- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
Mrb kk arkadaşlar konu bilenler bilir bilmeyenler için tekrar okuyabilirler sayfadan.yardımlarının için saolun başta. Kisaca anlatmak gerekirse 2 yildir evliyim esim olacak adam beni annesinin evine bir gün gitmedim diye dövüp babamın evine yolladı.suan 1 ,5 aydır babamın evindeyim .ayrı evde oturmama rağmen esim sürekli annesinin evine gitmemi akşam o işten gelince yemeğimizi yiyip kedi evimize gitmemi istiyordu sadece yatmaktanmaktan yatmaya kendi evimizi kullanalım diyordu bende sabah temizliğini yapmadan kv evine gider temizlensin her gun bir gün gitmesem şiddet küfür tavir vardı.kv gorumce hepsininn fesatliklarina nkatlaniyordum bende dayanamayıp beni babamın evine yolla dedim oda yolladı şimdi arkadaşlar kocam olacak serefsiz bana gel diyor kaybı mi yol adi gitmedim adam san kendin gel dedim başta gelmedi kaybı mi yol adi suan tamam ben seni almaya gelicem diyor bende s.git gelme dedim artık bosanicam sorun suan bu ben ne kadar boş ancak diyincekabul etmiyor sürekli düşün diyor sürekli arıyor telefonunu acmiyorum açıklama yapıyorum kafa yapımız uymuyor anlaşamıyoruz sen bana kendin ailen için şiddet uyguladin beni köle gibi kullandınız dedim hala adam kabul etmiyor sureklintelden arayıp duruyor arkadaşlar b3n 23 yaşında çocuğum yok bosanicam kesin kararım güçlü olmama için bu durumda anlatmam için nasıl tavsiyelerde bulunursunuz kendi ailem başta karşı çıktılar kararım ama suan ılımlılar hedefim okul ama devam edip calisip hayatıma devam etmek çok tesekurler simdiden
Saolun suan tek gayem ondan kurtulmakKac kurtar kendini. Arkana bile bakma ac davani. Laf anlatmaya calisma bence.
kesinlikle bir adım geri haketmiyor kocam serfsizi
guzel yorumun icin başta teşekkür ederim zaten dediğiniz gibi ve kendimi ona çok ezdirdim babamın evine gidicez derken bile üstümde baskısı vardı sevgiyi sormusunuz zaten görüş usulüyle evlendik 2 ay icinde tanıtım evlendim bir gr sevgim yok eşime karşı bosanirsam en çok buyonden rahatım bosaninca aşk açısı fon cekmicemarkadaşım seni üzmek istemem de önce duruşunu bir değiştirmen lazım
ne demek "beni babamın evine yolla", "o da yolladı" ? paket misin sen?
"ben babamın evine gidiyorum" diyeceksin
insanların her zaman 2. bir şansı hakkettiğinden yanayım ama şiddet konuları hariç
çünkü bence bu bir hastalık
kv'ye gitmedin diye dövmüş seni
23 yaşındasın, çocuk yok, ailen ılımlı, boşanmak istiyorsa sakın geri dönme
ama diyorsan ki ben seviyorum, onunla olmak istiyorum
önce bir psikoloğa gitmesini şart koş, terapi görmesini iste, başka hiçbir şekilde dönme
seni gerçekten geri istiyorsa eninde sonunda kabul edip uzman yardımı alır
yok yanaşmazsa zaten seni yeterince istemiyordur
ve eğer şimdi dönersen ve aynı şeyleri yaşarsan
bir daha ailenin yanına dönecek yüzü bulamayabilirsin
barkadaşım seni üzmek istemem de önce duruşunu bir değiştirmen lazım
insanların her zaman 2. bir şansı hakkettiğinden yanayım ama şiddet konuları hariç
23 yaşındasın, çocuk yok, ailen ılımlı, boşanmak istiyorsan sakın geri dönme
önce bir psikoloğa gitmesini şart koş, terapi görmesini iste, başka hiçbir şekilde dönme
hem şiddet uygulamamayı hem de kadına değer vermeyi, evliliğe saygıyı öğrenir
arkadaşım seni üzmek istemem de önce duruşunu bir değiştirmen lazım
arkadaşım seni üzmek istemem de önce duruşunu bir değiştirmen lazım
Evet canim basta ailem yanimda durmadigi icin donmek vardi dusuncemde ama suan gucluyum bosanma kararimi verdim cok hafifledim dediginiz gibi pismanim diyor ama kesinlikle inanmiyorum pisman olsa bile benim icin bitti bu evlilikDiğer konuda dönmek gibi niyetin vardı. Hatta sana kızmıştım. Adam seni alması için bile kaynını yollamış, yani içinde pişmanlık bile yok. Pişmanım dese bile inanma. Dayan ne demek ya. Gelip seni alırsa dönecek gibiydin umarım yapmazsın öyle birşey. Sana ulaşmasını engelle. Hiç bir şekilde ulaşmasın.
