Ben eski konularını da bildiğimden
Çık mevlüte git dedim
Herşeye karışan bi adamdı bu çünkü
Sonra yorumlarda detay geldi, düzelmiş sadece bu arkadaşlara karşıymış onlarında tuhaf hareketi varmış ta
Kızın bi suçu yokmuş, yani hala mevlüte gidilebilir bence
Ama kalkıp ta kk da bana bunlar denmişti
Denilenleri yaşamadım vs. denmesini doğru bulmadım
Kimse müneccim değil ama
Bu kadar baskıcı adamların da %90 u daha kötüye gidiyo evlendikten sonra
Garden'in ki öyle olmamış ne mutlu ama sanki insanlar da haksız yere eş adayına yüklenmiş gibi konuşulmuş
Şimdi bunu duyup benimki de yontulur diye umutlanan da olur belki
O zaman bu da denmemeli
Sus pus oturalım hep beraber
sen şuna bir açıklık getirir misin? ben senin eski konulaırnı bilmediğim için normal bir erkeği baz alarak yorum yaptım. eğer anormal halleri varsa yaptığım tüm orta halli mesajları geri çekiyorum
eşin sana kısıtlamamı getiriyor başka şeyler için de??
ayrıca diğer arkadaşlarında sorun yok demiştin, var mı yok mu?
Peki bu kadar mücadeleye deyiyor mu? Zaten hakkınız olan şeyleri yonta yonta elde etmek üzücü değil mi? Evliliğinizin en güzel yıllarını birini yontmakla harcamak mantıklı mı? Hoşlanılmayan bir arkadaşla görüşülmemesi belki başka insanlarda göze batmaz ama anladığım kadarı ile eşiniz daha önceden pek çok şeye karışıyordu ve çabalaya çabalaya bu noktaya geldiniz. Açıkçası başkası olsa derim hadi bir arkadaş ne olacak eşini kırma ama çabalamaktan yorulmuş bünyeye ne tavsiye edeceğimi bilemedim.
çekirgem bu mesajını beğeneceğim ama kazen izin vermiyor.. nedense günlerdir sana beğeni yapamıyorum. bir kuralı mı var bu zımbırtının da bilmiyorum. hala düzeltemediler şunu da ya.
hayat adamın genel ruh durumu buymuş. eskiden konuları varmış. ben de bu konuya bakarak yorum yaptım da.. adam yontulma aşamasındaymış. az bekle sen bu yorumları yapmak için. zamanı gelince yazarsıno kıvamda değil henüz
yanlış bir yorum da yapmak istemiyorum ama kafamdan geçen gibi diyeceğim.. eşler birbirinin arkadaşlarını beğenmek zorunda değil, sevmek hiç zorunda değil.. ama eşin tercihleri konusunda yanında olabilmeli.. bazen eşler doğruları görmeyebilir. bu konuda yardım edebilir ama çocuğa ambargo koyar gibi engellemesi doğru değil. en nihayetinde bir mevlüt bu.. kalabalık bir ortam, sen de kendini koruyabilecek melikelere sahip olsan gerek ki adamı yontabildiğine göre...tekrar özet geceyım 6lı kız grubundan 3 tanesını istemıyor,hayatımda yada hayatımızda..
benım bu 6lı grup dısındada arkadaslarım var ve görüşüyorum
ama bu 3 kişiyi gerek eşi yüzünden gerek kendı karakterı için begenmıyor ve ıstemıyor...
diger konulara gelınce evet,aşırı kıskanctı,irdeleyıcı,kısıtlayıcı ve kıskanctı
ama hem anlata anlata hem yasanmıslıkla hem gecen zamanla,bazı taşlar yerıne oturdu ama gercekten cok zorlandım..
ayrılmak yada boşanmak degıl mesele,her işine gelmedıgınde gitmek en kolayı,gitmedım ugrastım cok yoruldum ama yaptıgı biçok seyin sacma oldugunu kendınede gösterdım..
diger arkadaslarımla görüşüyorum bazen o bırakıyo bızı bıyerlere oturuyoruz,bazen evıme gelıyolar,bazen hepberaber bıyerlere gidiyoruz..artı mesela gec bı saat oluyo asla hıcbır arkadasımı yolda bırakmaz mesafe uzun bıle olsa mutlaka evıne bırakır..
nereye dersek diyelım bıze uyar pat diye hadi maşukıyeye hadı edırneye diyelım götürür..
ama bunlar şuanda böyle..
dolayısıyla konu ve derdım sadece bu kişi ve pazar günü mevlüde gidememek.
