- 20 Eylül 2017
- 2.391
- 9.446
- 158
- 38
cok bel alti vuruyorsun ne demek uslubun dogru olsaydi evliligin bitmezdi cok ayip cok nerden biliyorsun belki kocasi bir serefs.zlik yapti belki cok ozel bir sebep yapmayin insanlari yarasindan vurmayin ayip oluyorEğer bu düşünce yapınız , üslubunuz ve tavrınız işe yarasaydı zaten evliliğinizi kurtarırdınız. O yüzden gelip burada benim hangi kafa ile evlendiğimi vs düşünmemi bilmem ne sorgulayamazsınız. Öncelikle kendini hayatınıza dönüp bir bakın bakalım.
Evet. Şuan aynı durumdayız diyebilirim. Benimde uykum hafif ve en ufak bir ses çıkarmasına hemen sesleniyorum buradayım diyerek uyandırıyorum. Gerekirse doktora da giderim hocaya da giderim. İki kapıda şifa kapısı çok şükür. Teşekkür ederim yorumunuz içinBazı arkadaşlar yoktur yazmış ben bilemedim çünkü bende uyku apnesi var uyku felci çok geçiriyorum ama benim eşime de yılda birkaç kez burada yazan olay oluyor. Çünkü uykusunda sayıklıyor, inanılmaz terliyor ve uyanmakta zorluk yasiyor. Ben uyanip onu uyandiriyorum Allahtan uykum hafif. Ben hep yanındayım deyip sarılıyorum ona ve güzelce uyutuyorum. Sen uyu ben seni izleyeceğim diyorum bir iki saat cidden uyumuyorum rahat etsin diye. Normalde eşimi tanısanız korktuğuna inanmazsınız öyle bir durum. Erkeklere böyle garip birşey oluyor ben hiç kızlara olanına denk gelmedim bize ancak uyku felci
Hanimefendi Allahaskina harf kullanin burada insanlar bunlari okumaya calisiyor ,aman okuyan okur okumayan okumaz tavriyla yazim cok cirkin bir davranis cok saygisizca geliyorGotrdm tabi ben ne cektigmi Allah biliyor once tabi bnde sizin gibi dusundm para alip milleti kandryr.hocalr inanmam ddm tuttum her turlu doktra gotrdm pskljk ilaclr aldirttm kullandi ama sadece hafifletti ruh gibi.oldu korkusu tamamen gecemdi bn hamile halimle tuvalet kapilarnda esimi bekledim .korkryr die snra iyice arastrdk parasz allah rızası için bize yardm etti bi hoca eşimi namaza da baslattm artk tamamen kendi .ihtyclrni tek başına yapyrdu ..bnmde zoruma gden bu oldu hamile halimle bn nelr cektm oda ilk iyilestgnde nankorlgnu yapti.
tatil bitsin diye gün sayıyorum bak giderken valizime atıp götüreyim birkaçınızı
noldu kötü bişey mi dedim...Vay maşallah.
yapmayın Allah aşkına ya... Dini afyon gibi kullanan insanlardan korkun derdi bı hocamız fakültede... Çok haklıymis sizde bir kez daha anladım... Adam korkudan tuvaletin kapısında karısını bekletiyor,karısıyla evde yalnız kalamiyor saygi sifir ama aldatacak cesareti var... Sizde aman aman sabrediyorum... verdiğiniz kaza örneğiyle bir değil yaşadığınız... Hani hep din üzerinden gidiyorsunuz ya kaza örneği kaderin irade dışı yanıdır ama eşinizle ilgili anlattığınız her şey kaderde var olan irade ile tayin edilmiş,duzeltilebilir şeyler... Duzeltmeyenin kendi tercihi...Oyle oldgnu Evlenince anladik kendide evlenince rahtszlandi ve o hasta die ilk aydan cekp gelsydm nerde kaldi evlilign anlami ...iyi ozmn bnada araba carpsn ayagm ttmasn oda bni terktsn bole bsymi evlilik
Cirkin olan konu sahibi degil yorumu yapan arkadasin tarzi yeaaa ne yiyip iciyorsunuz siz yeaa diye bir tarzla yazarsa cirkinlesirse isitir insanlar sikintida olmasa derdine derman aramasa burada beden konu acsin assagilamaya calismak yerine fikir beyan etne gec sonra bise diyince ya bana bunu dedi saygisizca haraket edip saygi beklemek olurmuYa ne kadar çirkinsiniz şu anda gerçekten de.
