hayir canm çocuk yok aynen canim sebepsizyere annesine gitmiyorum diye yol ad hata yaptim diyor şimdi kendi babam tam tersi hiç sahip çıkmıyor bu olanlardan eşimi bile aramadı sadece doneyimde başka birşey istemiyorlar tavır falan hiç sergilemezlerIyi tasin düşün derim cocugunda yok galiba birde kendi gondermis seni babana ne bu yani sanki sucunmu vardi, kafani dinle diyemi yani vallahi doneceksen babani araya sok onlarla iyice kpnusup tavrini koysun sennin yaninda oldugunu herzaman sahip cikacagini gostersin onlara,nebilim degiscegini dusunmuyorum babanin ona karsi sert tavri olmali allah yardimcin olsun
aynen katılıyorum zaten kesinlikle öyle bir düşüklük yapmam kendin geleceksin dicemSen gitme gelip seni kendi alsın. Yine kavga ederseniz bu sefer "ben seni gelip almadım sen kendi ayaginla geldin"der.
ahh canim daha yazmadığım okadar açıklarım varki ama hayata 0 dan başlamak gözümü korkutuyor
Denemekten zarar çıkmaz dön ve son kez dene yoksa aklında kalacak bi ömür
cok iyi yapmisin canim hayatinda mutluluklar dilerim insallah birdaha yasmaazsin bende kaynima oyle dedim sizinle evli degilim o kendi gelsin dedim simdi gel desem gelir ama sorun o degil bende ben kendim icimde bu evĺigi devam etirsemmmi diye gel gitlerdeyimBence dönme yalvardı diosn kaynını yolluyo biraz anlasın hatasını bırak ayağına kapansın gerekirse KV ve KP bi senden onun adına özür dilesin. Ayrıl demiyorum ama bi yeni başlangıç yap.aynı şekilde eşimden şiddet gördüm annemlere gittim aynen bana muddet verdi.ya dönersin ya silerim seni ddi.Tmm yanlış yaptım bi daha olmaz ddi. Ama telefonda.sonra annesini babasını yolladı bende ben sizinle evli değilim sizin yalvarmanız beni üzüyo siz haketmiyorsunuz bunu siz gidin ben kimle yaşıcaksam o gelsin ddim gene direndi ortak bi yerde buluştuk bu Son dememiz eğer bir daha şidder küfür edersen biter ddm.bide annesini tehtd ettim dayak yiyince hastaneye kaldırıldım polise şikayet ederim.Die herkez haddini bildi sonunda maksat burnunu sürtmekti yaptıma inanıyorum ben
hayir tabikideoyle szaten bosanmak istedigim sebbeide bu el kaldirmasiKimin yüzünden olursa olsun, sizi döven eşiniz. Başkalarını değil, onu suçlayın. Adam gibi adam olsa şiddeti bir yöntem olarak benimsemez; darılmayın ama bu böyle.
olabilir canim kestiremiyorum artık ama istersen bende gelirim diyor laf arasında artık dönse bile farketmez çünkü ben mbosanmayoda düşünüyorumBence esin hicte pisman falan degil! Anlattiklarina bakacak olursam adam gelirsen gel gelmezsen de pek umurumda degilsin havasinda.. Cumaya kadar muhlet verdigine gore.. Ustelik birde kaynini yolluyor.
Hayirsurekli şiddet kesinlikle çok karşıyım ama yaşadıklarım 0 dan başlamam için korkutuyor beni0'dan başlamak yerine dayak yiyeyim diyorsun yani?
iyi de çok fazla seçeneğin yok, ya seni kafası kızdığında, ailesine en ufak bir imada bile bulunduğunda dövecek bir adam ya da 0'dan başlamak.Hayirsurekli şiddet kesinlikle çok karşıyım ama yaşadıklarım 0 dan başlamam için korkutuyor beni
Hayirsurekli şiddet kesinlikle çok karşıyım ama yaşadıklarım 0 dan başlamam için korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?