eşimden veto yiyen arkadaşım:(

çekirgem bu mesajını beğeneceğim ama kazen izin vermiyor.. nedense günlerdir sana beğeni yapamıyorum. bir kuralı mı var bu zımbırtının da bilmiyorum. hala düzeltemediler şunu da ya.

tekrar özet geceyım 6lı kız grubundan 3 tanesını istemıyor,hayatımda yada hayatımızda..
benım bu 6lı grup dısındada arkadaslarım var ve görüşüyorum
ama bu 3 kişiyi gerek eşi yüzünden gerek kendı karakterı için begenmıyor ve ıstemıyor...
diger konulara gelınce evet,aşırı kıskanctı,irdeleyıcı,kısıtlayıcı ve kıskanctı
ama hem anlata anlata hem yasanmıslıkla hem gecen zamanla,bazı taşlar yerıne oturdu ama gercekten cok zorlandım..
ayrılmak yada boşanmak degıl mesele,her işine gelmedıgınde gitmek en kolayı,gitmedım ugrastım cok yoruldum ama yaptıgı biçok seyin sacma oldugunu kendınede gösterdım..
diger arkadaslarımla görüşüyorum bazen o bırakıyo bızı bıyerlere oturuyoruz,bazen evıme gelıyolar,bazen hepberaber bıyerlere gidiyoruz..artı mesela gec bı saat oluyo asla hıcbır arkadasımı yolda bırakmaz mesafe uzun bıle olsa mutlaka evıne bırakır..
nereye dersek diyelım bıze uyar pat diye hadi maşukıyeye hadı edırneye diyelım götürür..
ama bunlar şuanda böyle..
dolayısıyla konu ve derdım sadece bu kişi ve pazar günü mevlüde gidememek.
geçmişle ilgili bi mevzum yok..

evet degdi,artı ve eksıler yanyana gelınce biraz mucadeleyle bazı taşların oturacagını bılıyodum ve oldu..
evlılıge dair bi erkegın üstüne düşen görevler ve sorumluluklar konusunda sıkıtı yok
ilgi alaka sevgı vs.. gibi bi bayanın ıhtıyacı olacak konularda da sıkıntı yok..
evlılıgın en güzel yılları cicim ayları degıl bence,olsa cok güzel olur tabi ama illakı sorunlar olacaktı oldu yaşandı bitti...
bünyem evet cok yoruldu ama gelinen noktada rahat artık..geçmiş kalmadı
sadece o kişilere karşı kıramadım ınadını,tek sıkıntı bu..

çekirgem bu mesajını beğeneceğim ama kazen izin vermiyor.. nedense günlerdir sana beğeni yapamıyorum. bir kuralı mı var bu zımbırtının da bilmiyorum. hala düzeltemediler şunu da ya.

Değişiklik oldu ya artık böyle
Başka kullanıcıları da beğenmen lazım gibi bi not çıkıyo
Boş ver, beğenmiş kadar oldun

ama canım yontmuş düzelmiş.. yani o yorumlarda seni döver de kapatır da demiş.. ama öyle birşey olmadı. diyor. ve o yorumlar benim kafamı karıştırdı. zaten gerilimli karışık dönemlerde öyle yorumlar geldi diyor. ancak öyle çıkmamış.. eşi başkalarıyla görüşmesine karışmıyormuş. eve gelene karışmıyor. hatta birlikte şehir dışına gezmelere gidiyor..

sadece bir tek arkaadşının eşinden dolayı ki konu sahibinin eşi haksız sayılmaz onunla arkadaşlık etmesini istemiyormuş. giderse görüşmeler devam edeceğinden korkuyordur. ee olan şeyde.. bulmuşsunuz eski yeni birçok arkadaşınızı ister istemez görüşmeler devam edecektir... sonra muhabbet ilerleyecek görüşmeler tam gaz devam edecek..