Niyetim kimseyi yarasından vurmak değil adı üstünde buranın adı BDV değil mi ? Benimde derdim bu. Okuduysanız hocaya gittim vs yazmadım. Hiç bir yere gitmedim ve buradan fikir edinmek için bu konuyu açtım. Gece dua okumam benim hurafelere inandığımı değil yaradana inandığımı gösterir. Hepimiz okuyarak bir yerlere geldik çok şükür eğitimli insanlarız ama eğitimimizle okumamızla körelmedik. Buraya açmış olduğum konu itibari ile kimse kimseyi aşağılama hakkına sahip değil. Efendi gibi yapmam gerekeni söyler ve olur biter. Kendini geliştir ne demek oluyor. Benim gelişime değil mantıklı bir fikire ihtiyacım var, zaten bunun için buradayım ve bu konuyu açtım. Yapılan yorumu okursanız neden böyle bir cevapla karşısına çıktığımı anlarsınız. Teşekkürler.cok bel alti vuruyorsun ne demek uslubun dogru olsaydi evliligin bitmezdi cok ayip cok nerden biliyorsun belki kocasi bir serefs.zlik yapti belki cok ozel bir sebep yapmayin insanlari yarasindan vurmayin ayip oluyor
İyi bişey de olmadığı kesin. Çok kesin ve net bir yorum konu hakkında. Garipsedim.noldu kötü bişey mi dedim...
Beni nasıl güzel anladınız.Cirkin olan konu sahibi degil yorumu yapan arkadasin tarzi yeaaa ne yiyip iciyorsunuz siz yeaa diye bir tarzla yazarsa cirkinlesirse isitir insanlar sikintida olmasa derdine derman aramasa burada beden konu acsin assagilamaya calismak yerine fikir beyan etne gec sonra bise diyince ya bana bunu dedi saygisizca haraket edip saygi beklemek olurmu
yoo bu bir cevap degil biliyorum BDV olduğunu tamam belki sert bi tarzda yazmis olabilir amma nr olursa olsun bunu evliligine getirmek cok yanlis ister kabul edin ister etmeyin esiniz konusunda da herkes yazmis bir uzman gorurse belki iyi olurNiyetim kimseyi yarasından vurmak değil adı üstünde buranın adı BDV değil mi ? Benimde derdim bu. Okuduysanız hocaya gittim vs yazmadım. Hiç bir yere gitmedim ve buradan fikir edinmek için bu konuyu açtım. Gece dua okumam benim hurafelere inandığımı değil yaradana inandığımı gösterir. Hepimiz okuyarak bir yerlere geldik çok şükür eğitimli insanlarız ama eğitimimizle okumamızla körelmedik. Buraya açmış olduğum konu itibari ile kimse kimseyi aşağılama hakkına sahip değil. Efendi gibi yapmam gerekeni söyler ve olur biter. Kendini geliştir ne demek oluyor. Benim gelişime değil mantıklı bir fikire ihtiyacım var, zaten bunun için buradayım ve bu konuyu açtım. Yapılan yorumu okursanız neden böyle bir cevapla karşısına çıktığımı anlarsınız. Teşekkürler.
merhaba hanımlar,
Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Cirkin olan konu sahibi degil yorumu yapan arkadasin tarzi yeaaa ne yiyip iciyorsunuz siz yeaa diye bir tarzla yazarsa cirkinlesirse isitir insanlar sikintida olmasa derdine derman aramasa burada beden konu acsin assagilamaya calismak yerine fikir beyan etne gec sonra bise diyince ya bana bunu dedi saygisizca haraket edip saygi beklemek olurmu
TeşekkürlerÖnce nöroloji geçmezse psikiyatri doktoruna gidin lütfen.
Yıllarca karabasan diye diye insanları korkuttular karabasan değil onun adı uyku felci.
Lütfen hacılar/hocalardan önce tıbbi tedaviye doktorlarımıza inanın.
Böylece bilinçli bir toplum olmayı başarırız belki.
Şifalar diliyorum eşinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?