ESiMDEN ZiNDANA GEl

amin canim teskur ederim Iyi huylari da cok fazla mesala duzenli bir isi var kotu hicbir aliskanligi yok aldatma yok sadece kendi ailesi yuzunden kavgalarimiz

Vallahi bacim cocuk olsa sabir et derim ama bu adam hem kendi hemde ailesine seni ezdirioyr senide istedigi gibi yonlendirmeye devam edecek belliki ya tavrini iyice koy yada iyi dusun imkanin varsa cabala cekme bunu, kv deye gidilir gidilmez degil yani bu ne zorla zorla birşeylere zorlamakta seni dahada sogutuyor onlara karsi kendide bir halt degil zaten babaninda seni sahipsiz birakmasina anlam verwmiyorum, benim bir kavgamda babam ortaligu yikmisti baba dedigin evladini ezdirmemesidir tabi senin anlattiklarina dayanarak bukadr sana hak veriyorum eziyet goruyorsun seni tanimadigim halde benim bile zoruma gidiyor anlattiklarin o yuzde cok iyi düsun

Yazmamissiniz ama sanirim bosanmaktan cekinmenizin yada kararsizliginizin sebebi ailenizin size destek olmamasi.Bu gercekten onemli bir faktor olmali.Fakat iyi dusunun. Baba evinde en azindan siddet gormezsiniz.

Kocanın bi dahaki sefere seni dövmekle yetinmeyip öldüreceğini düşünmüyorsan dön aklında kalmasın. Neler duyuyoruz. Ne aile içi ufak kavgalar alevlenip darpa yaralamaya dönüyor. Bence şiddetin büyüğü küçüğü olmaz. İstersen dön aklında kalmasın. Dönersen de çocuk yapma sakın. Kötü ilişkilerde olan çocuklara oluyor.

cuma günü için dönmem tabiki korkuların ailem ailem arkamda değil birde çevre beni çok etkiler mi bunlardan korkuyorum gelecekteki boşanmış damgası agir mi olur bunlardan çok korkuyorum

amin canim teskur ederim Iyi huylari da cok fazla mesala duzenli bir isi var kotu hicbir aliskanligi yok aldatma yok sadece kendi ailesi yuzunden kavgalarimiz
bu saydıklarının hiçbiri iyi huy değil yalnız, bir evlilikte zaten olması gerekenler. iyi huy dediğin mesela sabah kahvaltısını yatağa getirmesidir, sürpriz tatil ayarlamasıdır falan. öyle yer süpürüyor, aldatmıyor, işi var bunlar huy değil, evlenecek adamın yapması gerekenler

Şiddetin 1 2 si olmaz arkadaşım
Sana bunu birkez bile layık gören birinden konuşuyoruz
Sana saygısı sevgisi bukadar işte
Aynen çok haklısınız tesekur ederim zaten sebepsiz yeredevsiddet uyguladı aslında hiç kesinlikle dönmemek gerekiyor ama bu içimdeki kurt beni yedi bitirdi

valla iyi dusun yasinda gencmis yanliz senu gercekten sevseydi kapina gelip hem ailenden hem senden ozur dilerdi gibime geliyor bide siddet varmis bilmiyorum valla iyi dusun

cuma günü için dönmem tabiki korkuların ailem ailem arkamda değil birde çevre beni çok etkiler mi bunlardan korkuyorum gelecekteki boşanmış damgası agir mi olur bunlardan çok korkuyorum

Valla ben koca dayagi yemekten se
anne, baba, elalem lafi yemeyi tercih ederim.
Tikarim kulaklarimi iş bulmak icin saldiririm. Is bulup durumu mu duzelttim mi o anne babada saygi duyma ya baslar hic merak etme sen. O zaman biricik kizlari olursun.

Yazmamissiniz ama sanirim bosanmaktan cekinmenizin yada kararsizliginizin sebebi ailenizin size destek olmamasi.Bu gercekten onemli bir faktor olmali.Fakat iyi dusunun. Baba evinde en azindan siddet gormezsiniz.
tresekur ederim yorumun icin evet bosanmaktan cekinmemin sebebi ailem cok geride geliyorlar bosanmak bizde ayıp olmaz diyorlar çevresinde korkuyorum tabi

t resekur ederim yorumunuz için aklımda kalacağı için kararsızım zaten ama gene ailesi yuzunden böyle davranırsa bu sefer giden zaman ima uzulicem ucunda büyük pismanlikta var bu yuzden çok kararsizim

cok tesekur ederim yorumun icin gozumu actin diyebilirim netde supriz tatil tam tersi disari hic cikalim demz anca ben demesem hatta yeni evlendigimde baliyana gidelim dedigimde olmaz eve yeni gelini görmeye gelecekler gitmeyelim ayıp olur diyen bir kocam var

Kesinlikle dönmeyin! Hiç merak etmeyin, zindandan çıkıp güzel hayata başlayacaksınız ve aklınızda asla "keşke bir kez daha şans verseydim" olmayacak aksine "ne salakmışım da şans vermeyi düşünmüşüm" olacak. Yeter ki ayaklarınızın üstünde durun.

t resekur ederim yorumunuz için aklımda kalacağı için kararsızım zaten ama gene ailesi yuzunden böyle davranırsa bu sefer giden zaman ima uzulicem ucunda büyük pismanlikta var bu yuzden çok kararsizim
Gençsin yaşıtız. Bence dön dene. Yuva kolay kurulmuyor. Bir kere kurup yuvası yıkılan biri olarak konuşuyorum. Bitmesin gitmesin diye üzerine kapılar kilitledim. 3 gün 3 gece ağladım. Ama kaderin önüne geçilmiyor. Şimdi diyorum iyi ki bitmiş. İnan yıkılsa da sonrasında iyiki vazgeçmişim iyi ki bitmiş diyeceğin çok şey oluyor. Kimse senden değerli değil. Bencil ol biraz. Dönersin baktın olmuyor, kv kp koca görümce kim varsa içindekileri kusar öyle çıkar gidersin. Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim her zaman. Geçen zamandan geriye acıdan başka bir sürü işine yarayacak tecrübe yanına kar kalıyor.

valla iyi dusun yasinda gencmis yanliz senu gercekten sevseydi kapina gelip hem ailenden hem senden ozur dilerdi gibime geliyor bide siddet varmisbilmiyorum valla iyi dusun
Tesekur ederim guzel yorumunuz için aramızda sevgi yok bende de sadece alışkanlık var zaten 2 ay içinde tanışıp evlendik

Saol guzel yorumun canim gercektrendeoyle bu devirde ama manevi acidan da zedelenerum diye çok korkuyorum

Insallah canim oyle olur Allahib izniyle ayyaklarimin uzerinde durcagima inaniyorum iste sadec aile ve cevre ve manevi acidan zorlanicam diye endislerim

Elin adamına dayak yemek agiriniza gitmiyor da boşanmak mi agiriniza gidiyor
HMM ilginç...

Allah yardimdicinz olsun basta yorumun icin tesekur ederim benimde dusuncen bu yonde yiva kolay kurulmuyor ama omrunu boyle sana deger vermeyen sırf annesi ve kendi ailesi için beni değersiz kilan adam için deger mi diyorum ufff bilmiyorum gercek tren arkadaşım gece 4 de kadar uyuyamiyorum napicam bilmiyorum beynim durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…