- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Alın kızlar biri alıntı yapmış okuyun Dmeraklılarına
Bence de ama kız oncekı konusundada tuvalet konusuna değinmişalıntıyı okudum buna nedir ya bunu yazmak bile mide gerektirir...ne gerek var bunları yazamanın adı ne anlamı...hiç sağlıklı değil bence
poposunu yıkamadığı falan
Ben yenı uyeyım şu limoncu yu gerçekten mrak ettımbide alıntıyı okuduktan sonra aklıma nedense iğrendiğim ve demek halen unutamdıgım limoncunun pis kocası geldi aklıma
bide o zavallı bornoz
he ya hiç sorma..Biz de kendimizi kadın sanıyoruz işte.
ne olmuştu ben orayı kaçırdımbide alıntıyı okuduktan sonra aklıma nedense iğrendiğim ve demek halen unutamdıgım limoncunun pis kocası geldi aklıma
bide o zavallı bornoz
şimdi tam olarak şöyle oluyor diye başlarmışım anlatmayahe ya hiç sorma..
oral neymiş gidip bakim bi eşki sözlükten
stooooooooooooooooooopppppppppşimdi tam olarak şöyle oluyor diye başlarmışım anlatmaya
en mantıklı tavsiyeydikonunun silinmesi isabet olmuş her bünye kaldıramaz konu sahibesi kocasına ıslak mendille popolin alsın benden tavsiye
ama anlatacaktım benstoooooooooooooooooooppppppppp
hayyyyyyyyyyyııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrr
pişik olur ay o adamen mantıklı tavsiyeydi
ahahahpopo popolin popolin kocaya
herhalde ona da mantıklı geldi koşa koşa gitti baksanaahahah
bu arada konu sahibesi nerde ?
popolin almaya mı gitti
aslın da yazık kıza evden kurtulmak için bu adamla evlenmiş.herhalde ona da mantıklı geldi koşa koşa gitti baksana
bilmiyorum konu silindiği için okuyamadım öyle birşey varsa tabiki allah yardımcısı olsun çok zor bir durum umarım üstesinden gelebiliraslın da yazık kıza evden kurtulmak için bu adamla evlenmiş.
rabbim yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?