Esime altin vermeliyim

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
28
5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum

ödeme gücünüz varsa ve çalışıyorsanız ortak ödeyin.ilerki dönemlerde yatırım için saklamak daha mantıklı

O borç evli olduğunuza göre ikinizin borcu. Eşiniz ödemekte zorlanıyorsa bana göre yardımcı olmalısınız ama zorlanmazsa bozdurmaya gerek yok. Belki o altınlar başka bir şey için lazım olabilir

5 aylik evliyim tecrubeli insanlardan fikit bekliyorum esimin digunden sonra 6 bin tl borcu kaldi. Bir bilekligim var satip versem mi bilmiyorum bi yandan da bi sekilde odesin diyorum altin alinmiyor diye. Kararusizm esime cok guveniyorum tekrardan yapar ama tecrubeli insanlarin fikrini istiyorum
Vallahi borc bisekilde odeniyor ama altin alinmiyor benim neler gitti nelerr bir bilekligin kalsin bence

6 bın tl çok değil.. sizde az destek çıkın birlikte ödeyın.. ama altınınızı bozdurmayın bence giden gelmez.. hem size guvenmesn aaa naslsa bizim kadın altın bozduruyor hoop ;) bu benm dusuncem şahsen.. her borcumz oldugunda altın bozdurrsak elde avucta bişiy klamaz.. hem o bileklk altında aynı zamanda ikinizin ve cocugunuz allah korusun ama sağlıkla ilgili yada ev alma ilgili bşy olmadıkça ben bozdurmazdım..

Back
X