esimden yeni bosandim hamileyim..

Yahu ne tutturdunuz fake diye . Dedektif gibi açık arıyorsunuz . Kadın bide ispatlamaya çalışıyor . Anlaşmalı boşanma da aynı güne bile verebilirler . Bebek meselesine gelince , Gebelik sağlıklı ise ben olsam vazgeçmezdim . Ama o adamlada bir daha asla barışmazdım .

Hanımlar,
konu ve üyelikle ilgili şüpheniz varsa rapor edersiniz, topikte fake vb yazınca yönetime rapor etmiş sayılmıyorsunuz, ki zaten rapor etmeyip fake demeniz konuyu dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor ne yazık ki.
Ayrıca rica ediyorum polemikten ve konu dışı yazıp durumla dalga geçen yorumlardan kaçınınız, üsluplara dikkat ediniz.

biz bu karari alali toplamda 10 gun olmamistir..yani bilirsnzki cocuk icin daha oncesinden birlkte olmak gerekiyo yani anlatamdm bir turlu..benim adetim 10 gun gecti bunun onceside var
Zaten sağlıksız bir boşanma illa her bosanma sevismeyi kestikten 2 ay sonra olmuyor demekki. Bosverin dosya fotosu atmaniza ragmen inanmayan inanmasin siz bundan sonra bebeginize iyi bir gelecek icin uğraşın..

Yani zor bir karar, her türlü bebeğin babasının o olduğu belli ikinci bir dava falan açmanıza gerek kalmaz da... yani bu adamın yangından mal kaçırır gibi boşanmak istemesi beni kıllandırdı hayatında başka birisi varsa beni hamile halde hayatın çeşitli zorluklarıyla başbaşa bırakıp kendisinin keyfinde olmasını istemezdim.

Bu arada fake olduğu 10 metre öteden belli olan konuları sayfalarca sürdürüp bu kadıncağıza gereksiz yere yüklenmenize anlam veremedim. Anlaşmalı boşanma davaları hemen sonuçlanabilir.

eger saglikli gebelikse dogururum diye dusunuyorum..ailem ne der bilmiyorum ama benim kendime ait evim var esyallrmda oldugu gbi duriyor.. normal yasantima donerim diye dusunuyorum oda tabiki ustune dusen sorumlulugu almk zorunda
Aynen canım sağlıklı bi gebelikse doğur tabi, cesaretini topla kendinden emin ol, evin ve düzenin var, sen herşeyin üstesinden gelirsin. Zaten babada öyle vicdansız birine benzemiyor, bence kendini maddi olarak yetersiz gördüğü için seni düşünerek bu boşanma fikrini ortaya attı, senin tepkini merak etti. Çok yanlış bi yöntem olmuş ama yapacak bişey yok, olan olmuş bitmiş.

mahkemesine gore olabilir belki. arkadasim dilekçe verdigi gun bosanmisti. hatta cok sasirmisti. uzun zamandir boşanmayı istemesine ragmen bu kadar hizli bosanmak zoruna gitmişti ama geri adim da atamadi. eve donup esyalarini toplayıp memleketine dondu. o dilekce verdikten sonra biraz daha zamani olur zannediyordu. 1-2 hafta surecegini zannediyordu. anlasmali oldugu icin hemen bosanmisti

http topikte fake olup olmadığınızı ispat yükümlülüğünüz yok, dilerseniz özelden ulaşın, site iletişim numarasını vereyim, yetkililerle görüşün.
gerekli bir durumsa tabikide gorusebilirim

Anlasmalı iki haftada bosanan tanıdık vardı o aklıma geldi
Belki kimyasal gebeliktir değilsede yeni bir hayat sizi bekliyor

hakkimda hayrlisi neyse o olur insallah

Ay kadın bi anda oldu aramızda sorun yoktu diyo dava dilekçesi bile atmış daha neyi zorluyorsunuz anlamadım inanmayan yorum yapmasın bi de dalga geçilmiş jubile mubile diye çok komik gerçekten

Konu sahibi ekstra bi davaya lüzum yok çocuk boşandığınız eşinizin üstüne yazılır şu durumda. Tek başıma büyüttürüm zorlanmam diyosanız doğurun yeniden barışmaya falan kalkmayın ama. Hakkınızda hayırlısı olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun ben eşinizin tepkisini çok merak ediyorum açıkcası öğrenince ne yapacak varsayalım sağlıklı bir gebelik sizde seviyorsunuz besbelli ne bileyim ortada adam akıllı bi boşanma gerekçeside yok en azından yazmamışsınız bilemedim belki tekrar denersiniz yani çok karışık nereden tutsam elimde kalır bi konu kolay gelsin hakkınızda hayırlısı

eger saglikli gebelikse dogururum diye dusunuyorum..ailem ne der bilmiyorum ama benim kendime ait evim var esyallrmda oldugu gbi duriyor.. normal yasantima donerim diye dusunuyorum oda tabiki ustune dusen sorumlulugu almk zorunda

aceleyle karar vermeyin. henüz net olan bir durum da yok.
bebeği dünyaya getirme kararı sizin, ama eski eşiniz bebek için geri donecek olursa iyi düşünün.
düzeninizi kurmak için vaktiniz var şimdi.
bu adam bir git bir gel yapıp her seferinde sizi kırıp döküp, düzeninizi bozup gitmesin.

Anlasmali dahi olsa o kadar hizli sonuclanmaz.
ya lutfen artik su sacmalkdan vazgecn bi zahmet msjlri okuyun ya gonderdm herseyi sizler cok biliyorsnz isim gucum yok buraya keyfmden kocmdan bosandm yazicam BAKIN TEKRAR DIYORUM AYNI GUNDE BILE BOSANILIYOR ANLADINIZMI EGER DURUSMA SALONU MUSAITSE AYNU GUNDE OLUYOR ANLASMALI BOSANMA YOGUNLUGA BAGLI

alllah askina bir bakin gndrdm dava acilma tarihini ve karar tarihni.. eger durusma salonu uygnsa anlasmali bosanma ayni gun icinde bile.oluyorms bizde sasrmstk ama gerck bu
Tamsm o zaman geçmiş ılsun.
Çocuk konusunda önce çocuğun Babasına söyle sonra dış gebelik mi vs ne bir Öğren sonra da karara var.

boşanmayı düşünürken yaşadığım gel gitlerde temiz bir sayfa açalım diye bir karar aldığımız günün gecesinde hamile kalmış bebeğini doğurmuş bir kadın - anne olarak yazıyorum ki en çok kınadığım şeydi

- '' sahi kuzum siz nasıl sevişebiliyorsunuz o durumda'' diye ama olabiliyormuş.. hatta ve hatta çocuğumuzun olması tıbben mümkün değilken hatta ve hatta tüp bebek bile tutmamışken ben tek bi ilişkide ki o da (geri çekilme) ile hamile kaldım.. sonuç bebeğim 6 aylıktı baktım düzelmiyor boşandım

o gün bugündür bu soruyu cevaplandırıyorum... ki bu arkadaşın boşanma işi çok ani oldu dalga geçmeden eleştirmeden önce bi düşünün lütfen bi empatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…