes etmezseniz değişir diye bi kaide yok
Sana öyle olmuş, ne güzel ama bu genelde %10 luk bi kısımdır
Geneli evlenince daha höt höt olur ki, sen bu höt hötlük kısmı zamanında yaşadın bir ömür yaşanmaz diye insanlar caydırıcı yorumlar yapmıştır
Yoksa kime ne isteyen eziyette çekeceğini bilse evlensin der geçeriz.

aynen çekirge ya. ben de sabahtan beri kocasını savunacağım neredeyse de bir konuda benim için açacaklar kendini ezdiren kadınlar diye..

annen tanıdığınız akrabanız vs olduğu için mi gidiyor yoksa senin için mi gidiyor. yani senin arkadaşın olduğu için mi..

ayrıca şu var eşin senin istemediğin bir arkadaşına gitseydi ve sen o arkadaşının eşinden rahatsız olsaydın yani cıvık hatta eşine sulandığını vs düşünseydin evde eşinin olup olmaması önemli değil önemli olan arkadaşlık etmesi sen buna boşver ya sonuçta eşi yok deyip için rahat edip sessiz kalır mıydın.

benim içim rahat etmez yalan yok. senin de için rahat etmez bence anlayışlı olmak lazım. eşinin samimi arkadaşı olmayabilir yani senin onun için yasak getireceğin arkadaşı olmayabilir.ama bu objektif düşündüğü için yoktur.. aynı şeyi senden de bekliyordur.

hayat adamın genel ruh durumu buymuş. eskiden konuları varmış. ben de bu konuya bakarak yorum yaptım da.. adam yontulma aşamasındaymış. az bekle sen bu yorumları yapmak için. zamanı gelince yazarsın o kıvamda değil henüz

aynen çekirge ya. ben de sabahtan beri kocasını savunacağım neredeyse de bir konuda benim için açacaklar kendini ezdiren kadınlar diye..

Ben eski konularını da bildiğimden
Çık mevlüte git dedim
Herşeye karışan bi adamdı bu çünkü
Sonra yorumlarda detay geldi, düzelmiş sadece bu arkadaşlara karşıymış onlarında tuhaf hareketi varmış ta
Kızın bi suçu yokmuş, yani hala mevlüte gidilebilir bence

Ama kalkıp ta kk da bana bunlar denmişti
Denilenleri yaşamadım vs. denmesini doğru bulmadım
Kimse müneccim değil ama
Bu kadar baskıcı adamların da %90 u daha kötüye gidiyo evlendikten sonra
Garden'in ki öyle olmamış ne mutlu ama sanki insanlar da haksız yere eş adayına yüklenmiş gibi konuşulmuş

Şimdi bunu duyup benimki de yontulur diye umutlanan da olur belki
O zaman bu da denmemeli
Sus pus oturalım hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…