geçmişle ilgili bi mevzum yok..
evet degdi,artı ve eksıler yanyana gelınce biraz mucadeleyle bazı taşların oturacagını bılıyodum ve oldu..
evlılıge dair bi erkegın üstüne düşen görevler ve sorumluluklar konusunda sıkıtı yok
ilgi alaka sevgı vs.. gibi bi bayanın ıhtıyacı olacak konularda da sıkıntı yok..
evlılıgın en güzel yılları cicim ayları degıl bence,olsa cok güzel olur tabi ama illakı sorunlar olacaktı oldu yaşandı bitti...
bünyem evet cok yoruldu ama gelinen noktada rahat artık..geçmiş kalmadı
sadece o kişilere karşı kıramadım ınadını,tek sıkıntı bu..
ama canım yontmuş düzelmiş.. yani o yorumlarda seni döver de kapatır da demiş.. ama öyle birşey olmadı. diyor. ve o yorumlar benim kafamı karıştırdı. zaten gerilimli karışık dönemlerde öyle yorumlar geldi diyor. ancak öyle çıkmamış.. eşi başkalarıyla görüşmesine karışmıyormuş. eve gelene karışmıyor. hatta birlikte şehir dışına gezmelere gidiyor..
sadece bir tek arkaadşının eşinden dolayı ki konu sahibinin eşi haksız sayılmaz onunla arkadaşlık etmesini istemiyormuş. giderse görüşmeler devam edeceğinden korkuyordur. ee olan şeyde.. bulmuşsunuz eski yeni birçok arkadaşınızı ister istemez görüşmeler devam edecektir... sonra muhabbet ilerleyecek görüşmeler tam gaz devam edecek..
yanlış bir yorum da yapmak istemiyorum ama kafamdan geçen gibi diyeceğim.. eşler birbirinin arkadaşlarını beğenmek zorunda değil, sevmek hiç zorunda değil.. ama eşin tercihleri konusunda yanında olabilmeli.. bazen eşler doğruları görmeyebilir. bu konuda yardım edebilir ama çocuğa ambargo koyar gibi engellemesi doğru değil. en nihayetinde bir mevlüt bu.. kalabalık bir ortam, sen de kendini koruyabilecek melikelere sahip olsan gerek ki adamı yontabildiğine göre...
tek amaç bu mevlütse eğer sen konu bazlı yontuyorsun eşini... bir yontma diğer yontmada işine pek yaramıyor kanısındayım..............
valla hayat yontulma aşamasında olan erkeklerin mayasında "baskıcı gramajı" yüksek oluyor. ve ne yapacakları hiç belli olmaz.. konu sahibi de istikrarsız şeyler yazıyor bazen.
cok dogru ve güzel yazmıssın aynı fikirdeyim..
bu yontmaya ıkna etme dıyelım,kendımı odunla evlı gibi hissettim:)
burda konuya ıkna etmekten cok,kişiye ikna edememek var aslında..
yanı biçok sey düzelip hayat normal seyrindeyken,onların ismi,konusu,olayı davetı vs.. gündem oldugunda adam yıne eskı halıne brünüyor..
ve gercekten tek derdım kızın bana gelıp benım ona gidememem şu durumda..
çünkü o görüşemedıgımız zamanlar için bana sırtını dönmedı ve evıme geldı,hatta bahsettıgım eşi demıskı o senın yerınde olsa gelmez sen nıye gıdıyosun,ama kız buna ragmen geldı..
tabı bahsettıgım bu cocuk herseyın kendı hareketlerınden kaynaklı oldugunun farkında degıl
hala klan seklınde devam edıyolar yaşamaya üniversite ögrencısı evı gibi...
eşim istese bıle bende bukadar samımı olarak olmazdım aralarında ama yınede işte özel günlerde en azından bu kişilere karsı biraz daha anlayışlı olsa sorun kalmayacak
merhaba 1,5 yıllık evlıyım.
bu pazar arkadasım mevlüt okutacakmış benıde cagırdı..
sorun şu ki,eşim hayır gitmenı ıstemıyorum diyor..
eskilere dönersek bız 5-6 tane kız arkadastık,hepımız hemen hemen aynı donemlerde eşini buldu
o dönemde benım eşim bu gruba giren adamlardan hoşlanmadı hareketlerınden vs..
zamanla mesafe koydu aramıza,ve ben bu arkadaslarımla görüşemıyorum..
