• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime anan ölsün dedim!

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Eşimle zaten aram hiç iyi olmuyor 1 hafta iyise 2 hafta kötü. araba alıcaz başta sana alıcam heveslendirdi ama sigorta vs daha uygun olucak die babasının üstüne almak istedi ben de ama bana söz verdin dedim. onun üzerine tartıştık..eşim evlenmeden önce evimizi alırken de annesinin üstüne almıştı. neyse o akşam ben biraz grip oldum bulaşmasın diye yanımda yatmadı..ertesi gün benim cnm cok sıkkındı kaç zamandır bişi yapmadık. eve geldi surat 5 karış. ben sabahları eşimi geçirmye kalkmıyorum cok agresif oluyor cunku hem de iyi şeyler cıkmıyor ağzından. kalkmak istyrm ama kalmamak işime geliyor. herneyse akşamları eşim yemek yemez meyve vs atıştırır ben de birlikte masaya oturalım bişiler yiyelim dedim git başımdan dedi.benm cnm cok sıkkkn bugün bişiler yapalım nolur dedim..bana kahır yapma öl artık dedi ben de anan ölsün dedim ama bu lafı bazen şaka bazen gerçek yollu o kdr cok söylediki haketti die düşünyrm!pişman değilim. sabah kalkınca ben okula gittim o da annesinin yanına gitmiş annesi bakıcılık yapıyormuş orada oyalanmış..nispet yapar gibi.. sonra ben psikiyatriye gittim artık kaldıramıyorum benm için boşanmak doğru bir karar olucaak mı diye. o da esmax ve bir ilaç daha verdi ama başlayıp başlamamakta kararsızım..eşim şu anda bana hiç iyi davranmıyor ben de artık soğudum zaten...

öyle sizlerle paylaşmak istedim..allah razı olsun hepinizden..

Eşimle zaten aram hiç iyi olmuyor 1 hafta iyise 2 hafta kötü. araba alıcaz başta sana alıcam heveslendirdi ama sigorta vs daha uygun olucak die babasının üstüne almak istedi ben de ama bana söz verdin dedim. onun üzerine tartıştık..eşim evlenmeden önce evimizi alırken de annesinin üstüne almıştı. neyse o akşam ben biraz grip oldum bulaşmasın diye yanımda yatmadı..ertesi gün benim cnm cok sıkkındı kaç zamandır bişi yapmadık. eve geldi surat 5 karış. ben sabahları eşimi geçirmye kalkmıyorum cok agresif oluyor cunku hem de iyi şeyler cıkmıyor ağzından. kalkmak istyrm ama kalmamak işime geliyor. herneyse akşamları eşim yemek yemez meyve vs atıştırır ben de birlikte masaya oturalım bişiler yiyelim dedim git başımdan dedi.benm cnm cok sıkkkn bugün bişiler yapalım nolur dedim..bana kahır yapma öl artık dedi ben de anan ölsün dedim ama bu lafı bazen şaka bazen gerçek yollu o kdr cok söylediki haketti die düşünyrm!pişman değilim. sabah kalkınca ben okula gittim o da annesinin yanına gitmiş annesi bakıcılık yapıyormuş orada oyalanmış..nispet yapar gibi.. sonra ben psikiyatriye gittim artık kaldıramıyorum benm için boşanmak doğru bir karar olucaak mı diye. o da esmax ve bir ilaç daha verdi ama başlayıp başlamamakta kararsızım..eşim şu anda bana hiç iyi davranmıyor ben de artık soğudum zaten...

Kızamadım size,sinirlenmekte çok haklısınız..

Sorunlar sadece sizin degil esinizle ortak sorunlar bu yuzden sizin psikoloja gitmeniz fayda getirmez evlilik terapistine gidin ve sorunlariniza cozum bulun ailesinide karistirmayin ya ne alaka durumun adamin ailesi ile

Ben daha kötü şeyler söyleyebilirdim :) dert etme bence..
Fakat bir an önce bu huzursuzluğa çare bulmalısınız. Bu şekilde ikinizde sevginizi yitireceksiniz.

Psikiyatristin verdiği ilaç sadece sorunların üstünü örter. Bence ilaç yerine eşinle aranızdaki sorunları çözmeniz lazım.

Annesini karıştırarak çok yanlış yapmışsınız fakat sinir halinde bazen insan ne dediğini bilmiyor bende buna benzer şeyler söylemiştim geçmişte ama artık tartışırken kendimi kontrol altına alıyorum ağzımdan çıkana çok dikkat ediyorum.

Her konuya yorum yaplarımda sana dicek bişi bulamadım.

sigorta parasına takıldım 100 lira bile fark yapmıyo ....gerisi zaten facia

Burada butun arizayi cikaran kocaniz, annesinin ne sucu var ki? Hem evi arabayi baskasinin uzerine yapmakta ne demek eger bosanirsaniz evden de arabadan da hic bir hak iddia edemeyeceksiniz biliyorsunuz degil mi?

Back
X