Zaten sağlıksız bir boşanma illa her bosanma sevismeyi kestikten 2 ay sonra olmuyor demekki. Bosverin dosya fotosu atmaniza ragmen inanmayan inanmasin siz bundan sonra bebeginize iyi bir gelecek icin uğraşın..biz bu karari alali toplamda 10 gun olmamistir..yani bilirsnzki cocuk icin daha oncesinden birlkte olmak gerekiyo yani anlatamdm bir turlu..benim adetim 10 gun gecti bunun onceside var
Aynen canım sağlıklı bi gebelikse doğur tabi, cesaretini topla kendinden emin ol, evin ve düzenin var, sen herşeyin üstesinden gelirsin. Zaten babada öyle vicdansız birine benzemiyor, bence kendini maddi olarak yetersiz gördüğü için seni düşünerek bu boşanma fikrini ortaya attı, senin tepkini merak etti. Çok yanlış bi yöntem olmuş ama yapacak bişey yok, olan olmuş bitmiş.eger saglikli gebelikse dogururum diye dusunuyorum..ailem ne der bilmiyorum ama benim kendime ait evim var esyallrmda oldugu gbi duriyor.. normal yasantima donerim diye dusunuyorum oda tabiki ustune dusen sorumlulugu almk zorunda
mahkemesine gore olabilir belki. arkadasim dilekçe verdigi gun bosanmisti. hatta cok sasirmisti. uzun zamandir boşanmayı istemesine ragmen bu kadar hizli bosanmak zoruna gitmişti ama geri adim da atamadi. eve donup esyalarini toplayıp memleketine dondu. o dilekce verdikten sonra biraz daha zamani olur zannediyordu. 1-2 hafta surecegini zannediyordu. anlasmali oldugu icin hemen bosanmistiŞimdi yukarda bir arkadas Yazmış. 6 nisanda konu açıp 10 nisanda ayrıldığını.
Dilekçe verir vermez aynı güne mahkeme vermiyorlar ki
Neyse trol olmadığınızı varsayarak cevap yazıyorum. Sizin hayatınız sizin kararınız çocuk iki Kişiyi ilgilendirir. Buradan ne diyebiliriz ki ?
gerekli bir durumsa tabikide gorusebilirimhttp topikte fake olup olmadığınızı ispat yükümlülüğünüz yok, dilerseniz özelden ulaşın, site iletişim numarasını vereyim, yetkililerle görüşün.
Belki esinizin de kafasi karisiktir bosanma durumu iptal edilebilir bebek icin siz seviyorsunuz bence birnirinizigerekli bir durumsa tabikide gorusebilirim
hakkimda hayrlisi neyse o olur insallahAynen canım sağlıklı bi gebelikse doğur tabi, cesaretini topla kendinden emin ol, evin ve düzenin var, sen herşeyin üstesinden gelirsin. Zaten babada öyle vicdansız birine benzemiyor, bence kendini maddi olarak yetersiz gördüğü için seni düşünerek bu boşanma fikrini ortaya attı, senin tepkini merak etti. Çok yanlış bi yöntem olmuş ama yapacak bişey yok, olan olmuş bitmiş.
ben seviyorum ama cok zoruma gtti bu duurm yasadklrim.. beni bile bile boyle bir duruma sokmasiBelki esinizin de kafasi karisiktir bosanma durumu iptal edilebilir bebek icin siz seviyorsunuz bence birnirinizi
Anlasmali dahi olsa o kadar hizli sonuclanmaz.Nasıl hızlı bir boşanmaymış o anlaşmalı mıydı?
kese görünmüyorsa dış gebeliktir o düşer kendiliğinden o.
eger saglikli gebelikse dogururum diye dusunuyorum..ailem ne der bilmiyorum ama benim kendime ait evim var esyallrmda oldugu gbi duriyor.. normal yasantima donerim diye dusunuyorum oda tabiki ustune dusen sorumlulugu almk zorunda
ya lutfen artik su sacmalkdan vazgecn bi zahmet msjlri okuyun ya gonderdm herseyi sizler cok biliyorsnz isim gucum yok buraya keyfmden kocmdan bosandm yazicam BAKIN TEKRAR DIYORUM AYNI GUNDE BILE BOSANILIYOR ANLADINIZMI EGER DURUSMA SALONU MUSAITSE AYNU GUNDE OLUYOR ANLASMALI BOSANMA YOGUNLUGA BAGLIAnlasmali dahi olsa o kadar hizli sonuclanmaz.
Tamsm o zaman geçmiş ılsun.alllah askina bir bakin gndrdm dava acilma tarihini ve karar tarihni.. eger durusma salonu uygnsa anlasmali bosanma ayni gun icinde bile.oluyorms bizde sasrmstk ama gerck bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?