ben mevlüdüme cagırdım kız geldı,şimdi ben gitmesem cok ayıp olacak annemı alıp gideyım dıyorum mesele senın annele gitmen tek gitmen degil oraya gitmemen diyo..
artık cok sıkıldım bu durumdan,
zaten araya giren zamanla ıster ıstemez koptuk ilişkim eskısı gibi degil onlarla ama yınede yılların verdıgı bı dostluk var,sırf eşinin yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı ben neden kız arkadasımdan yoksun kalayım ki?
defalarca kavga konusu oldu ama yok çözemıyorum...
ne yapsam nasıl anlatsamda ikna etsem?
insanın hayatında sıralama olmalı kimi nereye koycagını bilmeli ailen ve esine esit mesafede olman arkadaşların 2,planda tutmak gerekiyor bence..haa suda cok yanlıs benim esim yapsa kıyamet kopar ne demek benim rahatsız oldugum insanla gorusuo haa cok gorusmek ısterse hep beraber bulusulur ben sabah kalkar giderim kocama ne demek mantıklı mı yani
günaydın hanımlar
dün aksam konu tekrar acıldı ,ben gayet soguk ve tripliydim tüm aksam ugramadım yanıma
oda sankı hiçbişey olmamış gibi gayet ilgili sevecen davranıyodu sankı boyle bı konu açılmamış ve ben buna tepkı vermemeısım gibi
güzellıkle bıkez daha dile getırdım sonra,benım arkadasıma gitmemın ne gıbı bı sakıncası olabılır,1-2 saat gidip gelıcem bunu gorev olarak gör eglence degıl vs. diye anlattım..
tekrar dedıgı sey olay biyere gidip gitmemen degıl oraya gitmemen..adam orda olmasa bıle onun evıne gitmen..
istemıyorum,o grubu hayatımızda ıstemıorum,dogru olduklarını düşünmüyorum eşimin o ortamda olmasını ıstemıyorum dedi..
iş arkadasların,kuzenlerın akrabaların,lise arkadasların sehır dısındakı arkadasların vs. vs.. bukadar kalabalık içinde onlar olmayıversın
senı engelledıgım yada kısıtladıgım yok,hayatında kımse olmasın demıyorum onlar olmasın dıyorum..
kimse için senı ezip geçmem,istemedıgın hiçbişeyi yapmam yapmadımda,sende bu gruptan vazgeç diyor inatla...
doğru olmayan yanları neymiş, benim yırtık çok arkadaşım var mesela, yeri gelirdi biz niyetli olurduk oruç açardık onlar bira tokuştururdu her telden arkadaşımız oldu çokta güzel insanlar ha nedir biz kendi doğrumuzu gene yaptık ne kimse bize bişeyleri dikte etti ne de biz kimseye tü kaka dedik, sende arkadaşlarını ara de madem eşim izin vermiyo diye zaten zamanla seni aramayı bırakırlar ben olsam aramam yani eşiyle arası bozulmasın diye
günaydın hanımlar
dün aksam konu tekrar acıldı ,ben gayet soguk ve tripliydim tüm aksam ugramadım yanıma
oda sankı hiçbişey olmamış gibi gayet ilgili sevecen davranıyodu sankı boyle bı konu açılmamış ve ben buna tepkı vermemeısım gibi
güzellıkle bıkez daha dile getırdım sonra,benım arkadasıma gitmemın ne gıbı bı sakıncası olabılır,1-2 saat gidip gelıcem bunu gorev olarak gör eglence degıl vs. diye anlattım..
tekrar dedıgı sey olay biyere gidip gitmemen degıl oraya gitmemen..adam orda olmasa bıle onun evıne gitmen..
istemıyorum,o grubu hayatımızda ıstemıorum,dogru olduklarını düşünmüyorum eşimin o ortamda olmasını ıstemıyorum dedi..
iş arkadasların,kuzenlerın akrabaların,lise arkadasların sehır dısındakı arkadasların vs. vs.. bukadar kalabalık içinde onlar olmayıversın
senı engelledıgım yada kısıtladıgım yok,hayatında kımse olmasın demıyorum onlar olmasın dıyorum..
kimse için senı ezip geçmem,istemedıgın hiçbişeyi yapmam yapmadımda,sende bu gruptan vazgeç diyor inatla...
çok yakın bi arkadaşımın eşiyle facede siyasi bi mevzudan tartıştık sonra o beni sildi falan ama ben arkadaşımla hala görüşüyorum Allah var eşide bişey demiyodur kafamız uymadı diye beni kötü insan ilan etmez,demek ki eşin kızlara da takık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?