ESiMDEN ZiNDANA GEl

hayir canm çocuk yok aynen canim sebepsizyere annesine gitmiyorum diye yol ad hata yaptim diyor şimdi kendi babam tam tersi hiç sahip çıkmıyor bu olanlardan eşimi bile aramadı sadece doneyimde başka birşey istemiyorlar tavır falan hiç sergilemezler

ahh canim daha yazmadığım okadar açıklarım varki ama hayata 0 dan başlamak gözümü korkutuyor

Sizi döven birinin yanına dönmek eksiden başlamak bunun farkındasınız değil mi? Hiç pişman olmuş bir imajı yok eşinizin. Yeni gelin yapmayı reddederse ve eşi ona destek olursa siz yine mecbur kalacaksınız o zaman. Kendi bile gelmemiş yanınıza. Hayata sıfırdan başlamaktansa sizi döven,hakaret eden adamın yanına dönmek, ona bağlı bir hayat sürmek zorunda kalmak korkutsun sizi.

Bana sorarsanız 0dan başlayın zira evliliğiniz -10larda geziyor.

Siz geri dönersiniz. Hem zindan yazmışsınız hem düzenimi bozmak istemiyorum demişsiniz. Düzende dayak var küfür var özleyeceğiniz hiçbir şey yok tatlı para dışında. Çalışıp çabalamaktansa koca parası tatlı geliyor tabi, hayat zor, işsizlik çok siz de haklısınız .

cok iyi yapmisin canim hayatinda mutluluklar dilerim insallah birdaha yasmaazsin bende kaynima oyle dedim sizinle evli degilim o kendi gelsin dedim simdi gel desem gelir ama sorun o degil bende ben kendim icimde bu evĺigi devam etirsemmmi diye gel gitlerdeyim

Kimin yüzünden olursa olsun, sizi döven eşiniz. Başkalarını değil, onu suçlayın. Adam gibi adam olsa şiddeti bir yöntem olarak benimsemez; darılmayın ama bu böyle.
hayir tabikideoyle szaten bosanmak istedigim sebbeide bu el kaldirmasi

Arkadasim yasin 23 cocuk falanda yok sanirim
Sorun sadece hergun kv ye gitmek olsaydi hadi bi daha dene derdim
Sen yapmak zorunda dahi olmadigin bisey icin siddet goruyorsun.Hala tekrar gitsem mi diyorsun. Tamam yuva kolay kurulmuyor da,sizde caninizi sokakta bulmadiniz herhalde..
Aileniz ne diyor bu duruma?

Bence esin hicte pisman falan degil! Anlattiklarina bakacak olursam adam gelirsen gel gelmezsen de pek umurumda degilsin havasinda.. Cumaya kadar muhlet verdigine gore.. Ustelik birde kaynini yolluyor.
olabilir canim kestiremiyorum artık ama istersen bende gelirim diyor laf arasında artık dönse bile farketmez çünkü ben mbosanmayoda düşünüyorum

Ayrica siddet meyilli bi es, baska bir anlasmazlikta yine size el kaldirabilir.

Ilerde cocuk sahibi oldugunuzda onu dovmeyecegi ne malum?

Sizi cocugun gozunun onunde dovmeyecegi ne malum.

Cuma ya kadar sure veriyor bir de, sinirlerim bozuldu :)
Ara o armutu, sen bana sure veremezsin ben sana sure veriyorum, kapima geleceksin o kadar deyip kapatirmisin,
cok rica ediyorum

" babamin evine yolladi" da ne demek ya allah askina? Bu adamin kafasinda mi var? Sen bir esya misin? Seni geri iade ediyor? " 15 gün icerisinde fisi ile geri verile biliyor" falan ......
Bence hic birsey deme..... Ne barismak nede bosanmak gecsin aklindan. Söyle bi 1 ay kafani dinle. O seni eger gercekten seviyorsa cuma günpne kadar cvp vermesen bile bekler ....
Kafani toparladiktan sonra zaten onsuzluga alisicaksin. Biraz hislerini kenara atmaya kendine zaman ver ve kafani kullan!!!!

Hayirsurekli şiddet kesinlikle çok karşıyım ama yaşadıklarım 0 dan başlamam için korkutuyor beni
iyi de çok fazla seçeneğin yok, ya seni kafası kızdığında, ailesine en ufak bir imada bile bulunduğunda dövecek bir adam ya da 0'dan başlamak.
kaldı ki 0'dan başlamak ne?
öyle bir şey yok, hayatına devam edeceksin, alt tarafı, sadece kocan olmadan. eşinden ilk ayrılan sen değilsin. şuraya yazan kadınların kaç tanesi ne aşklardan, ne kocalardan vazgeçti, sen kadın dövücü kocandan mı vazgeçemeyeceksin.
gözünde büyütme Allah aşkına, başka anaların da erkek evlatları var.

işin içine şiddet girmeseydi git tekrar dene derdim.
denerken de bi taraftan okulunu bitirmen hatta iş hayatına başlaman belki durumlarınızı düzeltirdi.
ama şiddet apayrı birşey.

Adama bak ya kendisi gelemiyor kardesini yoluyor
Üstüne üstün birde zaman veriyor cumaya kadar gel diye
Gidip gitmemen sana kalmis , ama siddetin oldugu yere gitmezdim..

Hayirsurekli şiddet kesinlikle çok karşıyım ama yaşadıklarım 0 dan başlamam için korkutuyor beni

Ailen yaninda anladigim kadariyla,
Korkacak ne var guzel kardesim. Bir sure is ararsin, is bulduktan sonrasi kolay.
Ille de barisacaksan bile onun perisan olduğunu gormeden lutfen yapma bunu. Hele cuma gunu sirf sure bitiyor diye gidersen gercekten sarsilirim ona gore :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…