Eşime açıklayamıyorum artık çünkü bıktım

Biraz fazla detay vermişsin ama ben yaşına veriyorum bazı şeyleri.Diğer arkadaşları bilmem ama üzüldüm ben durumuna.18-19 yaşında evdeki huzursuzluktan kaç git bi adamla tanımadan evlen.Onu,ailesini ve aileni memnun etmek için çırpın ama adam hijyende dahil her konuda falso.
Pis insanla aynı evde olmaz zordur.Sanırım boşansan kabul edecek bir ailen yok.Bir de küçücük yaşında her sorunu yüklenmişsin.

Evli çiftlerden herhangi birinin hijyene önem vermemesi başlı başına boşanma sebebidir.Sen kocamı memnun edeyim başkalarını memnun edeyim diye uğraşma,kendini biraz geri çek ve kafa karışıklığından kurtulup sağlam zihinle bir düşün ne yapman gerektiğini.

adam bir de kıllanıyorum senden demiş, ne demek istemişse artık?

off ben olmasam napacan sen ya

yani kadın hep sevişmek istiyomuş nerede bulursu orada oral istiyomuş ya adam şey manyağı gibi görüyomuş kadını o yüzden sende bi şey var kıllanıyorum senden demiş.

sayende m.ali gibi hissettim kendimi

sonra demiş ne kadar kıllı bir erkek, sarılmışlar

konu sahibi gel yeniden yaz şu konuyu,daha kısa ve anlaşılır olsun.özellikle cinselliğe girmeden detaya çok girmeden anlat.

ben ilk açtığın konuya baktım senin sorunun temizyik falan değil eşini sevmiyor gibisin ve aranızda baya uçurum var.

konu silinmiş bir kaç yoruma baktım ayıp şeyler yazmış...yada tuhaf yada garip yada sapikca

kıl var oral var yakaldıgı yerde bir şeyler var varda var

tahminlerim bile karışık ne oldu burda biri bana anlatsın kızlar ne oldu burdaaaaaaa...

ya konu sahibi küçük yaşta bu pis adamla evlenmiş,babasından kaçmak o evden kurtulmak için ama yanlış yapmış.

konunun özü bu ama sağ olsun oraldan girip bulduğu yerde sevişmekten çıkınca ya da toto yıkamamaktan başlayıp adamın pisliğinden çıktığı için konu telef oldu.bi de konuyu silince uçtu gitti nicki gibi :)

Alın kızlar biri alıntı yapmış okuyun D meraklılarına

vay baya genişlemiş konu

konu sahibi online değil uçmuş evet ama daha mapusa düşmemiş:))

muhtemelen altta takipte

Allahim ya hic nokta virgul kullanilmaz, harfler eksiltilir, konu anlasilmaz hale gelir ya da aksi gibi sadece . koyup giderler. Yok mu bunun ortasi?

ıyıkı varsın kades bacı.. yoksa kadın kıllandırdı adamıda adam ağdaya gitmiyo sandımdı

ya off koptum kadın adamı kıllandırıyormuş nasıl oluyormuş onu anlamadım

hyır yaa adamın kendı kılmış.. kıl kökleri iltihap yapmış. dömüş gıllar batmış..

bikere de yakalayim su konulari

aynen ya bende hep 3214324 sayfasında yakalıyorum konu ya kapanıyo yada şoforun yaşı çözülmüş oluyor.

o bu degılde ne güzel hatunlar var ya ..
buldugum yerde dıyo maşşalah valla.. o yenilip içilen kullanılan şeyden bende istiyommmm..
onca iş güç yap anana babana bak , oralıydı kılıydı tüyüydü tööbe töbeee

Biz de kendimizi kadın sanıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…