yanlış bir yorum da yapmak istemiyorum ama kafamdan geçen gibi diyeceğim.. eşler birbirinin arkadaşlarını beğenmek zorunda değil, sevmek hiç zorunda değil.. ama eşin tercihleri konusunda yanında olabilmeli.. bazen eşler doğruları görmeyebilir. bu konuda yardım edebilir ama çocuğa ambargo koyar gibi engellemesi doğru değil. en nihayetinde bir mevlüt bu.. kalabalık bir ortam, sen de kendini koruyabilecek melikelere sahip olsan gerek ki adamı yontabildiğine göre...
tek amaç bu mevlütse eğer sen konu bazlı yontuyorsun eşini... bir yontma diğer yontmada işine pek yaramıyor kanısındayım..............

valla hayat yontulma aşamasında olan erkeklerin mayasında "baskıcı gramajı" yüksek oluyor. ve ne yapacakları hiç belli olmaz.. konu sahibi de istikrarsız şeyler yazıyor bazen.

cok dogru ve güzel yazmıssın aynı fikirdeyim..
bu yontmaya ıkna etme dıyelım,kendımı odunla evlı gibi hissettim:)
burda konuya ıkna etmekten cok,kişiye ikna edememek var aslında..
yanı biçok sey düzelip hayat normal seyrindeyken,onların ismi,konusu,olayı davetı vs.. gündem oldugunda adam yıne eskı halıne brünüyor..

ve gercekten tek derdım kızın bana gelıp benım ona gidememem şu durumda..
çünkü o görüşemedıgımız zamanlar için bana sırtını dönmedı ve evıme geldı,hatta bahsettıgım eşi demıskı o senın yerınde olsa gelmez sen nıye gıdıyosun,ama kız buna ragmen geldı..
tabı bahsettıgım bu cocuk herseyın kendı hareketlerınden kaynaklı oldugunun farkında degıl
hala klan seklınde devam edıyolar yaşamaya üniversite ögrencısı evı gibi...
eşim istese bıle bende bukadar samımı olarak olmazdım aralarında ama yınede işte özel günlerde en azından bu kişilere karsı biraz daha anlayışlı olsa sorun kalmayacak

valla hayat yontulma aşamasında olan erkeklerin mayasında "baskıcı gramajı" yüksek oluyor. ve ne yapacakları hiç belli olmaz.. konu sahibi de istikrarsız şeyler yazıyor bazen.

istikrarsız buldugunuz şey nedir?
gecmıse dair actıgım konularla ılgılı ve gunumuzdekı durumu yazdım?

tek derdin buysa bunlar sana kalıcı çözümler sunmaz ki. sen problem odaklı çalışıyorsun..
tek derdin buysa her erkeğin bir ikna şekli vardır. hallerdesin o zaman.

valla tatım o eşlerde azcık geride durmayı bilsinler yanii.. yok orda olmanı istemiyorum bunu giymeni istemiyorum. bu ne yahu... git tabiki arkadaşının yanında ol. ve bimiyorum sizin ailede işler nasıl yürüyor ama bu tarz durumlarda eşinden izin almak yerine ona haber ver. bir iki bir iki o da alışır sende rahat edersin. kocaman kadınım ben arkadaşımada giderim lütfen hayatım de geç kenaara. izin istercesine yakarma sakın..

Ne saçmalik, neden arkadaslar 2. planda olsun? Benimde yillardir tanidigim arkadaslarim var, insana arkadas gibisi yok, insanin piskolojisine çok gerekli birsey!

Ayrica nasil kiyamet kopar? Bana arkadaslarini göster bende senin kim oldugunu anlatirim denilen sey var. Esinden hoslaniyorsan muhakat arkadaslarida o kadar kötü olamaz. Ki sana yada evliligine zara vermeyen bir arkadasa nasil karsi olabilirsin?

Ben konu sahibine sesleniyorum, kesinlikle git. Cevren genisler, ufkun genislensin. Evet bu ilk sefer kocana karsi gitmen, geri dönüste biraz zor olacak fakat sabir etmen gerekiyor. Anca esine böyle ögretibilirsin bu konularda sana birsey kisitlamasin diye.

olaya şu açıdan yaklaşalım. zamanında sevgiliyken eşinin kaşığından yiyen, sen görmediğin zamanlarda eşine sırnaşan bir kız arkadaşının mevlüdüne gitmek ister miydin? bana ikisi benzer geldi.