Tresekkur ederim evet beni sevmedigini biliyorum lafta sadece seviyorum diyor ama seven insan karisina el bile kaldirmazdi rabim sizede saglikla bebeginizi eĺinize almayi nasip etsinBu konunun düşünecek tarafı kalmamış kayınvalidenin evi pislenmiş o yuzden çağırıyorlar belli ki adam seni gram sevmiyor bence de bu yola baş koymuşsun sakın kararından dönme bugün bu sebepten döven yarın daha büyük bişey olsa ne yapar düşünmek istemiyorum
yorumun icin teskkur ederim evet kadınlarımızın başından geçenler çok kötü ama benim eşime s.git demem onun hakaretleri ve küfürleri arasına iltifat gibi ona az bile diyorum ona onun sürekli beni aşağılanmış canımı yakması az ona dediğim hakaret suan okulumu okuyup kurtarmak istiyorum kendimi duarinizi eksik etmeyin rabimde sizin gönlümüz göre versinÇok gençsin. Boşan demek kolay değil ama gününü kayınvalidende geçirmedin diye seni döven bir insan için değmez. Bu arada bunu söylemek de çok zor ama bu devirde erkekleri tahrik etmeye gelmiyor. Kadınların başına gelenleri görüyoruz. Yani s.git tarzında üsluptan kaçın bence ve avukatın dışında çok da iletişim kurma. Ya da mesajla falan konuş, her şey yazılı kanıt olsun. Döven adamın daha başka neler yapacağı ve diyeceği belli olmaz. Bir iş bul, okuluna devam etmen de çok güzel, boşandıktan sonra da bunlar hiç olmamış gibi arkana bakmadan hayatına yol verirsin inşallah.
saolun etrafındakiler oz ailem bile kocsandir hem döver hem sever dediler ama ben onlara karşı dik durdum ben kimsenin kölesi değilim dedim çok istiyorsanız siz yaşayın onla dedim artık onlarda kabul ettiler hayırlı doğumlar size de inşaallahVe etrafında koca bu döver de sever de diyen biri varsa lütfen kulak asma kimsenin seni dövmeye ve hizmetçi gibi çalıştırmaya hatta senin gün içinde nasıl nerde yaşayacağına karar vermeye hakkı yok!
çok teşekkür ederim başta devreye büyükler girdi amcası geldi baba bin evine canim ama bunların zihniyeti aynı bizde zamanında eşinizi döndük olur karı koca arasında don dediler bana h3psi ayni lar geri kafalilar ben fevri davranmazsam tüm sülale kendi ailem bilebeni ggöndermeye caliyordu ama onlara sert davranınca en sonunda kabul etti lerBu isi aile büyüklerinizi devreye sokarak kapatmaya çalısın mesela esinizin dayısı, amcası vs. sözü geçen birileriyle babanız görüssün ve bu isin devam edemeyeceğini anlatsın siz uzak kalmaya çalısın anladığım kadarıyla yapılan haksızlığa pek sessiz kalamayacaksınız gibi fevri çıkıslarınız haklıyken haksız durumuna düsürebilir sizi o nedenle siz hiç muhattap olmadan kurtulmaya bakın sonrada telefon numaranızı değistirin.Hakkınızda hayırlısı...
