Katılıyorum
Herkes aynı olacak diye bişey yok
Önemli olan herkese saygı duyup orta noktada buluşabilmektir
Ki burda ne eşini ilgilendiren bi durum var, ne de o adam mevlütte olacak
Sadece konu sahibi kaç yıllık arkadaşının mevlütüne gidip gelecek
Ben bunun daha çok dediğim dedik çaldığım düdük olduğunu düşünüyorum
Amaç o adamla görüşmemen olsa, kadınlar arası mevlüte de hayır denmez çünkü
Ben olsam kalkar giderim
Konu sahibi gitmeyecekse de artık arkadaşlarına net bi açıklama yapmalı
Onlar geliyomuş, en son sen niye gelmiyosun evlendin bi haller oldu diyecekler yoksa..
Peki dışarda bu kız arkadaşlarınla toplanabiliyo musun ?
Tek sorun o adamın evine gitmemekse, dışarda buluşabilmeniz lazım da
eşinizden neden izin alıyorsunuz arkadaşınızla görüşmek için ben onu anlamadım.
çocuk değilsiniz sonuçta kendi kararınızı verebilirsiniz. o sizin kocanız babanız değil ki siz de 14 yaşında çocuk değilsiniz.
iyiyi kötüyü ayırt edebilirsiniz.
Sizi bilmem ama bana daral gelirgunaydın,aynen öyle dedıgım dedık çaldıgım düdük durumunda..
bu arkadaşlar(3 kız) kuaforumuz ortak orda görüüyoruz,bu mevlüdü olan kız sigortacı dükkanına gidiyorum oturuyoruz dısarı cıkıp bıyerlerde oturuyoruz 3üde evıme gelebılıyor ama ben gidemıyorum..dünde tekrar ettı senı gormeyı cok ıstıyolarsa buraya gelırler ama sen onların evlerıne gidemezsın diye..
kızlara acıklamamı daha once yaptım,bu araya giren mesafenın benden dolayı degıl esımden kaynaklı oldugunu biliyolar
dolayısıyla onlarda benı bır kalemde sılemıyorlar
benım normalde nekadar vefalı oldugumu bılırler bu konuya üzüldügümüde görüyolar içten içe sinir olsalarda onlarda bişey yapamjıyolar
bu arada eskı nıckınız farklıydı sanırım,ous deyınce hatırladım sızı:)
arkadaş=sahte onun için
süreklı soyledıgı seyde ne arkadaslar gelır gecer hayat arkadasıdır aslolan
ben olucam yanında onlar degıl,senın arkadasın olmasına bişey demıyorum onların varlıgını ıstemıyorum diyor
eşin çok biliyor.
bende şöyle diyeyim buna karşılık. arkadaşlarımın bazıları boşandı hatta 2ci kerre evlendi.
ben hala arkadaşıyım onların. ama eski eşler noldu.
eski çamlar bardak oldu misali, yok oldu.
dostluk ilelebet sürer. önemli olan dostunu iyi seçmek.
bunun kıyası olmaz hoş.
hepsi hayatımızda olmalı.
ya o, yada diğeri değil.
seçim yapılması kadar saçma şey olmamalı..
belkı baba evınde baskıyla buyuseydım hersey için babamdan ızın alarak yetişseydim bu durumda normal gelebılırdı..
ama bekarken ve eşimle tanısmamısken çıktım ben deyıp evden çıkan,izin istemeyen ama annemle yada babamla konustugumda surdayım gec gelırım haberınız olsun seklınde haber veren,ve 3 abı artı baba ile büyümeme ragmen en ufak bı kısıtlamayla karsılaşmayan ben,
şuanda en ufak bi engele tahammul edemıyorum,,
zamanında annemınde kızım bu kızla cok samımı olma zarar gelır sana dedıgı olmustur ama kalkıpta bunla görüşmüyceksın dememıstır
bu bocalama çok sınır bozucu..
ama buzamana kadar degişen bi çok şey oldu ilişkimizde bunlarda geçecek emınım ama allah bılır ne zaman
canım lütfen kırılma ama bi arkadaşım bana sen bana gelebilirsiniz ama ben sana gelemem dese çok kızarım hatta küserim yani benim kocam vebalı mı sapık mı ki zaten kadın oturmalarında erkeklerin işi olmaz ki, ona rağmen bu tavır varsa ben çok kızarım o arkadaşta hayatımda olmayıversin derim çok rahat
aynen oyle cok haklısınız..
nefret edıyorum ondanda bu düşüncelerındende
seytan dıyo git aksam annene bidahada yüzünü görme
mevzu zaten bıyere gidip gidememek degıl artık benım fıkrıme kararıma seçimime vs. saygılı olmaması
bıktırıyo bunaltıyo artık yeter yaa
ne huzursuz ne huysuz ne pislik bi adamla evlendım ben
anasının adam edemedıgı cocugu adam etmeye calısıyorum hala
sevgıyı anlatmaya ogretmeye calısıyorum
dostlugu arkadaslıgı anlasın ıstıyorumm
kapı duvar,düz duvar
valla boşanıcam sonunda o olucak ya
son durum ne izin koparabildin mi
:)evlılık bagını koparsam dıyorum
merhaba 1,5 yıllık evlıyım.
Bu pazar arkadasım mevlüt okutacakmış benıde cagırdı..
Sorun şu ki,eşim hayır gitmenı ıstemıyorum diyor..
Eskilere dönersek bız 5-6 tane kız arkadastık,hepımız hemen hemen aynı donemlerde eşini buldu
o dönemde benım eşim bu gruba giren adamlardan hoşlanmadı hareketlerınden vs..
Zamanla mesafe koydu aramıza,ve ben bu arkadaslarımla görüşemıyorum..
Ben mevlüdüme cagırdım kız geldı,şimdi ben gitmesem cok ayıp olacak annemı alıp gideyım dıyorum mesele senın annele gitmen tek gitmen degil oraya gitmemen diyo..
Artık cok sıkıldım bu durumdan,
zaten araya giren zamanla ıster ıstemez koptuk ilişkim eskısı gibi degil onlarla ama yınede yılların verdıgı bı dostluk var,sırf eşinin yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı ben neden kız arkadasımdan yoksun kalayım ki?
Defalarca kavga konusu oldu ama yok çözemıyorum...
Ne yapsam nasıl anlatsamda ikna etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?