günaydın hanımlar
dün aksam konu tekrar acıldı ,ben gayet soguk ve tripliydim tüm aksam ugramadım yanıma
oda sankı hiçbişey olmamış gibi gayet ilgili sevecen davranıyodu sankı boyle bı konu açılmamış ve ben buna tepkı vermemeısım gibi
güzellıkle bıkez daha dile getırdım sonra,benım arkadasıma gitmemın ne gıbı bı sakıncası olabılır,1-2 saat gidip gelıcem bunu gorev olarak gör eglence degıl vs. diye anlattım..
tekrar dedıgı sey olay biyere gidip gitmemen degıl oraya gitmemen..adam orda olmasa bıle onun evıne gitmen..
istemıyorum,o grubu hayatımızda ıstemıorum,dogru olduklarını düşünmüyorum eşimin o ortamda olmasını ıstemıyorum dedi..
iş arkadasların,kuzenlerın akrabaların,lise arkadasların sehır dısındakı arkadasların vs. vs.. bukadar kalabalık içinde onlar olmayıversın
senı engelledıgım yada kısıtladıgım yok,hayatında kımse olmasın demıyorum onlar olmasın dıyorum..
kimse için senı ezip geçmem,istemedıgın hiçbişeyi yapmam yapmadımda,sende bu gruptan vazgeç diyor inatla...

doğru olmayan yanları neymiş, benim yırtık çok arkadaşım var mesela, yeri gelirdi biz niyetli olurduk oruç açardık onlar bira tokuştururdu her telden arkadaşımız oldu çokta güzel insanlar ha nedir biz kendi doğrumuzu gene yaptık ne kimse bize bişeyleri dikte etti ne de biz kimseye tü kaka dedik, sende arkadaşlarını ara de madem eşim izin vermiyo diye zaten zamanla seni aramayı bırakırlar ben olsam aramam yani eşiyle arası bozulmasın diye

Katılıyorum
Herkes aynı olacak diye bişey yok
Önemli olan herkese saygı duyup orta noktada buluşabilmektir
Ki burda ne eşini ilgilendiren bi durum var, ne de o adam mevlütte olacak
Sadece konu sahibi kaç yıllık arkadaşının mevlütüne gidip gelecek
Ben bunun daha çok dediğim dedik çaldığım düdük olduğunu düşünüyorum
Amaç o adamla görüşmemen olsa, kadınlar arası mevlüte de hayır denmez çünkü

Ben olsam kalkar giderim
Konu sahibi gitmeyecekse de artık arkadaşlarına net bi açıklama yapmalı
Onlar geliyomuş, en son sen niye gelmiyosun evlendin bi haller oldu diyecekler yoksa..

Peki dışarda bu kız arkadaşlarınla toplanabiliyo musun ?
Tek sorun o adamın evine gitmemekse, dışarda buluşabilmeniz lazım da

çok yakın bi arkadaşımın eşiyle facede siyasi bi mevzudan tartıştık sonra o beni sildi falan ama ben arkadaşımla hala görüşüyorum Allah var eşide bişey demiyodur kafamız uymadı diye beni kötü insan ilan etmez,demek ki eşin kızlara da takık

Benim liseden beri görüştüğüm kız arkadaşlarım var
Biz ara ara buluşuruz, eşim karışamaz
Onun da çocukluk arkadaşları var, bende ona karışmam

Biz eşiz, birbirimizin velisi değil netice de
Ben hatta eşlerimizi de tanıştırmayı düşünüyordum da
Birinin eşi tanışmak görüşmek istemiyo galiba zaten çok tutucu iki de bir arıyo arkadaşımı sanırsın kızkıza buluşmadık ta kontrole arıyo
O yüzden Ouslar tanışamadı, şart ta değil
Bize gölge etmesinler kafi

arkadaşını iyi tanıyorsan anlaşabiliyorsan eşine bu konuda çok fazla taviz verme ama arkadaş içinde yuvanı huzursuz yapmaaaa.....

eşinizden neden izin alıyorsunuz arkadaşınızla görüşmek için ben onu anlamadım.
çocuk değilsiniz sonuçta kendi kararınızı verebilirsiniz. o sizin kocanız babanız değil ki siz de 14 yaşında çocuk değilsiniz.
iyiyi kötüyü ayırt edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…