saol canim aynen bana yasattiklariyla açısının yanında bosanma hiçbir şey zaten severek evlenmedimGerçekten çok doğru bi karar vermişsiniz tebrik ederim adınıza çok sevindim.Zaten gittiğinizde 1 ay iyi olsa sonra yine böyle devam eder boşanın tabiki.O yaşadıklarınıza üzüldüğünüzün yarısı etmez boşanma üzüntüsü. Tebrikler :)
Zaten hala kabul etmiyormus. Seni cagiriyo yine aynilarini yapicak kendi adima konusuyorum asla gitmezdim zaten asla kv min evini temizlemez evlerine sadece arada bir esim isteyince misafirlige giderdim gorumcede kim oluyor bana en ufak laf carpsin agzini yirtarim lutfen guclu olun kararli olun geri donmeyin ve ailenizden baska kimseye boyun egmeyin insan annesinin ev isini yapar insan annesinin azarini isitebilir kv nin hic biseyine katlanmak zorunda degilsinizki ne hakki var buna bastan beri neden katlandinizki butun kadinlara soyluyorum esiniz durmadan kendi anasinin evine gitmenizi istiyorsa yada nisanliniz o adama sans vermeyin.Mrb kk arkadaşlar konu bilenler bilir bilmeyenler için tekrar okuyabilirler sayfadan.yardımlarının için saolun başta. Kisaca anlatmak gerekirse 2 yildir evliyim esim olacak adam beni annesinin evine bir gün gitmedim diye dövüp babamın evine yolladı.suan 1 ,5 aydır babamın evindeyim .ayrı evde oturmama rağmen esim sürekli annesinin evine gitmemi akşam o işten gelince yemeğimizi yiyip kedi evimize gitmemi istiyordu sadece yatmaktanmaktan yatmaya kendi evimizi kullanalım diyordu bende sabah temizliğini yapmadan kv evine gider temizlensin her gun bir gün gitmesem şiddet küfür tavir vardı.kv gorumce hepsininn fesatliklarina nkatlaniyordum bende dayanamayıp beni babamın evine yolla dedim oda yolladı şimdi arkadaşlar kocam olacak serefsiz bana gel diyor kaybı mi yol adi gitmedim adam san kendin gel dedim başta gelmedi kaybı mi yol adi suan tamam ben seni almaya gelicem diyor bende s.git gelme dedim artık bosanicam sorun suan bu ben ne kadar boş ancak diyincekabul etmiyor sürekli düşün diyor sürekli arıyor telefonunu acmiyorum açıklama yapıyorum kafa yapımız uymuyor anlaşamıyoruz sen bana kendin ailen için şiddet uyguladin beni köle gibi kullandınız dedim hala adam kabul etmiyor sureklintelden arayıp duruyor arkadaşlar b3n 23 yaşında çocuğum yok bosanicam kesin kararım güçlü olmama için bu durumda anlatmam için nasıl tavsiyelerde bulunursunuz kendi ailem başta karşı çıktılar kararım ama suan ılımlılar hedefim okul ama devam edip calisip hayatıma devam etmek çok tesekurler simdiden
Tresekkur ederim evet beni sevmedigini biliyorum lafta sadece seviyorum diyor ama seven insan karisina el bile kaldirmazdi rabim sizede saglikla bebeginizi eĺinize almayi nasip etsin
saolun etrafındakiler oz ailem bile kocsandir hem döver hem sever dediler ama ben onlara karşı dik durdum ben kimsenin kölesi değilim dedim çok istiyorsanız siz yaşayın onla dedim artık onlarda kabul ettiler hayırlı doğumlar size de inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?